0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva30 στις Ιουλίου 09, 2008, 05:14:23 pmΑν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.Ούτε εγώ έχω "μέσο", αλλιώς δεν θα προσπαθούσα με τον ασέπ! Πρέπει να δεχτούμε όμως, ότι είναι μία πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι! Και τα παιδιά αγαπητέ μου συνάδελφε, πρέπει να γνωρίζουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θα ζήσουν! Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι αυτός που περιγράφουμε ονειρικά στις εκθέσεις! Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τί γίνεται στον κόσμο, να τα οπλίσουμε όμως με τα κατάλληλα εφόδια για να πορευτούν..Η λύση δεν είναι η "γυάλα"! Δεν φταίνε αυτοί που αξιοποιούν τις "γνωριμίες" τους, αλλά το σύστημα που τους το επιβάλλει ώς τη μόνη λύση! Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει! Τα πάντα σήμερα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα κινούνται μέσω γνωριμιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεστε.. Ένα απλό παράδειγμα..Όταν δίνεις σε ένα παιδί, που δεν πρέπει να τρώει γλυκά, γλυκό..Φταίει το παιδί που το δέχεται ή εσύ που του το δίνεις?Θεωρώ ότι αδίκως συζητάμε τόσο πολύ αυτό το θέμα..Ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί..με ή χωρίς μέσο..Η αξία όμως θα φανεί στην πορεία..Καλό διάβασμα σε όλους..
Αν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.
Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουλίου 10, 2008, 04:12:13 amΠαράθεση από: eva30 στις Ιουλίου 09, 2008, 05:14:23 pmΑν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.Ούτε εγώ έχω "μέσο", αλλιώς δεν θα προσπαθούσα με τον ασέπ! Πρέπει να δεχτούμε όμως, ότι είναι μία πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι! Και τα παιδιά αγαπητέ μου συνάδελφε, πρέπει να γνωρίζουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θα ζήσουν! Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι αυτός που περιγράφουμε ονειρικά στις εκθέσεις! Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τί γίνεται στον κόσμο, να τα οπλίσουμε όμως με τα κατάλληλα εφόδια για να πορευτούν..Η λύση δεν είναι η "γυάλα"! Δεν φταίνε αυτοί που αξιοποιούν τις "γνωριμίες" τους, αλλά το σύστημα που τους το επιβάλλει ώς τη μόνη λύση! Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει! Τα πάντα σήμερα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα κινούνται μέσω γνωριμιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεστε.. Ένα απλό παράδειγμα..Όταν δίνεις σε ένα παιδί, που δεν πρέπει να τρώει γλυκά, γλυκό..Φταίει το παιδί που το δέχεται ή εσύ που του το δίνεις?Θεωρώ ότι αδίκως συζητάμε τόσο πολύ αυτό το θέμα..Ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί..με ή χωρίς μέσο..Η αξία όμως θα φανεί στην πορεία..Καλό διάβασμα σε όλους..Επειδή η κατάσταση αυτή επικκρατεί μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι είναι καλό να διαιωνίζεται και να προβάλλεται ως πρότυπο. Με ενοχλεί η μοιρολατρική αντιμετώπιση.Απλώς πιστεύω ότι άλλου είδους εφόδια πρέπει να δώσει το σχολείο στα παιδιά, με στόχο βέβαια να αλλάξει η κατάσταση. Αλλιώς, πρέπει να διδάσκεται υποχρεωτικά το dvd Ζαχόπουλου - Τσεκου! Για να μη ζουν τα παιδιά σε γυάλα αλλά να ξέρουν ρεαλιστικά και επακριβώς τα προσόντα που χρειάζονται για μια μονιμοποίηση.http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8622a.php
με νέα υπουργική απόφαση (25-8-20080 που καταργεί την προηγούμενη (25-6-2008) σε πολλές ειδικότητες μειώνονται οι θέσεις των διοριστέων ΑΣΕΠ για τα δυο επόμενα σχολικά έτη. Ειδικότερα για φιλολόγους μειώνονται από 600 σε 480...!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Παιδιά κάντε ένα αντιλυσικό εμβόλιο καλού-κακού,γιατί αυτή τα πήρε σήμερα.Για τους φυσικούς πόσες είναι οι θέσεις?Καμιά 10αριά?
Στάλθηκε από: morgan peny2 αυτό που δημοσιεύεις είναι πολύ σοβαρό. Ποιες είναι οι πηγές σου; Είναι στανταρ αυτό; Παιδιά αν ισχύει να μαζευτούμε να σπάσουμε το υπουργείο! Τι λέμε τώρα;;;