0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mhxanikos επειδή σε βλέπω ενημερωμένο θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις καμια εξέλιξη στο πρώην 7 τοις χιλίοιςΠάντως το μεγαλύτερο μέτρο πίεσης ειδικά προς το ΤΕΕ είναι να μπορούμε να μην είμαστε ασφαλισμένοι υποχρεωτικά στο ΤΣΜΕΔΕ.
Για το θέμα της υπογραφής δε ξέρω εάν γίνεται κάποια κίνηση. Για το επτά τοις χιλίοις δικαστικά δεν υπάρχει ελπίδα από τη στιγμή που χάσαμε το έξι. Ξέρω ότι γίνονται επαφές με τεε και εμδηδας να υποστηρίξουν αιτημά μας προς την κυβέρνηση να συμπεριληφθούμε στους δικαιούχους με νομοθετική ρύθμιση. Κάποτε αυτό θα ήταν αδιανόητο γιατί θα σήμαινε λιγότερα χρήματα για τους υπόλοιπους μηχανικούς του δημοσίου λόγω αύξησης των δικαιούχων του πόρου. Τώρα όμως που έχει καθοριστεί ένα στάνταρ ποσό (550 ευρώ) θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά όμως είμαι απαισιόδοξος. Άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς μη περιμένεις άλλους να σε ξύσουν.
Έχουμε δηλαδή στο πρόσωπο του καθηγητή πληροφορικής 4 σε 1,(1 εκπαιδευτικό, 2 διαχειριστές και 1 έναν περιστασιακό ή και μόνιμο χρήστη).