0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σταλεί σήμερα από την ΠΕΑΕ έγγραφο προς το ΑΣΕΠ σχετκά με την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και δειξαγωγής του διαγωνισμού. Θα ανέβει και στην κεντρική σελίδα
Αν θες την άποψή μου δε γίνεται νωρίτερα με τόσους διαγωνισμούς που έχει το ΑΣΕΠ. Η πίεση πρέπει να ασκηθεί στο να έχουμε έγκαιρα μια συγκεκριμένη ημερομηνία, να μη μας ταλαιπωρούν όπως την προηγούμενη φορά, να βγει η προκήρυξη 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, όχι όπως την προηγούμενη φορά που αν και δώσαμε Γενάρη είχε βγει Σεπτέμβρη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί κόσμος χωρίς λόγο, να μη βγει η προκήρυξη Αύγουστο γιατί 2 στις 3 γραμματείες είναι κλειστές και θα μας ταλαιπωρούν χωρίς λόγο, να μην πληρώσουμε παράβολο κι αν αυτό δεν είναι δυνατό τότε να μειωθεί και τέλος, κάποια βασικά πράγματα σε σχέση με τη διόρθωση και τα γραπτά. Αυτό που από πέρισυ το Γενάρη λέγαμε και η Μήτσιου το είχε υπόψη της ήταν να δίνονται αντίγραφα γραπτών στους διορθωτές και ιδιαίτερα στον τρίτο, αν χρειαστεί, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με διορθώσεις και βαθμολογίες και διατηρούν ισορροπίες, όπως επίσης να κατοχυρωθεί το δικαίωμα κάθε εξεταζόμενου να μπορεί να πάρει αντίγραφο γραπτού.
Η απόφαση που ισχύει ορίζει να βλέπουμε το γραπτό μας. Τυπικά, δεν επιτρέπεται να μας δίνουν αντίγραφο, παρά μόνο αν υπάρχει εισαγγελική εντολή. Όπως και εσείς έτσι και εγώ πήρα αντίγραφο επειδή υπήρχαν λάθη στη βαθμολόγησή μου. Μου το έδωσαν λέγοντάς μου ότι έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ποθενά! Παρόλα αυτά το αρνήθηκαν σε πολλούς, οπότε πρέπει να ζητήσουμε ενιαία μεταχείριση και δικαίωμα αναβαθμολόγησης. Όσο για τη διατήρηση των γραπτών, καλό θα ήταν αλλά μου φαίνεται ανέφικτο τόσα που είναι. Τουλάχιστον ας λέγαμε διατήρησή τους από διαγωνισμό σε διαγωνισμό και όχι μόνο για ένα χρόνο
Πήγα από το ΑΣΕΠ στους Αμπελοκήπους,συμπλήρωσα μία αίτηση και μετά από 2 βδομάδες μου στείλανε το γραπτό ταχυδρομικώς χωρίς χρέωση