0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μεγαλυτερη ανακαλυψη στη εκπαιδευση ειναι οι ωρομισθιοι!.....
Αλήθεια ήθελα να μάθω ποιος εγκέφαλος ηταν αυτός που ανακάλυψε τους ωρομίσθιους.....
Καθαρή διδασκαλία δεν κάνω(που αυτό είναι το όνειρο μου!!!). Έχω ακούσει ότι τώρα στα Δημοτικά μπορούν να κάνουν μάθημα και καθηγητές, όπως φιλόλογοι,πληροφορικάριοι, και να βάζουν(υπογράφουν) εκέινοι βαθμούς.
Παράθεση από: kalli στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 11:31:15 amΚαθαρή διδασκαλία δεν κάνω(που αυτό είναι το όνειρο μου!!!). Έχω ακούσει ότι τώρα στα Δημοτικά μπορούν να κάνουν μάθημα και καθηγητές, όπως φιλόλογοι,πληροφορικάριοι, και να βάζουν(υπογράφουν) εκέινοι βαθμούς.
πρέπει να καταργηθεί η ευέλικτη ζώνη έτσι όπως γίνεται και να μπει η πληροφορική στη θέση της. στην ευέλικτη ζώνη βάζουν τα παιδιά και ζωγραφίζουν ενώ τα πιο μεγάλα ζητάνε εργασίες και τα παιδιά του ολοημέρου καταφεύγουν σε εμάς να τα βοηθήσουμε μέσω ίντερνετ.καταργείς την ευέλικτη ζώνη, βάζεις μαθήματα χρήσης Η/Υ και περισσεύει και ώρα να κάνεις ευέλικτη ζώνη στο εργαστήριο με τις άπειρες εκπαιδευτικές εφαρμογές που έχει δώσει κατά καιρούς το υπουργείο αλλά οι δάσκαλοι δεν ξέρουν πως ανοίγει στο cd-rom πόσο μάλλον να τις εγκαταστήσουν και να τις διδάξουν.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕ19-ΠΕ20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣαλλά την τελευταία φορά που είδα να κινείται συνδικαλισμός ήταν για το δικαστήριο που προσπαθούσε να αποτρέψει να μπουν στα σχολεία να διδάξουν πληροφορική άτομα που ΔΕΝ είχαν σπουδάσει την επιστήμη ή είχαν πάρει μια μικρή μυρωδιά ταυτόχρονα με μια άλλη επιστήμη.ΑΦΟΥ αυτοί διασφάλισαν τις θεσούλες τους σιγή ιχθύος...πιέζει κάποιος σύλλογος, ένωση, συνδικάτο, οτιδήποτε για να μπει η πληροφορική στα δημοτικά;;;εάν το κάνει κάποιος παρακαλώ ενημερώστε για να συσπειρωθούμε γύρω του.
Παράθεση από: Prosagon στις Ιουλίου 04, 2008, 03:47:36 pmπρέπει να καταργηθεί η ευέλικτη ζώνη έτσι όπως γίνεται και να μπει η πληροφορική στη θέση της. στην ευέλικτη ζώνη βάζουν τα παιδιά και ζωγραφίζουν ενώ τα πιο μεγάλα ζητάνε εργασίες και τα παιδιά του ολοημέρου καταφεύγουν σε εμάς να τα βοηθήσουμε μέσω ίντερνετ.καταργείς την ευέλικτη ζώνη, βάζεις μαθήματα χρήσης Η/Υ και περισσεύει και ώρα να κάνεις ευέλικτη ζώνη στο εργαστήριο με τις άπειρες εκπαιδευτικές εφαρμογές που έχει δώσει κατά καιρούς το υπουργείο αλλά οι δάσκαλοι δεν ξέρουν πως ανοίγει στο cd-rom πόσο μάλλον να τις εγκαταστήσουν και να τις διδάξουν.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕ19-ΠΕ20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣαλλά την τελευταία φορά που είδα να κινείται συνδικαλισμός ήταν για το δικαστήριο που προσπαθούσε να αποτρέψει να μπουν στα σχολεία να διδάξουν πληροφορική άτομα που ΔΕΝ είχαν σπουδάσει την επιστήμη ή είχαν πάρει μια μικρή μυρωδιά ταυτόχρονα με μια άλλη επιστήμη.ΑΦΟΥ αυτοί διασφάλισαν τις θεσούλες τους σιγή ιχθύος...πιέζει κάποιος σύλλογος, ένωση, συνδικάτο, οτιδήποτε για να μπει η πληροφορική στα δημοτικά;;;εάν το κάνει κάποιος παρακαλώ ενημερώστε για να συσπειρωθούμε γύρω του.Prosagon , μην λες ανακρίβειες... Η ΕΤΕΠ κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση (σε επίπεδο αλληλογραφίας προς το παρόν) και επίσης και για την θέσπιση του Επιμελητηρίου Πληροφορικής...www.etep.org.gr
Για πες μου σε ποιο επίπεδο κινείται δηλαδή???
Παράθεση από: amstrad στις Οκτωβρίου 22, 2008, 11:04:08 amΓια πες μου σε ποιο επίπεδο κινείται δηλαδή???αφού είσαι μέλος, δικό σου θέμα είναι να ψάξεις να βρεις. Προσωπικά υποστηρίζω όλους τους συλλόγους που μάχονται για τα δικαιώματα των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ με δυναμισμό.
Η ΕΠΕ κατέθεσε υπόμνημα προς το υπουργείο, να δούμε οι υπόλοιποι τι κάνουν......