*

Αποστολέας Θέμα: Δεκέμβρη ή Γενάρη ο γραπτός διαγωνισμός Ασεπ φιλολόγων;  (Αναγνώστηκε 17488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
Απ: Δεκέμβρη ή Γενάρη ο γραπτός διαγωνισμός Ασεπ φιλολόγων;
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 14, 2008, 09:51:14 am »
Θα σταλεί σήμερα από την ΠΕΑΕ έγγραφο προς το ΑΣΕΠ σχετκά με την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και δειξαγωγής του διαγωνισμού. Θα ανέβει και στην κεντρική σελίδα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 14, 2008, 10:53:19 am »
Θα σταλεί σήμερα από την ΠΕΑΕ έγγραφο προς το ΑΣΕΠ σχετκά με την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και δειξαγωγής του διαγωνισμού. Θα ανέβει και στην κεντρική σελίδα

Να μην τους πιέσουμε όμως. Ας μας δώσουν και λίγο χρόνο παραπάνω. Αν γίνονταν το Γενάρη θα ήταν καλά πιστεύω.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:20:40 am »
Αν θες την άποψή μου δε γίνεται νωρίτερα με τόσους διαγωνισμούς που έχει το ΑΣΕΠ. Η πίεση πρέπει να ασκηθεί στο να έχουμε έγκαιρα μια συγκεκριμένη ημερομηνία, να μη μας ταλαιπωρούν όπως την προηγούμενη φορά, να βγει η προκήρυξη 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, όχι όπως την προηγούμενη φορά που αν και δώσαμε Γενάρη είχε βγει Σεπτέμβρη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί κόσμος χωρίς λόγο, να μη βγει η προκήρυξη Αύγουστο γιατί 2 στις 3 γραμματείες είναι κλειστές και θα μας ταλαιπωρούν χωρίς λόγο, να μην πληρώσουμε παράβολο κι αν αυτό δεν είναι δυνατό τότε να μειωθεί και τέλος, κάποια βασικά πράγματα σε σχέση με τη διόρθωση και τα γραπτά. Αυτό που από πέρισυ το Γενάρη λέγαμε και η Μήτσιου το είχε υπόψη της ήταν να δίνονται αντίγραφα γραπτών στους διορθωτές και ιδιαίτερα στον τρίτο, αν χρειαστεί, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με διορθώσεις και βαθμολογίες και διατηρούν ισορροπίες, όπως επίσης να κατοχυρωθεί το δικαίωμα κάθε εξεταζόμενου να μπορεί να πάρει αντίγραφο γραπτού.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:37:00 am »
Αν θες την άποψή μου δε γίνεται νωρίτερα με τόσους διαγωνισμούς που έχει το ΑΣΕΠ. Η πίεση πρέπει να ασκηθεί στο να έχουμε έγκαιρα μια συγκεκριμένη ημερομηνία, να μη μας ταλαιπωρούν όπως την προηγούμενη φορά, να βγει η προκήρυξη 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, όχι όπως την προηγούμενη φορά που αν και δώσαμε Γενάρη είχε βγει Σεπτέμβρη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί κόσμος χωρίς λόγο, να μη βγει η προκήρυξη Αύγουστο γιατί 2 στις 3 γραμματείες είναι κλειστές και θα μας ταλαιπωρούν χωρίς λόγο, να μην πληρώσουμε παράβολο κι αν αυτό δεν είναι δυνατό τότε να μειωθεί και τέλος, κάποια βασικά πράγματα σε σχέση με τη διόρθωση και τα γραπτά. Αυτό που από πέρισυ το Γενάρη λέγαμε και η Μήτσιου το είχε υπόψη της ήταν να δίνονται αντίγραφα γραπτών στους διορθωτές και ιδιαίτερα στον τρίτο, αν χρειαστεί, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με διορθώσεις και βαθμολογίες και διατηρούν ισορροπίες, όπως επίσης να κατοχυρωθεί το δικαίωμα κάθε εξεταζόμενου να μπορεί να πάρει αντίγραφο γραπτού.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λές. Και μακάρι να γίνει Γενάρη. Όσον αφορά τα αντίγραφα των γραπτών, νομίζω ότι και τώρα οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να τα παίρνουν. Εγώ πάντως πήρα τα δικά μου από τον ΑΣΕΠ. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:37:30 am »
χρυσουλα, καλημερα!
με βρισκεις απολυτα συμφωνη με ολα. ειδικοτερα το θεμα του παραβολου (20 ε) του προηγουμενου ασεπ ηταν απαραδεκτο. για να μην πω για το παραβολο της ενστασης (40 ε !!!).
οσον αφορα το δικαιωμα μας για αντιγραφο γραπτου, υπαρχει αποφαση του συμβουλιου επικρατειας (καλοκαιρι 2006) που "αδειαζει" το ασεπ και το λεει ξεκαθαρα. εγω μολονοτι η προκηρυξη μάς απογορευε ρητα να κανουμε ενσταση για αυτο το λογο, επειδη ειχα διαβασει σε εφημεριδα την αποφαση του σ.τ.ε. εκανα και κερδισα (πηρα αντιγραφα)!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2008, 11:39:06 am από vifo »

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:40:40 am »
Nα μην καταστρέφονταν και τα γραπτά,καλά θα ήταν!
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:50:28 am »
Η απόφαση που ισχύει ορίζει να βλέπουμε το γραπτό μας. Τυπικά, δεν επιτρέπεται να μας δίνουν αντίγραφο, παρά μόνο αν υπάρχει εισαγγελική εντολή. Όπως και εσείς έτσι και εγώ πήρα αντίγραφο επειδή υπήρχαν λάθη στη βαθμολόγησή μου. Μου το έδωσαν λέγοντάς μου ότι έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ποθενά! Παρόλα αυτά το αρνήθηκαν σε πολλούς, οπότε πρέπει να ζητήσουμε ενιαία μεταχείριση και δικαίωμα αναβαθμολόγησης. Όσο για τη διατήρηση των γραπτών, καλό θα ήταν αλλά μου φαίνεται ανέφικτο τόσα που είναι. Τουλάχιστον ας λέγαμε διατήρησή τους από διαγωνισμό σε διαγωνισμό και όχι μόνο για ένα χρόνο

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 14, 2008, 11:59:06 am »
Η απόφαση που ισχύει ορίζει να βλέπουμε το γραπτό μας. Τυπικά, δεν επιτρέπεται να μας δίνουν αντίγραφο, παρά μόνο αν υπάρχει εισαγγελική εντολή. Όπως και εσείς έτσι και εγώ πήρα αντίγραφο επειδή υπήρχαν λάθη στη βαθμολόγησή μου. Μου το έδωσαν λέγοντάς μου ότι έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ποθενά! Παρόλα αυτά το αρνήθηκαν σε πολλούς, οπότε πρέπει να ζητήσουμε ενιαία μεταχείριση και δικαίωμα αναβαθμολόγησης. Όσο για τη διατήρηση των γραπτών, καλό θα ήταν αλλά μου φαίνεται ανέφικτο τόσα που είναι. Τουλάχιστον ας λέγαμε διατήρησή τους από διαγωνισμό σε διαγωνισμό και όχι μόνο για ένα χρόνο
εννοειται η ενιαια και ιση μεταχειριση ολων μας. ουτε ειναι λογικο να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας.
και με βρισκεις απολυτα συμφωνη με το να διατηρουνται τα γραπτα των 2 τελευταιων διαγωνισμων αφου αυτων τα μορια μετρανε και για τους πινακες. επισης δεν θα επρεπε να εχουμε δικαιωμα προσβολης των βαθμων μας και επανεξετασης αν αποδεδειγμενα υπηρξε λαθος;
(ξερω οτι ζω στην ουτοπια μου...   8) )

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 14, 2008, 12:00:36 pm »
Καλημέρα  :)

Και εγώ συμφωνώ να γίνει ο διαγωνισμός από τον Ιανουάριο και μετά και να μας ενημερώσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 14, 2008, 12:01:46 pm »
Και τις φορολογικές δηλώσεις,τα Ε9  κ.λπ. πώς φυλάγονται; 'Oπως υπάρχει χώρος για αυτά,να βρουν χώρο και για τα δικά μας γραπτά που είναι λιγότερα και ανά 2 έτη. σε Aς γίνει τουλάχιστον 5 χρόνια η φύλαξη κάθε γραπτού.
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 20, 2008, 09:32:13 am »
ασχετο με το θεμα αλλα ξερει καποιος να μου πει τι ενεργειες πρεπει να κανει κανεις για να δει το γραπτο του με τις διορθωσεις;

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 20, 2008, 10:12:45 am »
Πήγα από το ΑΣΕΠ στους Αμπελοκήπους,συμπλήρωσα μία αίτηση και μετά από 2 βδομάδες μου στείλανε  το γραπτό ταχυδρομικώς χωρίς χρέωση

Αποσυνδεδεμένος erietta79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 20, 2008, 10:31:56 am »
παιδιά, πρώτα βγαίνει η προκήρυξη και μετά από έξι μήνες γίνεται ο διαγωνισμός, λογικά τέλη Ιουλίου πρέπει να βγει, άντε το αργότερο αρχές Αυγούστου για να γίνει τέλη Δεκεμβρίου.Θα περιμένουμε λιγάκι ακόμα.   

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 20, 2008, 10:43:27 am »
Πήγα από το ΑΣΕΠ στους Αμπελοκήπους,συμπλήρωσα μία αίτηση και μετά από 2 βδομάδες μου στείλανε  το γραπτό ταχυδρομικώς χωρίς χρέωση
δε μενω αθηνα
τι μπορω να κανω;
μεσω των υπηρεσιων on line του ασεπ γινεται δουλεια;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473