*

Αποστολέας Θέμα: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 78497 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
Απ: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ
« Απάντηση #336 στις: Ιουλίου 09, 2009, 05:39:59 am »

Το ΑΣΕΠ,από τη στιγμή που σε αυτόν δε διαγωνίζονται όλοι με ίσους όρους,όπως είναι και η προυπηρεσία,δεν είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

ΟΚ δεν είναι, με τον τρόπο που λες... Πες μου τότε τι είναι σύμφωνα με τη γνώμη σου.. Θα σου πω εγώ: Τίποτα.

Ξεκινάνε όλοι από το ίδιο εφαλτήριο για τις εξετάσεις στο σχολείο (τις προαγωγικες); Τις Πανελλαδικές; Τα μεταπτυχιακά;
Δεν υπάρχουν παιδιά με προβλήματα οικογενειακά,οικονομικά, ψυχολογικά κλπ που δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν όσο άλλοι συμμαθητές τους στο σχολείο που έχουν ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον χωρίς προβλήματα;
Που δεν κάνουν ιδιαίτερα γιατί δεν έχουν λεφτά;
Που δεν πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία (που κάποια από αυτά κιόλας "κλέβουν" θέματα ή "πιάνουν" τους βαθμολογητές για να βαθμολογούν ψηλότερα τους κανακάρηδές τους όπως θυμάστε, και προσπαθούν να τους βάζουν απ' τα παράθυρα στα πανεπιστήμια;)

Γι'αυτή την αξιοκρατία γιατί δε μιλά κανείς;; Για αυτούς τους "ίσους όρους" τουμπεκί;..

Ξεκινάνε όλοι από το ίδιο σημείο σαν προσωπικότητες, σαν μυαλά, σα φαντασίες, σαν ταλέντα, σαν πειθαρχία, σαν, σαν, σαν... Ε όχι βέβαια..
Ας κατηγορήσουμε τη φύση για αναξιοκρατική τότε..

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν κάποιοι έχουν τη δυνατότητα από το μπαμπά και τη μαμά να διαβάσουν για τον ΑΣΕΠ, ενώ άλλοι δεν έχουν καιρό ούτε να ..πεθάνουν για να τα φέρουν βόλτα..

Γιατί τότε ο κόσμος δε θα 'ταν γεμάτος με χιλιάδες διοριστέους που μάτωσαν να μπουν με χίλιες δυο κόντρες στη ζωή τους, και χιλιάδες ..μπούληδες επίσης που τα'χαν όλα έτοιμα και δε μπήκανε ποτέ..
Και που στο τέλος βρίσκουν και θα βρίσκουν τρύπες (από τη μαμά και το μπαμπά βέβαια που δίνουν και ωραίο παράδειγμα και ηθική στο γόνο τους), γιατί στην Ελλάδα είμαστε, τη χώρα του "δώσε και μένα μπάρμπα",  και θα διοριστούν στην εκπαίδευση η αλλού από τα παράθυρα..  

Γιατί αλλιώς στη ζωή θα πετυχαίναν μόνο οι έχοντες και κατέχοντες και όλοι οι άλλοι θα ήταν επαίτες.. Εύκολο είναι να το απλουστεύσεις..
Η ζωή (και η φυσική επιλογή) άλλα διδάσκει όμως.. Στη ζωή δεν υπάρχουν Καιάδες.. Οι Καιάδες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα.. Και στη ζωή επιβιώνουν και υπερνικάνε εμπόδια και "της γης οι κολασμένοι".. Και όχι πάντα όσοι έχουν "καλά γονίδια" και "ιδανικές συνθήκες"..

Εννοείται λοιπόν πως δεν ξεκινάνε όλοι (δυστυχώς) από το ίδιο σημείο. Γι' αυτό η αξία του αγώνα και της επιτυχίας ενός ανθρώπου παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη της επιτυχίας ενός άλλου με λυμένα τα βασικά προβλήματα ή με πλήρη υποστήριξη από το περιβάλλον..

Όλα τ' άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2009, 05:48:46 am από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:12:40 am »
ασεπ και κουραφεξαλα.οσοι εχουν βυσμα θα βολευτουν με οποιοδηποτε συστημα.οι υπολοιποι τον π........ουτε ασεπ ουτε επετηριδα.πρεπει να βρεθει τροπος να διοριζονται οι πραγματικα εχοντες την ικανοτητα να διδαξουν και οχι αυτοι που εχουν παπαγαλισει καμια 40 βιβλια διδακτικης και παιδαγωγικων.αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.μεχρι να βρεθει κατι τετοιο θα ταλαιπωρουμαστε και θα τρεχουμε απο ξερονησι σε βουνοκορφη και τ'αντιστροφο..αλλα επι της ουσιας δεν φταιει το συστημα αλλα εμεις που δεχομαστε να τρεχουμε σε 3-4 σχολεια να μαζεψουμε μορια.τι ωρομισθιοι και αναπληρωτες?να μην δεχετε κανεις να δουλεψει κατω απο αυτες τις συνθηκες.αφου μας χρειαζονται ας μας διορισουν και οχι να μας τρεχουν καθε ιουνη στον οαεδ.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα κοπελιά. Όσοι διορίζονται μετον ΑΣΕΠ είναι.... παπαγάλοι; Πλάκα με κάνεις;

Δεν θέλω να σε στρεσάρω αλλά προσωπικά διάβασα ένα μόνο σχολικό βιβλίο βιολογίας σε τρεις μέρες. Δεν υποχρεούσαι να το πιστέψεις. Όχι δεν είμαι ο superman....  Έχω 15 χρόνια φροντιστηριακής δουλειάς πίσω μου και είναι αρκετή για να καταλάβω κόμη και το πνεύμα του ΑΣΕΠ. Από βύσμα αν είχα θα το χρησιμοποιούσα για να αποφύγω τις ειδικές δυνάμεις στο στρατό αλλά ούτε εκει....

Πέρα από μένα όμως, είναι λάθος όλες οι αφοριστικές λογικές του τύπου "έλα μωρέ μόνο το βύσμα μετράει...". Αν ήταν έτσι δεν θα προσπαθούσε κανένας τίποτα.
Όσο για τα παιδαγωγικά.... Έγραψα 74,22 με όλη την αρνητική βαθμολογία γιατί δεν έπεσαν πολλές παιδαγωγικές θεωρίες...!
Όλα τα υπόλοιπα είναι της λογικής "ο μαθητής έχει πάντα δίκιο και ο δάσκαλος είναι πάντοτε υπεύθυνος για ότι στραβό συμβαίνει...." Το κατάλαβα , το έπιασα και διορίστηκα.

Ο ΑΣΕΠ δεν είναι εύκολος... ούτε όμως ανυπέρβλητος.

Ο νέος θα κάτσει να διαβάσει μήνες και χρόνια γιατί είναι νέος...
Ο παλιός θα εξαργυρώσει την εμπειρία (ποτέ μην υποτιμάς την εμπειρία...περιλαμβάνει τα πάντα!) αντί να χαθεί στο σύμπαν των παιδαγωγικών. Και αν είσαι επαγγελματικά αξιοπρεπής και έχεις θέσει κάποια στανταρντς για τον εαυτό σου θα τα καταφέρεις...
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:34:48 am »
Εννοείται λοιπόν πως δεν ξεκινάνε όλοι (δυστυχώς) από το ίδιο σημείο. Γι' αυτό η αξία του αγώνα και της επιτυχίας ενός ανθρώπου παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη της επιτυχίας ενός άλλου με λυμένα τα βασικά προβλήματα ή με πλήρη υποστήριξη από το περιβάλλον..

Μπραβο ρε μεγαλε ή μεγαλη. Πεστα χρυσοστομε. Αυτο ηθελα να πω κι εγω σε αλλα σημεια. Η ζωη εχει αγωνα. Τα παιδακια αυτα νομιζουνε πως να δωσεις σε ενα διαγωνισμο ασεπ ειναι ο μεγαλυτερος αγωνας της ζωης τους .Αν καποιος αλλος εχει ακοληθησει αλλο δρομο ,γιατι η ζωη τον αναγκασε ,ειναι αχρηστος η βυσματουχος.
Ναι στον διαγωνισμο του ασεπ και σε καθε μεσο  σωστης αξιολογησης, αλλα με ιδιες συνθηκες  διαβασματος για ολους.
Οταν στον  ενα υποψηφιο ο καφες προσφερεται φτιαγμενος για να διαβασει, ενω ο αλλος ολη μερα δουλευει και τη νυχτα τον ξυπνανε τα κουτσουβελα, προφανως δεν ειναι το ιδιο ΑΞΙΟΙ, και θα φανει απο τα αποτελεσματα του ασεπ.
Προτιμω να δουλευω, να προσφερω στον ευατο μου και στους αλλους, απο το να καταντησω "ασεποειδες"
Ασε που αν δε δουλεψω, θα πεθανω απο την πεινα, και οχι μονο εγω.Σιγουρα ειναι πιο αμεση αναγκη απο το να διοριστω στη δημοσια εκπαιδευση.

Αποσυνδεδεμένος exterr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:43:08 am »
ασεπ και κουραφεξαλα.οσοι εχουν βυσμα θα βολευτουν με οποιοδηποτε συστημα.οι υπολοιποι τον π........ουτε ασεπ ουτε επετηριδα.πρεπει να βρεθει τροπος να διοριζονται οι πραγματικα εχοντες την ικανοτητα να διδαξουν και οχι αυτοι που εχουν παπαγαλισει καμια 40 βιβλια διδακτικης και παιδαγωγικων.αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.μεχρι να βρεθει κατι τετοιο θα ταλαιπωρουμαστε και θα τρεχουμε απο ξερονησι σε βουνοκορφη και τ'αντιστροφο..αλλα επι της ουσιας δεν φταιει το συστημα αλλα εμεις που δεχομαστε να τρεχουμε σε 3-4 σχολεια να μαζεψουμε μορια.τι ωρομισθιοι και αναπληρωτες?να μην δεχετε κανεις να δουλεψει κατω απο αυτες τις συνθηκες.αφου μας χρειαζονται ας μας διορισουν και οχι να μας τρεχουν καθε ιουνη στον οαεδ.
Bettina μην το βλέπεις έτσι. Θα σε χάλαγε ένα σύστημα στο οποίο ο διορισμός να γίνεται μόνο μέσω ΑΣΕΠ, και κατόπιν ο ίδιος ο εργοδότης(ΥΠΕΠΘ)
να αναλαμβάνει Την πλήρη διδακτική επιμόρφωσή σου αλλά και την αξιολόγησή σου και τον έλεγχό σου ; Τώρα απλά ο νεοδιοριζόμενος εκτός από κάτι ολιγόωρα σεμινάρια ( διορθώστε με αν κάνω λάθος) αφήνεται στο έλεος του θεού.Πως θα υπάρξει τρόπος επιλογής αυτών που πραγματικά έχουν την ικανότητα να διδάξουν ; Ο παραπάνω τρόπος  ίσως αποτελεί και την λύση.
"Πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου,
άμα σου περιφράξαν την καρδιά."

Νικόλας Ασιμος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Ιουλίου 09, 2009, 03:03:23 pm »
Απαντήστε μου σε ένα ερώτημα που με βασανίζει:
"Πιστεύετε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που διορίζονται μέσω μορίων αναπλήρωσης, ωρομισθίας και ΠΔΣ που δεν θα διοριζόντουσαν ΠΟΤΕ μέσω ΑΣΕΠ;"

Στην περίπτωση που απαντάτε "ναι" εξηγήστε αν το πρόβλημα εστιάζεται στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το πόσο διαβλητός είναι (που ΔΕΝ είναι) ή στο υπόλοιπο κομμάτι διορισμών
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιουλίου 09, 2009, 03:16:27 pm »
"Πιστεύετε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που διορίζονται μέσω μορίων αναπλήρωσης, ωρομισθίας και ΠΔΣ που δεν θα διοριζόντουσαν ΠΟΤΕ μέσω ΑΣΕΠ;"

Στην περίπτωση που απαντάτε "ναι" εξηγήστε αν το πρόβλημα εστιάζεται στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το πόσο διαβλητός είναι (που ΔΕΝ είναι) ή στο υπόλοιπο κομμάτι διορισμών

Ασφαλώς και ναι, πολλοί μάλιστα.
Προτιμούν την "άλλη οδό" του μέσου και του μπάρμπα στην Κορώνη από εκείνη του διαβάσματος.
Σιχαίνομαι, όμως, να με κοιτούν με οίκτο, επειδή ακόμη δεν έχω διοριστεί και παλεύω με τον ΑΣΕΠ και την αναπλήρωση, άτομα που ποτέ τους δεν έδωσαν ΑΣΕΠ και διορίστηκαν με άλλο τρόπο ._
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιουλίου 09, 2009, 03:23:03 pm »
χαλαρώστε παρασύρεστε από πάθος..........
"Από βύσμα αν είχα θα το χρησιμοποιούσα για να αποφύγω τις ειδικές δυνάμεις στο στρατό αλλά ούτε εκει...."
Commando να σου πω .......τον Πλεύρη.... τον έχεις κάτι?Σε πήγαν ειδικές δυνάμεις με το ζόρι εεε?Τι λες ρε παιδάκι μου?Και πέρασες και Ασεπ με ... σχεδόν καθόλου διάβασμα?
Και μιλάς για αξιοκρατία όταν..... θα μεταβιβάσεις το φροντιστήριο που έχεις? Ο καθένας κοιτά την δική του όψη του κέρματος παιδιά.Χαλαρώστε!Είναι ποιο .....βαθιά τα θέματα που ασχολούμαστε...

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιουλίου 09, 2009, 04:20:21 pm »
χαλαρώστε παρασύρεστε από πάθος..........
"Από βύσμα αν είχα θα το χρησιμοποιούσα για να αποφύγω τις ειδικές δυνάμεις στο στρατό αλλά ούτε εκει...."
Commando να σου πω .......τον Πλεύρη.... τον έχεις κάτι?Σε πήγαν ειδικές δυνάμεις με το ζόρι εεε?Τι λες ρε παιδάκι μου?Και πέρασες και Ασεπ με ... σχεδόν καθόλου διάβασμα?
Και μιλάς για αξιοκρατία όταν..... θα μεταβιβάσεις το φροντιστήριο που έχεις? Ο καθένας κοιτά την δική του όψη του κέρματος παιδιά.Χαλαρώστε!Είναι ποιο .....βαθιά τα θέματα που ασχολούμαστε...

Σε χαλάει που έχω φροντιστήριο; Γιατί εμένα με φτιάχνει τρελλά. Και ούτε πιστεύω ότι θα αλλάξει το δημόσιο.
Αν προλάβαινα να διαβάσω θα διάβαζα.
Τον Πλεύρη τον έχω απλώς γραμμένο. 

Καμμιά άλλη απορία φίλε;
Ρένος Αποστολίδης

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Ιουλίου 09, 2009, 04:28:16 pm »
Με χαλάει που σηκώνεις σταυρό ενώ είσαι χωμένος μέσα.......

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιουλίου 09, 2009, 04:32:15 pm »
α.............καλά....
ξέρεις πόσοι εδώ μέσα (φιλόλογοι στην Αττική) πήγαν ωρομίσθιοι (στην Αττική) εξαιτίας της βυσματικής πδσ και τώρα την κατηγορούν?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιουλίου 09, 2009, 05:41:20 pm »

Προς τι η προσωπική επίθεση; Που είμαι χωμένος; Αν δεν είμαι πολύ καλός στην δουλειά μου θα μείνω χωρίς δουλειά. Εσύ , ναι εσύ, το ζεις αυτό;
Πες μας σε παρακαλώ με τι ασχολείσαι να καταλάβουμε αν είσαι αφελής, σε σύγχυση ή απλώς πικραμένος...
Τελικά ο ΑΣΕΠ αφήνει και τραύματα....
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος exterr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιουλίου 09, 2009, 05:51:19 pm »

Είναι απολύτως σίγουρο ότι υπάρχουν τέτοια άτομα., τα οποία δεν βλέπουν τον διορισμό ως δυνατότητα να διδάξουν, αλλά ως ευκαιρία για έναν μόνιμο μισθό χωρίς κόπο. Αυτά τα άτομα , αν ο μοναδικός τρόπος διορισμού ήταν ο ΑΣΕΠ ,δεν θα εμπαιναν καν στον κόπο να διαβάσουν-γράψουν. Εχω  ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "
Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"
"Πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου,
άμα σου περιφράξαν την καρδιά."

Νικόλας Ασιμος

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Ιουλίου 09, 2009, 06:36:02 pm »

Προς τι η προσωπική επίθεση; Που είμαι χωμένος; Αν δεν είμαι πολύ καλός στην δουλειά μου θα μείνω χωρίς δουλειά. Εσύ , ναι εσύ, το ζεις αυτό;
Πες μας σε παρακαλώ με τι ασχολείσαι να καταλάβουμε αν είσαι αφελής, σε σύγχυση ή απλώς πικραμένος...
Τελικά ο ΑΣΕΠ αφήνει και τραύματα....

θα στο πω για τελευταία φορά.....χαλάρωσε!
Και διάβασε τα μηνύματα με καθαρό μυαλό.Το δικό σου... αλλά καθαρό.
1ο Ο exter μιλάει για εγκυμοσύνη και εσύ λές ότι επέλεξες το δημόσιο για συγκεκριμένους λόγους ....ευκολίας...... και όχι για σταυροφορία.Θα κρατήσεις το φροντιστήριο μεταβιβάζοντάς το όπως γράφεις όχι για σταυροφορία γιατί θέλεις  λεφτουδάκια, και δεν φτάνουν του δημοσίου.Είναι παράνομο ξέρεις.Αν θέλεις να το κάνεις εσύ αποφασίζεις αλλά όχι και ....σταυροφορία μαζί.

2ο Στα φροντιστήρια πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη κανείς δεν διδάσκει.Τα παιδαγωγικά τουλάχιστον αυτό λένε.Το να παιρνούν οι μαθητές σου στις πανελλήνιες δεν σημαίνει ότι διδάσκεις κιόλας. π.χ.Φυσική ...πες μου στο φροντιστήριο σου πόσα πειράματα κάνουν οι μαθητές στην τάξη τους??????Κουφάθηκες εεε?Ποιοι είναι οι στόχοι ενός μαθήματος στο φροντιστήριο?Θα αναλωθούμε σε συζητήσεις αλλά ....ξέρεις ποια είναι η αλήθεια,άσχετα με το το τι θα γράψεις τώρα εδώ. Αυτό δεν λέγεται commando διδασκαλία, λέγεται προετοιμασία εξετάσεων ....μόνο.Ένας επιτυχών του ΑΣΕΠ θα έπρεπε να τα ξέρει αυτά.Αν ο ΑΣΕΠ έχει ένα καλό, είναι ότι ωθεί καθηγητές που δεν είχαν την ευκαιρία στην σχολή τους να μάθουν παιδαγωγικά....να ασχοληθούν λίγο.Εσύ κοκορεύεσαι γιατί δεν χρειάστηκε!!!!Τον ακυρώνεις τον διαγωνισμό το ξέρεις?Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολήθηκαν χρόνια κάναν διατριβές, γράψανε βιβλία, κάναν διδακτορικά, βγάλαν θεωρίες, δώσαν τα φώτα τους και σε άλλες επιστήμες, αλλά εσύ τα έμαθες στα δεκαπέντε χρόνια διδασκαλίας σου σε φροντηστήριο !!!Και δεν τους δίνεις και καμία σημασία!!!

3ο Γράφεις ότι αν είχες μέσο θα απ έφευγες τις ειδικές δυνάμεις....τι να πω ρε φίλε?Σε ποιους νομίζεις ότι μιλάς?Σε κοριτσάκια που θα μείνουν με το στόμα ανοικτό?Ε ναι μόνο ο Πλεύρης θα το έλεγε αυτό!

4ο Έχασες την ευκαιρία να μάθεις πράγματα από τον ΑΣΕΠ ..... μην το βλέπεις εγωιστικά έχεις χρόνο να ξεκινήσεις τώρα .

Προσωπική επίθεση......Προκαλείς τι να κάνω ...να πω μμμμμ o commando έχει δίκιο!

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Ιουλίου 09, 2009, 06:47:33 pm »

Συγχαρητήρια συνάδελφε για την επιτυχία σου και καλή σταδιοδρομία. Θα έχεις, τώρα, την ευκαιρία να αφήσεις (λίγο) την κιμωλία και να πιάσεις και τα εργαστηριακά όργανα.

Στο ερώτημα σου (που με εξιτάρει πολύ) να πω ότι ΟΛΟΙ είναι ικανοί να διοριστούν μέσω προυπηρεσίας (τουλάχιστον όσο είναι ικανοί να διδάσκουν σε φροντιστήριο), αλλά ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο σε μια γραπτή εξέταση. Αλλοι πιάνουν το στυλό με τρεμάμενα χέρια, κι άλλοι γράφουν με την ηρεμία που έχουν όταν κάνουν περίπατο στο πάρκο.

Κατα τη γνώμη μου δεν έχει να κάνει με τη διαβλητότητα του διαγωνισμού, αλλά με την ιδιοσυγκρασία (και ψυχολογία) των υποψηφίων.

Υ.Γ Επειδή υπηρέτησα κι εγώ στις Ειδικές Δυνάμεις, είναι άκυρα όσα γράφεις οτι χρειάζεται βύσμα για να φύγεις από αυτές. Το βύσμα είναι χρήσιμο για την αρχική τοποθέτηση και κυρίως για μια ευνοϊκή μετάθεση.
" Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" και "ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ"

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182614
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144