0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anthouleta στις Αυγούστου 29, 2008, 01:08:49 pmαληθεια? τετοια επιτυχια το πιλοτικό??δεν ξερω ρε ΝΑΤΙ....ποια θα ειναι αραγε η διαδικασία....Δεν ξέρω ποιά θα είναι η διαδικασία, πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι πρώτοι καθηγητές που θα πάρουν!! Πρέπει να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα ιταλικά και όχι να τα μισήσουν! Άκουσα πχ και για καθηγήτρια που άφησε παιδάκι μεταξεταστέο στο πιλοτικό για τον Σεπτέμβρη και φυσικά δεν είχαν καθηγητή να το εξετάσει!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ, το ίδιο είπε και η Αγλαία να γράψωla vita e' bella
αληθεια? τετοια επιτυχια το πιλοτικό??δεν ξερω ρε ΝΑΤΙ....ποια θα ειναι αραγε η διαδικασία....Δεν ξέρω ποιά θα είναι η διαδικασία, πάντως μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι πρώτοι καθηγητές που θα πάρουν!! Πρέπει να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα ιταλικά και όχι να τα μισήσουν! Άκουσα πχ και για καθηγήτρια που άφησε παιδάκι μεταξεταστέο στο πιλοτικό για τον Σεπτέμβρη και φυσικά δεν είχαν καθηγητή να το εξετάσει!!!!!!!!!!!!
Οκ τώρα κατάλαβα!! Άντε να δούμε τι θα γίνει και με μας από φέτος. Έχετε καμία επιλέον πληροφορία;
Και κάτι άλλο την ανακοίνωση για την εισαγωγή της Ιταλικής ως δεύτερη την διάβασα στην alfavita δεν την βρήκα όμως στο Υπουργείο.
Επιτέλους μπαίνουν και τα ιταλικά στα σχολεία! 15 οργανικές θέσεις είναι βέβαια αυτές, αλλά τουλάχιστον τώρα πια υπάρχουμε και εμείς. Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα? Περιμένουμε και εμείς την προκύρηξη των λοιπών εκπαιδευτικών; Πραγματικά δεν έχω ιδέα γι'αυτά τα πράγματα και πολύ θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει.. Άκουσα ότι έπρεπε να έχω κάνει τα χαρτιά μου γύρω στο Πάσχα, αλλά τα χαρτιά μου σε τι; Έψαξα έψαξα και προκύρηξη δεν βρήκα. Όχι ότι ήξερα και τι έπρεπε να ψάξω δηλαδή.. καποια βαήθεια;