0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν θα αλλάζεις πάμπερσ στη γιαγιά σου και θα είσαι τρεις την ώρα ανέβα κατέβα από το σπίτι σου στο δικό της για να δεις αν το μπιμπερόν έχει νερό,ενώ θα τρέχεις για τις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις 5 ατόμων,συμπεριλαμβανομαίνου και του εαυτού σου,έλα να μου το ξαναπείς.Άσε που δεν έχουν μάθει όλοι να τους νταντεύουν και όλες τις δουλειές να τις κάνει η μαμά και ο μπαμπάς.Είναι και μερικοί που ανεξαρτητποποιήθηκαν ξέρεις.
Αγάπη βλέπω ότι επιμένεις στο ότι κάποιοι γιαι 2 χρόνια διάβαζαν αποκλειστικά για τον διαγωνισμό. Άν η μόνη επαφή με το αντικείμενο είναι να περάσω τα μαθήματα της σχολής, τότε ναί, μπορεί να μήν φτάνουν ούτε τα δύο χρόνια. Στις ειδικότητες που έδωσα, σε όποιους τομείς είχα δουλέψει πρίν κάν ασχοληθώ με τον ασέπ τα πήγα καλά, ενώ όπου απλά διάβασα αυτό αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια έπεσε διάνα. Για κάποιον που έχει πάθος για αυτό που σπούδασε, ένα απόγευμα την εβδομάδα για δύο χρόνια, ή εντατικά έναν-δύο μήνες πρίν την εξέταση πιστεύω ότι είναι αρκετοί για να διεκδικήσει μια θέση με αξιώσεις (εκεί που έδωσα εγώ τουλάχιστον).
Παράθεση από: kshl στις Ιουλίου 03, 2009, 07:40:29 pmΑγάπη βλέπω ότι επιμένεις στο ότι κάποιοι γιαι 2 χρόνια διάβαζαν αποκλειστικά για τον διαγωνισμό. Άν η μόνη επαφή με το αντικείμενο είναι να περάσω τα μαθήματα της σχολής, τότε ναί, μπορεί να μήν φτάνουν ούτε τα δύο χρόνια. Στις ειδικότητες που έδωσα, σε όποιους τομείς είχα δουλέψει πρίν κάν ασχοληθώ με τον ασέπ τα πήγα καλά, ενώ όπου απλά διάβασα αυτό αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια έπεσε διάνα. Για κάποιον που έχει πάθος για αυτό που σπούδασε, ένα απόγευμα την εβδομάδα για δύο χρόνια, ή εντατικά έναν-δύο μήνες πρίν την εξέταση πιστεύω ότι είναι αρκετοί για να διεκδικήσει μια θέση με αξιώσεις (εκεί που έδωσα εγώ τουλάχιστον). Καιρό είχα να διαβάσω τόσο εύστοχη παρέμβαση.
Υπάρχει φυσικός ικανός να βγάλει τη φυσική που διδάχθηκε μέσα σε 2 μήνες?Χώρια,χημεία,βιολογία και γεωλγία που δεν μας δίδαξε ποτέ κανένας?Για να μη πω για τους φιλόλογους.........Το επιχείρημα πολλών για το ΑΣΕΠ,είναι το διάβασμα που οι διοριστέοι έριξαν.Το οποία φυσικά και τους τιμάει.
Ναι,τα στοιχειώδη σωμάτια είναι το χόμπι μου.Άσε μας ρε kshl.....
Και εμένα αυτό για 2 χρόνια διάβασμα μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ίσως να είναι η ειδικότητά μου, Μαθηματικός, αλλά πραγματικά δεν θεωρώ ότι τρελάθηκα στο διάβασμα.Και τι να διαβάσω δηλαδή?Για την ειδική γράφω αυτό που κάνω στη δουλεία μου, και δεν ξέρω κιόλα τι μπορεί να διαβάσει κάποιος.Στο γνωστικό επίσης δουλειά μου είναι να λύνω βιβλία ασκήσεων σε καθημερινή βάση, για να είμαι προετοιμασμένος στο μάθημα. Το έκανα από την αρχή που ξεκίνησα να δουλεύω σε ιδιαίτερα και σε φροντιστήρια. Και όχι για τον ΑΣΕΠ. Και πάλι ασχολούμαι με τα Μαθηματικά ακόμα και τα καλοκαίρια.Στα παιδαγωγικά ναι εκεί, προσπάθησα να διαβάσω. Περισσότερο εξασκούμενος σε φυλλάδια με πολλαπλής επιλόγης και όχι αποστηθίζοντας βιβλία με διδακτικές θεωρίες. Ίσως για τον λόγο αυτό έχω και τον χαμηλότερο βαθμό μου, σε σύγκριση με τους άλλους, στα παιδαγωγικά. Και νομίζω πως πάνω κάτω έτσι διαβάσαν όλοι οι ΠΕ 03.
Δηλαδή οι φοιτητές του 5,δε γνωρίζουν την κατάστασή τους?Είναι χαζοί?Και τους βαθμούς καλύτερα να μη τους αναφέρουμε,γιατί δεν είναι όλα τα τμήματα ίδια.Οι νηπιαγωγοί κάτω από 8 δεν παίρνουν.Τράβα στους μαθηματικούς να δεις τι γίνεται.........