0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει για την διαδικασία με την οποία καταβάλλεται στους ασφαλισμένους του δημοσίου ποσό της θερπαείας σε οδοντίατρο; Δηλαδή, με το απόκομμα τι γίνεται κτλ. Πήγα σήμερα και έγραψε τις εργασίες στο βιβλιάριο, αλλά δεν κράτησε το απόκομμα και μου είπε πως δεν ξέρει τι διαδικασία ακολουθείται (μάλλον στέλνουμε, λέει, κάπου τα αποκόμματα και η υπηρεσία μας επιστρέφει το 60%... κάτι τέτοιο).Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Παράθεση από: laz_edu στις Ιουνίου 30, 2008, 09:03:02 pmΚαλησπέρα!Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει για την διαδικασία με την οποία καταβάλλεται στους ασφαλισμένους του δημοσίου ποσό της θερπαείας σε οδοντίατρο; Δηλαδή, με το απόκομμα τι γίνεται κτλ. Πήγα σήμερα και έγραψε τις εργασίες στο βιβλιάριο, αλλά δεν κράτησε το απόκομμα και μου είπε πως δεν ξέρει τι διαδικασία ακολουθείται (μάλλον στέλνουμε, λέει, κάπου τα αποκόμματα και η υπηρεσία μας επιστρέφει το 60%... κάτι τέτοιο).Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήμουν ευγνώμων.Να συμπληρώσω μόνο πως τα ποσά που προβλέπει το Δημόσιο για Οδοντιατρικές εργασίες είναι για γέλια...Αυτός που σου είπε για το 60% είναι άσχετος.
heren, είχα ρωτήσει τον οδοντίατρό μου και μου είπε ότι τα χρήματα που δίνει το δημόσιο είναι τόσο λίγα (ελάχιστα) που οι σύλλογοι όλων των νομών αποφασίζουν να μην κάνει κανένας σύμβαση με το δημόσιο. Μου είπε επίσης πως παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν αλλά η δύναμη των συλλόγων είναι τόσο μεγάλη που τελικά δεν το κάνουν.