*

Αποστολέας Θέμα: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 78514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ
« Απάντηση #350 στις: Ιουλίου 09, 2009, 06:49:34 pm »
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:59:09 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Ιουλίου 09, 2009, 08:04:07 pm »
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Άκου φιλαράκο

κατ' αρχήν είσαι προκλητικός και τζάμπα μάγκας. Μάθε ότι μεταβίβαση επιχείρησης συνεπάγεται αποχώρηση. Μεταβίβαση βλακείας συνεπάγεται ταλαιπωρία....

Δεύτερον εσύ πέρασες με πολλά φροντιστήρια στο πανεπιστήμιο και ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σε βοήθησαν. Άρα να σέβεσαι τους ευεργέτες σου.

Τρίτον, αν είχες διδάξει έστω και ένα μήνα θα ήξερες να αποφεύγεις την εκδήλωση άγνοιας για διδακτική, φυσική ή οτιδήποτε άλλο. Μπερδεύεις την φιλοσοφία της εκπαίδευσης με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Να καλλιεργήσεις την αυτοσυγκέντωσή σου.

Τέταρτον, στις πανελλαδικές σε  πόσα πειράματα εξετάστηκες;  Δεν διαμαρτυρήθηκες τότε στο ΥΠΕΠΘ γιατί δεν εξετάστηκες σε κανένα πείραμα έτσι; Κρίμα ρε φίλε. Χάθηκε μια ευκαιρία να αναβαθμιστεί η εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες! Θυμάσαι τότε που προσπαθούσες να λύσεις καμία άσκηση; Ακόμη σε κυνηγούν οι φοβίες εκείνες...

Ελπίζω στο πανεπιστήμιο να τα πήγες καλά.

Πέμπτον εσύ νομίζεις ότι μιλάς και απευθύνεσαι σε αδαείς. Αλλά είναι προφανές ότι θα μάθεις διδακτική μέσα από τα βιβλία, ϊσως και σεξ γιατί όχι;

Έκτον σου είπα που γράφω τον Πλεύρη, δεν το κατάλαβες. Μήπως ψιλογουστάρεις γιατί βλέπω ότι έχεις κολλήσει άσχημα μαζί του.

Έβδομον, εγώ είπα (ξαναδές το) ότι αν είχα βύσμα θα το έβαζα για να φύγω από τις ειδικές δυνάμεις. Γιατί όταν είδα κάποια πράγματα κατάλαβα ότι διαφωνούσα με τη νοοτροπία τους. Απλά έμεινα για τους γνωστούς λόγους αυτοεπιβεβαίωσης. Δεν το κατάλαβες ούτε αυτό. Πολλά δεν καταλαβαίνεις φίλε. Να το κοιτάξεις.

Όγδοον και τελευταίον : στείλε μου pm να σου πω ποιος είμαι και που μένω για να επιβεβαιώσεις όλα τα παραπάνω. Θα αισθανθείς καλά. Θα σου γνωρίσω τους συναδέλφους μου εδώ, θα χαλάρώσεις. Διαφορετικά βρες εσύ κανένα ταλαιπωρημένο να κάνετε ντουέτο. Αν συνεχίσεις να είσαι προκλητικός από το πληκτρολόγιο, δεν θα συνεχίσω.

Καλή τύχη
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Ιουλίου 09, 2009, 08:07:04 pm »
Περαστικά
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Ιουλίου 09, 2009, 08:26:16 pm »
Πωωω ρε φίλε ...εκτίθεσαι ! Πέρασες παιδαγωγικά εεε? Έχεις διαβάσει ποτέ αναλυτικό πρόγραμμα ? Που είσαι ρε KnKn ?
Όταν κάνεις μεταβίβαση σε συγγενή...δεν αποχωρείς...κρύβεσαι.
Pm έστειλα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:59:09 »

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Ιουλίου 09, 2009, 08:32:22 pm »
Έχω στείλει pm....

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Ιουλίου 09, 2009, 08:48:38 pm »
Πραγματικά σκεφτείτε το όσοι υποστηρίζεται απόλυτα τον ΑΣΕΠ .Είναι μπροστά σας!Παιδιά, μια εξέταση μπορεί να δείξει κάποια πράγματα οκ...αλλά
...πόσα πράγματα μπορεί να δείξει τελικά ρε παιδιά? Το να είναι κάποιος απόλυτος περιλαμβάνει ρε συνάδελφοι ,πολύ πολύ πολύ μελέτη.Τίμια είναι και τα ζάρια.Εγώ πάντως φτάνω στο συμπέρασμα ότι φίλτρα δεν πρέπει να υπάρχουν μόνο στην είσοδο...πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται αξιολόγηση.Θεωρώντας την υποχρεωτική,τρόπος πρέπει να βρεθεί.Με κάθε τρόπο πρέπει να βρεθεί !!!Καταλήγω στο ότι η κρίση κατά την διάρκεια υπερβαίνει την κρίση κατά την είσοδο.

Αποσυνδεδεμένος mkadb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Ιουλίου 09, 2009, 09:59:01 pm »
Να επέμβω και εγώ στο θέμα, αν επιτρέπεται. Για να διδάξεις σε μία τάξη οι γνώσεις του αντικείμενου σου είναι μόνο μία από τις πολλές παραμέτρους. Ο ασεπ εξετάζει (αν εξετάζει) μόνο μία παράμετρο. Από την εμπειρεία μου έχω δεί πολλούς επιτυχόντες του ασεπ να μην μπορούν να σταθούν σε μία τάξη. Επίσης δεν βλέπω να μιλάει κανένας για την αξιολόγηση του καθηγητή και ακόμα και για την απόλυση του αν είναι ανίκανος να διδάξει. Έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:35:19 pm »
Ηρεμήστε.... Κάνει και πολλή ζέστη... >:(
Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί, για να διοριστεί. Μπορεί να είναι τυχερός, μπορεί και όχι. Και δυστυχώς, μπορεί να παρακάμψει το σύστημα με τις γνωριμίες ή να το ακολουθήσει μετά πόνου και πολλών βασάνων.
Σέβομαι και θαυμάζω όσους προσπαθούν για το καλύτερο, είτε επιτύχουν είτε όχι.
Αυτό που δεν αντέχω είναι να το παίζουν μάγκες οι ευνοημένοι (από την τύχη ή από το βύσμα) ή θύματα της μοίρας οι άτυχοι.
Ρόδα είναι που γυρίζει... Και μακάρι, αν είναι δυνατόν, αυτή η ρόδα να γυρίζει όσο το δυνατόν δικαιότερα...
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος mkadb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:48:34 pm »
Για μένα ο ασεπ είναι πλέον κοινωνικό πρόβλημα. Έχω δει νέους καθηγητές που το μόνο που τους απασχολεί είναι αυτό. Κάνουν για χρόνια φροντιστήρια για να περάσουν χωρίς να προσπαθούν να πιάσουν την ζωή από τα μαλλιά, να παλέψουν. Εγώ είμαι πιο παλιός και όταν βγήκα από το πανεπιστήμιο δεν είχα την επιλογή του ασεπ και πάλεψα. Μάλλον τα ψιλοκατάφερα. Λυπάμαι ειλικρινά για τα παιδιά αυτά γιατί έχουν αποτύχει σαν χαρακτήρες.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:49:48 pm »
Δε θα διαφωνήσω,δε ξέρουμε όμως τι έχει μεσολαβήσει για να γίνουν έτσι...

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:50:39 pm »
εεε μην υπερβάλλεται από την άλλη τώρα ρε παιδιά δεν είναι ούτε έτσι....

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:51:08 pm »
Ηρεμήστε.... Κάνει και πολλή ζέστη... >:(
Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί, για να διοριστεί. Μπορεί να είναι τυχερός, μπορεί και όχι. Και δυστυχώς, μπορεί να παρακάμψει το σύστημα με τις γνωριμίες ή να το ακολουθήσει μετά πόνου και πολλών βασάνων.
Σέβομαι και θαυμάζω όσους προσπαθούν για το καλύτερο, είτε επιτύχουν είτε όχι.
Αυτό που δεν αντέχω είναι να το παίζουν μάγκες οι ευνοημένοι (από την τύχη ή από το βύσμα) ή θύματα της μοίρας οι άτυχοι.
Ρόδα είναι που γυρίζει... Και μακάρι, αν είναι δυνατόν, αυτή η ρόδα να γυρίζει όσο το δυνατόν δικαιότερα...

Θα συμφωνήσω απόλυτα, εξάλλου αυτό λέει  κοινή λογική. Να κρατάμε και ένα επίπεδο όμως και κυρίως να επιχειρηματολογούμε. Έθεσα ένα ερώτημα που αφορούσε όσους διορίζονται εκτός ΑΣΕΠ και προκάλεσα περίεργες αντιδράσεις εκεί που θα έπρεπε να προκαλέσω επιχειρήματα.
Ο σκοπός του forum είμναι κατάθεση και ανταλλαγή απόψεων και όχι χυδαίες συμπεριφορές , λεκτικές ή μη. Η ανωνυμία δεν είναι όπλο εδώ μέσα για να επιτιθέμεθα στους συναδέλφους μας.
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος mkadb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Ιουλίου 09, 2009, 10:55:12 pm »
Δεν υπερβάλλω φίλε μου. Μακάρι να ήταν έτσι. Μας οδηγούν σε ένα λούκι να μαλώνουμε μεταξύ μας αντί να παλεύουμε.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Ιουλίου 09, 2009, 11:02:04 pm »
έχει μεσολαβήσει ένας ανελέητος ανταγωνισμός...που σε κάποιους τομείς βελτίωσε την παιδαγωγική γνώση.Τίποτα δεν είναι κατά την γνώμη μου πανάκεια.Η εμπειρία είναι πολύτιμη αλλά και η συσσωρευμένη εμπειρία που είναι καταγεγραμμένη σε βιβλία είναι εντελώς απαραίτητη.Η παιδαγωγική είναι επιστήμη που καλώς η κακώς όπως και όλες οι άλλες δεν μαθαίνεται από εμπειρία !!!!!Σκεφτείτε κάποιος να προσπαθούσε να μάθει φυσική μόνος του μελετώντας τον κόσμο και μη στηριζόμενος σε όλη την γνώση που έχουν τα βιβλία σήμερα.Όσο έξυπνος και να ήταν ότι και να έκανε μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει?Το ίδιο και κάποιος που διαβάζει βιβλία λύνει ασκήσεις και δεν ξέρει πως δουλεύει ένα αμπερόμετρο..τι φυσική έμαθε.Ο έλεγχος γνωστικού και παιδαγωγικού τομέα είναι και αυτός απαραίτητος όπως και η γνώση του πως να αντιμετωπίσεις έναν έφηβο που είναι στα ντουζένια του, η μάνα του κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα,δεν θέλει να περάσει στις πανελλήνιες ,κανείς από αυτούς δεν πατάει στο σχολείο,και όλα αυτά μέσα σε συνθήκες δημοσίου που καμία θεωρία δεν τις προβλέπει ως παραμέτρους. Τομές είναι οι λύσεις συνάδελφοι...Και δεν είναι ζήτημα διπλωματίας πιστεύω πραγματικά ότι είναι η καλύτερη λύση.    

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)