*

Αποστολέας Θέμα: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!  (Αναγνώστηκε 62789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!
« Απάντηση #280 στις: Ιουλίου 11, 2008, 10:06:50 am »
Αν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.

Ούτε εγώ έχω "μέσο", αλλιώς δεν θα προσπαθούσα με τον ασέπ! Πρέπει να δεχτούμε όμως, ότι είναι μία πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι! Και τα παιδιά αγαπητέ μου συνάδελφε, πρέπει να γνωρίζουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θα ζήσουν! Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι αυτός που περιγράφουμε ονειρικά στις εκθέσεις! Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τί γίνεται στον κόσμο, να τα οπλίσουμε όμως με τα κατάλληλα εφόδια για να πορευτούν..Η λύση δεν είναι η "γυάλα"! Δεν φταίνε αυτοί που αξιοποιούν τις "γνωριμίες" τους, αλλά το σύστημα που τους το επιβάλλει ώς τη μόνη λύση! Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει! Τα πάντα σήμερα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα κινούνται μέσω γνωριμιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεστε.. ???

Ένα απλό παράδειγμα..Όταν δίνεις σε ένα παιδί, που δεν πρέπει να τρώει γλυκά, γλυκό..Φταίει το παιδί που το δέχεται ή εσύ που του το δίνεις?

Θεωρώ ότι αδίκως συζητάμε τόσο πολύ αυτό το θέμα..Ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί..με ή χωρίς μέσο..Η αξία όμως θα φανεί στην πορεία..Καλό διάβασμα σε όλους..

Επειδή η κατάσταση αυτή επικκρατεί μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι είναι καλό να διαιωνίζεται και να προβάλλεται ως πρότυπο. Με ενοχλεί η μοιρολατρική αντιμετώπιση.Απλώς πιστεύω ότι άλλου είδους εφόδια πρέπει να δώσει το σχολείο στα παιδιά, με στόχο βέβαια να αλλάξει η κατάσταση. Αλλιώς, πρέπει να διδάσκεται υποχρεωτικά το dvd Ζαχόπουλου - Τσεκου! Για να μη ζουν τα παιδιά σε γυάλα αλλά να ξέρουν ρεαλιστικά και επακριβώς τα προσόντα που χρειάζονται για μια μονιμοποίηση.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8622a.php

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:38 »

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιουλίου 11, 2008, 02:16:00 pm »
Αν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.

Ούτε εγώ έχω "μέσο", αλλιώς δεν θα προσπαθούσα με τον ασέπ! Πρέπει να δεχτούμε όμως, ότι είναι μία πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι! Και τα παιδιά αγαπητέ μου συνάδελφε, πρέπει να γνωρίζουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θα ζήσουν! Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι αυτός που περιγράφουμε ονειρικά στις εκθέσεις! Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τί γίνεται στον κόσμο, να τα οπλίσουμε όμως με τα κατάλληλα εφόδια για να πορευτούν..Η λύση δεν είναι η "γυάλα"! Δεν φταίνε αυτοί που αξιοποιούν τις "γνωριμίες" τους, αλλά το σύστημα που τους το επιβάλλει ώς τη μόνη λύση! Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει! Τα πάντα σήμερα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα κινούνται μέσω γνωριμιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεστε.. ???

Ένα απλό παράδειγμα..Όταν δίνεις σε ένα παιδί, που δεν πρέπει να τρώει γλυκά, γλυκό..Φταίει το παιδί που το δέχεται ή εσύ που του το δίνεις?

Θεωρώ ότι αδίκως συζητάμε τόσο πολύ αυτό το θέμα..Ο καθένας μας θα κάνει ό,τι μπορεί..με ή χωρίς μέσο..Η αξία όμως θα φανεί στην πορεία..Καλό διάβασμα σε όλους..

Επειδή η κατάσταση αυτή επικκρατεί μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι είναι καλό να διαιωνίζεται και να προβάλλεται ως πρότυπο. Με ενοχλεί η μοιρολατρική αντιμετώπιση.Απλώς πιστεύω ότι άλλου είδους εφόδια πρέπει να δώσει το σχολείο στα παιδιά, με στόχο βέβαια να αλλάξει η κατάσταση. Αλλιώς, πρέπει να διδάσκεται υποχρεωτικά το dvd Ζαχόπουλου - Τσεκου! Για να μη ζουν τα παιδιά σε γυάλα αλλά να ξέρουν ρεαλιστικά και επακριβώς τα προσόντα που χρειάζονται για μια μονιμοποίηση.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8622a.php
+1
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:00:13 pm »
με νέα υπουργική απόφαση (25-8-20080 που καταργεί την προηγούμενη (25-6-2008) σε πολλές ειδικότητες μειώνονται οι θέσεις των διοριστέων ΑΣΕΠ για τα δυο επόμενα σχολικά έτη.
 Ειδικότερα για φιλολόγους μειώνονται από 600 σε 480...!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:05:37 pm »
και τι να πούμε οι γυμναστές που από 150 πήγανε 48?
όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:38 »

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:09:24 pm »
με νέα υπουργική απόφαση (25-8-20080 που καταργεί την προηγούμενη (25-6-2008) σε πολλές ειδικότητες μειώνονται οι θέσεις των διοριστέων ΑΣΕΠ για τα δυο επόμενα σχολικά έτη.
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Τί λέτε ρε παιδιά; Πού; Πότε; Πώς έγινε αυτό; Πού το είδες/διάβασες;;;;;  :o :o :o :o
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:09:42 pm »
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
πω-πω... αφωνη... διαβαζετε κοροϊδα, ε; και μην τολμησει να βγει κανεις και να πει οτι παλι καποιοι θα διοριστουν γιατι θα τον δαγκωσω...γρρρρ
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

υγ. επισης μη μας συγκρινει κανεις με αλλους κλαδους, γιατι παλι θα τον δαγκωσω...τα χουμε πει αυτα , να μην τα ξαναλεμε.
γρρρρρ...

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:11:59 pm »
480;;; παιδια ειμαστε σοβαροι;;;;;

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:12:14 pm »
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008  

25-08-08 5.072 θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω ΑΣΕΠ για τα σχολικά έτη 2009-2010 και 2010-2011

http://www.ypepth.gr/el_ec_categoryssn3365.htm

γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:13:29 pm »
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

peny2 αυτό που δημοσιεύεις είναι πολύ σοβαρό. Ποιες είναι οι πηγές σου; Είναι στανταρ αυτό; Παιδιά αν ισχύει να μαζευτούμε να σπάσουμε το υπουργείο! Τι λέμε τώρα;;;
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:14:15 pm »
Παιδιά κάντε ένα αντιλυσικό εμβόλιο καλού-κακού,γιατί αυτή τα πήρε σήμερα.
Για τους φυσικούς πόσες είναι οι θέσεις?
Καμιά 10αριά?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:16:18 pm »
Παιδιά κάντε ένα αντιλυσικό εμβόλιο καλού-κακού,γιατί αυτή τα πήρε σήμερα.
Για τους φυσικούς πόσες είναι οι θέσεις?
Καμιά 10αριά?
156 ειναι για σας...μειωθηκαν;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:20:49 pm »
Ξέρω'γω.........
πάω να δω.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:25:25 pm »
Παράθεση
Στάλθηκε από: morgan peny2 αυτό που δημοσιεύεις είναι πολύ σοβαρό. Ποιες είναι οι πηγές σου; Είναι στανταρ αυτό; Παιδιά αν ισχύει να μαζευτούμε να σπάσουμε το υπουργείο! Τι λέμε τώρα;;;
Στο site του υπουργείου, αλλά και το alfavita σε σημερινή ανακοίνωση, εκτός από τη νέα υπουργική απόφαση, δημοσιεύει συγκριτικά και την προηγούμενη και μπορεί κανείς να υπολογίσει πόσες θέσεις μειώθηκαν στην ειδικότητά του.

Αποσυνδεδεμένος Animus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:26:38 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144