0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας...είναι μία εβδομάδα που ξεκίνησα φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ, αλλά μόλις είδα σήμερα τον αριθμό των οικονομολόγων που θα πάρουν απογοητεύτηκα τελείως... Φυσικά δεν έχω κάνει ΑΣΠΑΙΤΕ, οπότε... υπάρχει καμία πιθανότητα να περάσω όσο και να προσπαθήσω; Έψαξα να βρω τον αριθμό αυτών που είχαν πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ στον διαγωνισμό του 2007 αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Μήπως κάποιος γνωρίζει πόσοι είχαν πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ και πόσοι από αυτούς πέρασαν; Έτσι απλά για να δω αν αξίζει τον κόπο να κάνω μια καλή προσπάθεια...Και κάτι ακόμη. Αν γράψω πάνω από την βάση στις 2 θεματικές ενότητες, παίρνω κάποια μόρια για αναπληρώτρια, έτσι δεν είναι; Παίρνω καθόλου μόρια και για τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (πχ του 2011, αν γίνει);Ευχαριστώ πολύ
Γεια σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ και αρκετά μπερδεμένη!! Θέλω να δώσω ΑΣΕΠ, αλλά δεν έχω ιδεά για το τι πρέπει να κάνω, που στέλνω χαρτιά και λοιπά. Υπάρχει κάποιο λίνκ με την προκήρυξη? Γενικά, όσοι έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ πρέπει να δώσουν και ΑΣΕΠ? δεν διορίζονται απο ξεχωριστό ποσοστό?? Δηλαδή όταν λέμε ότι θα πάρουν 36 άτομα, εννοούμε ότι 36 θα μπούν απο το γραπτο διαγωνισμό και είναι το 60% και το υπόλοιπο 40% θα μπεί απο τους πίνακες των αναπληρωτών??Συγγνώμη αν οι απορίες μου είναι κουραστικές!!Ευχαριστώ πολύ
Γεια σας παιδια.Εχω βγαλει ΤΕΙ λογιστικης.Γνωριζετε σε ποιον κλαδο ειμαι; Εψαξα στο site και δεν βρισκω τι γινεται με μας στον διαγωνσιμο του ΑΣΕΠ. Υπαρχουν θεσεις για μας η τζαμπα θα δωσω;Ποτε γινεται ο διαγωνισμος;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΕΠ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑ