0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνώ κάθετα και ανησυχώ ιδιαιτέρως με τη νέα "έκπληξη" που μας έκανε το Υπουργείο αλλά, για να μην παραμυθιαζόμαστε, στη δική μου Περιφερειακή Διεύθυνση το κριτήριο χορήγησης της άδειας ήταν το ποιος είχε το μεγαλύτερο βύσμα (χαμός γινόταν), γι΄αυτό είχα εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο ΙΚΥ. Φυσικά δεν υπάρχουν ενιαία και αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων. Μάλιστα την προηγούμενη χρονιά είχαν το θράσος να μη δώσουν άδεια σε υπότροφο ΙΚΥ (παρανόμως φυσικά), βγήκε η απόφαση και μετά ανακλήθηκε, καθώς ο συνάδελφος απαίτησε την εφαρμογή του νόμου.
με γραπτές εξετάσεις (σε 3 μαθήματα και σε ξένη γλώσσα), που γίνονται σε ετήσια βάση (κάθε Απρίλη). Δες τη σχετική εγκύκλιο στο site του ΙΚΥ. δες και στο άλλο τόπικ για τις εκπ. άδειες
Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι αντί να σταθούν στο απαράδεκτο του θέματος, μιλάνε για αδικίες κ.λπ. στρεφόμενοι (εμμέσως) εναντίον συναδέλφων που έχουν ήδη άδεια και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα ανανέωσης...Ξυπνήστε και συσπειρωθείτε γιατί όταν θα έρθουν τα χειρότερα θα είναι ήδη αργά!!!