0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΑΣΕΠ,από τη στιγμή που σε αυτόν δε διαγωνίζονται όλοι με ίσους όρους,όπως είναι και η προυπηρεσία,δεν είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
ασεπ και κουραφεξαλα.οσοι εχουν βυσμα θα βολευτουν με οποιοδηποτε συστημα.οι υπολοιποι τον π........ουτε ασεπ ουτε επετηριδα.πρεπει να βρεθει τροπος να διοριζονται οι πραγματικα εχοντες την ικανοτητα να διδαξουν και οχι αυτοι που εχουν παπαγαλισει καμια 40 βιβλια διδακτικης και παιδαγωγικων.αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.μεχρι να βρεθει κατι τετοιο θα ταλαιπωρουμαστε και θα τρεχουμε απο ξερονησι σε βουνοκορφη και τ'αντιστροφο..αλλα επι της ουσιας δεν φταιει το συστημα αλλα εμεις που δεχομαστε να τρεχουμε σε 3-4 σχολεια να μαζεψουμε μορια.τι ωρομισθιοι και αναπληρωτες?να μην δεχετε κανεις να δουλεψει κατω απο αυτες τις συνθηκες.αφου μας χρειαζονται ας μας διορισουν και οχι να μας τρεχουν καθε ιουνη στον οαεδ.
Απαντήστε μου σε ένα ερώτημα που με βασανίζει:"Πιστεύετε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που διορίζονται μέσω μορίων αναπλήρωσης, ωρομισθίας και ΠΔΣ που δεν θα διοριζόντουσαν ΠΟΤΕ μέσω ΑΣΕΠ;"Στην περίπτωση που απαντάτε "ναι" εξηγήστε αν το πρόβλημα εστιάζεται στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το πόσο διαβλητός είναι (που ΔΕΝ είναι) ή στο υπόλοιπο κομμάτι διορισμών
χαλαρώστε παρασύρεστε από πάθος.........."Από βύσμα αν είχα θα το χρησιμοποιούσα για να αποφύγω τις ειδικές δυνάμεις στο στρατό αλλά ούτε εκει...."Commando να σου πω .......τον Πλεύρη.... τον έχεις κάτι?Σε πήγαν ειδικές δυνάμεις με το ζόρι εεε?Τι λες ρε παιδάκι μου?Και πέρασες και Ασεπ με ... σχεδόν καθόλου διάβασμα? Και μιλάς για αξιοκρατία όταν..... θα μεταβιβάσεις το φροντιστήριο που έχεις? Ο καθένας κοιτά την δική του όψη του κέρματος παιδιά.Χαλαρώστε!Είναι ποιο .....βαθιά τα θέματα που ασχολούμαστε...
Με χαλάει που σηκώνεις σταυρό ενώ είσαι χωμένος μέσα.......
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 09, 2009, 04:28:16 pmΜε χαλάει που σηκώνεις σταυρό ενώ είσαι χωμένος μέσα.......Προς τι η προσωπική επίθεση; Που είμαι χωμένος; Αν δεν είμαι πολύ καλός στην δουλειά μου θα μείνω χωρίς δουλειά. Εσύ , ναι εσύ, το ζεις αυτό;Πες μας σε παρακαλώ με τι ασχολείσαι να καταλάβουμε αν είσαι αφελής, σε σύγχυση ή απλώς πικραμένος...Τελικά ο ΑΣΕΠ αφήνει και τραύματα....