0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αυτό είναι θράσος? Ο ένας ενοχλείται που οι δάσκαλοι θεωρούνται πιο "ειδικοί" για να κάνουν πληροφορική σε σχολεία, αλλά η συνάδελφος προηγουμένως είπε πως δεν θα εγκαταστήσει κανένα λογισιμικό γιατί αυτό λέει είναι δουλειά του δασκάλου!! Από τη στιγμή λοιπόν που είναι δουλειά του δασκάλου καλώς κάνουν και οι δάσκαλοι και μας παίρνουν τις θέσεις. Γιατί αν πάρουν πληροφορικούς στα δημοτικά έχετε την εντύπωση ότι θα κάνουν μάθημα? απλά θα είναι οι χαμάληδες του σχολείου και μάλιστα σε πολύ χειρότερη μορφή από ότι συμβαίνει τώρα στη δευτεροβάθμια
Οι δάσκαλοι (με το ανάλογο μεταπτυχιακό) γιατί δεν κάνουν και μια αίτηση ώστε να είναι και πιο "ειδικοί" και στα αγγλικά, στη μουσική, στο θέατρο, στη γυμναστική;
Μήπως μερικοί βλέπουν πόσο σημαντικό και ενδιαφέρον είναι το αντικείμενο μας στη σημερινή κοινωνία και έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτό αγνοώντας όλους τους συναδέλφους τους;
Η εγκατάσταση του λογισμικού που αναφέρθηκε, δεν είναι δουλειά ούτε του δασκάλου ούτε του ωρομίσθιου πληροφορικού. Είναι δουλειά των ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο
Γενικά υποστηρίζω και διεκδικώ το δικαίωμα να είναι οι πληροφορικοί τεχνικοί εργαστηρίων είτε στην Πρωτοβάθμια είτε στη Δευτεροβάθμια. asimvivastοs, στα λόγια σου διακρίνω δύο διαφορετικά πρόσωπα.
Το ένα υποστηρίζει ότι είναι πληροφορικός (... μας παίρνουν τις θέσεις...) και το άλλο δε θέλει να μπουν πληροφορικοί στα δημοτικά (...αν πάρουν πληροφορικούς στα δημοτικά έχετε την εντύπωση ότι θα κάνουν μάθημα?...) γιατί τους θεωρεί "άχρηστους".Τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις κ asimvivastοs?
Μου θυμίζεις τον κ jaffar "πάλι"...
Σοβαρά λες δεν είναι υποχρεωμένοι; Δλδ μπορώ να πω και όχι; 2 δάσκαλους έχει. Και όταν εγώ είμαι εφημερία αυτοί κάθονται στο γραφείο απλά. Και εγώ με μια άλλη κοπέλα που είναι ωρομίσθια Αγγλικών καθόμαστε εφημερία. Τι να πεις...
όταν εσύ Δεν είσαι όμως ? Απλά 2 (αλλού και 3 ίσως) είναι οι δάσκαλοι και θα έχουν κάθε μέρα αυτοί αν δεν κάνουμε κ οι ωρομίσθιοι..