0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τις άδειες για μεταπτυχιακό: Οι αιτήσεις για να σου δοθεί άδεια γίνονται Μάιο και οι εξετάσεις του μεταπτυχιακού Οκτώβριο. Πρώτα θα κάνω την αίτηση και μετά θα δώσω εξετάσεις (και αν με δεχτούν στο μεταπτυχιακό θα μου δώσουν την άδεια) ή θα δώσω πρώτα εξετάσεις και εφ'όσον με δεχτούν θα ζητήσω αναστολή φοίτησης ώστε να κάνω την αίτηση για άδεια;Ελπίζω να έγινα σαφής γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη με τα διαδικαστικά αυτά..
Συνάδελφοι,μια ερώτηση ακόμα:εστω οτι παιρνω την εκπαιδευτική άδεια.Αν έχω υπηρετήσει την οργανική μου,έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση κατά τη διάρκεια της άδειας?Αν ναι,μπορώ και από τον πρώτο χρόνο?ευχαριστώ!
Για να πάρεις άδεια θα πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση εγγραφής στο πανεπιστήμιο. Άρα πρώτα θα πρέπει να περάσεις στο μεταπτυχιακό και μετά να κάνεις αίτηση για άδεια.
Πάιρνει 1 μόριο + τα 2 της χρονιάς, άσχετα που είναι η οργανική του ή πού είναι το πανεπιστήμιο....
Παράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 05:31:54 pmΠάιρνει 1 μόριο + τα 2 της χρονιάς, άσχετα που είναι η οργανική του ή πού είναι το πανεπιστήμιο....Αλήθεια;Εγώ πίστευα ότι παίρνεις τα μόρια σου κανονικά.....
Παράθεση από: AnnaB στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 09:24:10 pmΠαράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 05:31:54 pmΠάιρνει 1 μόριο + τα 2 της χρονιάς, άσχετα που είναι η οργανική του ή πού είναι το πανεπιστήμιο....Αλήθεια;Εγώ πίστευα ότι παίρνεις τα μόρια σου κανονικά.....Η εγκύκλιος γράφει: Διευκρινίζουμε ότι ο χρόνος υπηρεσιακής εκπαίδευσης με αποδοχές δε θεωρείται ότι υπηρετήθηκε στην οργανική θέση και σε κάθε περίπτωση θεωρείται ότι διανύθηκε σε σχολείο Α΄ κατηγορίας (σχετική η αρ. 394/2007 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους). Α κατηγορίας σημαίνει 1 μόριο[/quoteΕυχαριστώ για την απάντηση!
Παράθεση από: casperini στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:39:24 pmΣχετικά με τις άδειες για μεταπτυχιακό: Οι αιτήσεις για να σου δοθεί άδεια γίνονται Μάιο και οι εξετάσεις του μεταπτυχιακού Οκτώβριο. Πρώτα θα κάνω την αίτηση και μετά θα δώσω εξετάσεις (και αν με δεχτούν στο μεταπτυχιακό θα μου δώσουν την άδεια) ή θα δώσω πρώτα εξετάσεις και εφ'όσον με δεχτούν θα ζητήσω αναστολή φοίτησης ώστε να κάνω την αίτηση για άδεια;Ελπίζω να έγινα σαφής γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη με τα διαδικαστικά αυτά..Σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο, μπορείς να κάνεις αίτηση για άδεια και να προσκομίσεις τη βεβαίωση εγγραφής έως τις 31 Οκτωβρίου.Παράθεση από: gio66 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 05:20:24 pmΣυνάδελφοι,μια ερώτηση ακόμα:εστω οτι παιρνω την εκπαιδευτική άδεια.Αν έχω υπηρετήσει την οργανική μου,έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση κατά τη διάρκεια της άδειας?Αν ναι,μπορώ και από τον πρώτο χρόνο?ευχαριστώ!Αν έχεις υπηρετήσει την οργανική σου, μπορείς κανονικά να κάνεις αίτηση μετάθεσης. Τι εννοείς όμως από τον πρώτο χρόνο; Οι εκπαιδευτικές άδειες έχουν ισχύ μόνο για ένα χρόνο. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις αίτηση για ανανέωση.