*

Αποστολέας Θέμα: Καθηγητές ιταλικών ΠΕ34  (Αναγνώστηκε 293004 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kyrdim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Καθηγητές ιταλικών ΠΕ34
« Απάντηση #1036 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 10:08:15 am »
Με το μέγιστο των μαθητών (20) θα ήταν 4.580 Ιταλικά έναντι μόνο 1.980 (Γαλλικών και Γερμανικών ΜΑΖΙ)... έπρεπε να χρησιμοποιήσω Μέσον Όρο για να είναι πιό σωστός ο υπολογισμός.
Δείτε και αυτό το blog ο blogger στο αρχικό κείμενο είναι εξαιρετικά θετικός και τα σχόλια είναι πολύ καλά.
http://paideiaskamomata.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html
Το blog είναι απο Λάρισα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:34 »

Αποσυνδεδεμένος vecchiarella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 02:23:09 pm »
Αλήθεια όσοι έχετε κάνει αίτηση για τα ΚΕΕ να ελεγξετε την λιστα γιατί οι π[ερισσοτερες συνεντευξεις εχουν αναρτηθεί!
la vita e' bella

Buongiorno cara artsatal! Μήπως μπορείς να μου πεις τι ρωτάνε στην συνέντευξη , δίνω την Πέμπτη πρωι .

Αποσυνδεδεμένος kyrdim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 02:50:44 pm »
Αν δεν πειράζει απαντάω και συμπληρώνεις...
Απλά επιβεβαιώνουν ότι χαρτιά πτυχία δημοσιεύσεις σεμινάρια...έστειλες στην αίτηση σου, όλα έπρεπε να είναι επικυρωμένα, δεν δέχονται τίποτα παραπάνω (αν είχες ξεχάσει κάτι).
Εχουν ως κριτήρια.
Τυπική Εκπαίδευση 27%
Δια βίου Μάθηση 12%
Εμπειρία 27%
Συγγραφή Δημοσιεύσεις 14%
Συνέντευξη 20%
Αν έχεις βάλει επικυρωμένα πιστοποιητικά που να σου δίνουν μόρια στα αντίστοιχα κριτήρια, να τους τα πεις αναλυτικά, η συζήτηση είναι χαλαρή (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) ήταν 3 υπάλληλοι στην συνέντευξη.
Επειδή έχουν εντυπωσιαστεί με την ζήτηση για τα Ιταλικά - κάνε παιχνίδι, πες τους ότι και στα σχολεία φέτος έγινε χαμός...στο κάτω κάτω αλήθεια λες.
Μετά σε κατατάσουν με βάση τα μόρια που θα σου δώσουν.
Καλούν πρώτα αυτούς που συγκέντρωσαν περισσότερα μόρια και κατεβαίνουν ώσπου να εξαντλήσουν τα τμήματα που σχηματίστηκαν στην περιφέρεια που ζήτησες.
Αν μπεις στο ΙΔΕΚΕ στις ανακοινώσεις θα βρεις αποτελέσματα απο συνεντεύξεις για ΚΕΕ άνοιξε το αρχείο για να πάρεις μία ιδέα για το πως βαθμολογούν.
Να είσαι τυπική στην ώρα σου και να απαντάς με βάση αυτά τα κριτήρια
http://www.ideke.edu.gr/press_news.asp?id=702
μπες σε αυτό το link για αποτελέσματα
http://kee.ideke.edu.gr/?p=courses
Σε αυτό το link μπορείς να αναζητήσεις τα περσινά τμήματα στην περιφέρεια που δήλωσες, βάλε στο επιλογή ΚΕΕ την περιφέρεια απο την λίστα που θα ανοίξει και κάνε υποβολή.
Αυτά...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2009, 03:19:35 pm από kyrdim »

Αποσυνδεδεμένος lenagreca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Nil desperandum!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 04:04:28 pm »
Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα ΚΕΕ. Ισχύει ότι το πρόγραμμα είναι μεταβλητό? Δηλ. δεν είναι σταθερό όπως π.χ. είναι στα σχολεία? Ή δεν γίνεται αυτό? ???
Il mio lavoro è la mia passione...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:34 »

Αποσυνδεδεμένος kyrdim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 05:02:44 pm »
Aυτό είναι για ... έμπειρους, εγώ έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου, κανείς έμπειρος ??????

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Nil desperandum!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 05:49:04 pm »
Κι εγώ πρώτη φορά τα έκανα, γι'αυτό δεν έχω ιδέα.. Εκτός κι  αν γινόταν το κυλιόμενο ωράριο μόνο στο ΚΕΕ της περιοχής μου, είναι πιθανό οι εκπαιδευόμενοι να δούλευαν εναλλάξ μία εβδομάδα πρωί μία απόγευμα, και έτσι να προσαρμόστηκε το μάθημα στο δικό τους πρόγραμμα. Πάντως, από τη στιγμή που πλέον η σχολική χρονιά έχει αρχίσει για τα καλά και το δικό μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί, θα είναι δύσκολο να αναπροσαρμοστεί επειδή υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι...

Αποσυνδεδεμένος artsatal

• Πλήρες μέλος
  • la vita e' bella
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 06:28:14 pm »
salve,
Συγνώμη που ΄'αργησα να απαντήσω αλλά Κυριακή βλέπετε και έχουμε προσκλήσεις για γεννέθλια και πήραμε τους δρόμους!!! χα χα χα
Λοιπόν,
Αναφορικα με την συνέντευξη ο kyrdim ήταν απόλυτα κατατοπιστικός! Σ' εμένα τουλάχιστον την πρώτη φορά κατα βάση επιβεβαίωσαν τα πτυχια, και ό,τι αλλο είχα στον φάκελλό μου πχ σεμινάρια και με ρώτησαν΄για την προηγούμενη εργασιακή μου εμπειρία, και τί ξέρω για τα ΚΕΕ (ευτυχως την προηγούμενη είχα μπει στο site οπότε είπα 2-3 πραγματα ) σε γενικες γραμμες να μην ανησυχειτε γιατί τουλάχιστον την πρώτη φορά η συνέντευξη δεν άλλαξε τίποτε στην σειρα η οποία καθορίζεται απο την Αθήνα και με βάση τον πίνακα που προαναφέρει ο Kyrdim .
Αναφορικά με το ωράριο ΟΧΙ μονο δεν είναι κυλιόμενοπ αλλά είναι ΤΟΣΟ προκαθορισμένο που εμένα μπου έσπασε τα νεύρα!!!
Το πρόγραμμα των τμημάτων αναρταται στο site γίνεται η επιλογή απο τους εκπαιδευομένους και μόλις κλειδωθούν ονόματα ΔΕΝ γίνεται καμμία αλλάγή (επισήμως) παρα μόνο απο Αθήνα και μετα απο  αδεια !!!
Είναι αρκετα "δ'υσκολοι" σε οποιαδήποτε αλλαγή. , να φανταστείτε πχ ακόμα και φέτος που το σχολικό ετος τελείωσε νωρίτερα για αν γίνει μια αλλαγή μιας εβδομάδας έγινε το μεσανατολικό!
Παρόλη την δυσκολία των κεντρικών εγω τουλάχιστον είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την συνεργασία μου στο τοπικό ΚΕΕ και ενθουσιασμένη με την επαφή μου με τους εκπαιδευομένους!!
Αν χρειάζεστε και άλλες λεπτομέριες στην διάθεσή σας
La vita e' bella 

Αποσυνδεδεμένος kyrdim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 06:31:38 pm »
Μήπως θα σου έδινε απάντηση το http://kee.ideke.edu.gr/?p=courses, στο πεδίο λεπτομέρειες έχει αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα ανα ΚΕΕ,

α/ βάζεις το ΚΕΕ της επιλογής σου, στο πεδίο Επιλογή ΚΕΕ, αυτό γίνεται απο τον πίνακα που θα σου ανοίξει το βελάκι (αντικαθιστάς το "ΟΛΑ" με το ΚΕΕ που θέλεις).
β/ πατάς υποβολή - είναι δεξιά στην ίδια σειρά
γ/ πας Ιταλικά στο κάθε ΚΕΕ που λέει Ιταλικά στην περιοχή σου δες - Ιταλική Γλώσσα 1 και Ιταλική Γλώσσα 2 - οι ώρες ίσως να διαφέρουν.
δ/ άκρη δεξια θα δεις λεπτομέρειες, πάτα στο ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ε/ μέσα στις λεπτομέρειες έχει αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα το οποίο απο ότι είδα είναι μόνο καθημερινές απογεύματα, Σάββατο έχει μόνο μεσημεράκι...επίσης έχει την ύλη και άλλα πολλά.

Ελπίζω να βοήθησα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2009, 06:37:51 pm από kyrdim »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Nil desperandum!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 12:12:33 am »
Όπως πάντα κατατοπιστικότατος!! Ευχαριστώ kyrdim!! ;)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 07:30:51 am »
Buongiorno a tutti ;) Ευχαριστώ πάρα πολύ  kyrdim  και artsatal  ;D Πέρυσι είχαν δημιουργηθεί 2 τμήματα για κάθε επίπεδο.Φυσικά δεν είχα κάνει τα χαρτια μου >:(. Αναφορικά με το πρόγραμμα χαμός , αλλά δεν με απασχολεί αυτό.Ήθελα απλά να ξέρω τι περίπου ζητάνε.Πριν 2 χρόνια είχα παρακολουθήσει τμήμασε ΚΕΕ για υπολογιστές και μου άρεσε . Να ρωτήσω και κάτι άλλο , αναφορικά με την εργασιακή εμπειρία ,τα ιδιαίτερα τα αναφέρετε? Γιατί εγώ εδώ και 4 χρόνια κάνω μόνο ιδιαίτερα ,λόγω των παιδιών (δεν έχω που να τα αφήσω κ.λ.π.)

Αποσυνδεδεμένος kyrdim

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 08:13:04 am »
Διαθέτω άδεια οικοδιδασκαλίας 10 χρόνια+, με μπλοκ ΔΠΥ με την ειδικότητα μου, μαθητολόγιο και ασφάλιση ΤΕ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 08:24:47 am »
Πήγα τα τερατάκια σχολείο και επέστρεψα!! Grazie tante kyrdim ;) Θα το αναφέρω και θα δούμε. :-\
Όσες είστε στην πατρίδα (εννοώ Θεσσαλονίκη!) δείτε αυτό και αν μπορείτε πάτε ;)http://http://www.ideke.edu.gr/uploads/news_724.pdf
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2009, 08:37:15 am από vecchiarella »

Αποσυνδεδεμένος maratel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 09:04:54 am »
μια που μιλάτε για τα ΚΕΕ,χρειάζεται υποθέτω αυτός που διδάσκει εκεί να μη δουλεύει αλλού ή δεν τους νοιάζει?? 

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dum spiro spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 09:57:41 am »
μια που μιλάτε για τα ΚΕΕ,χρειάζεται υποθέτω αυτός που διδάσκει εκεί να μη δουλεύει αλλού ή δεν τους νοιάζει?? 

Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει γιατί αν θυμάσαι στην αίτηση που κάναμε γράφει τωρινή απασχόληση ή κάτι τέτοιο , επίσης ξέρω ότι στα ΚΕΕ του νομού μου έκαναν αίτηση καθηγητές διορισμένοι παρακαλώ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)