0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα είναι φυσιολογικό που περισυ με 12,895 μόρια είχα σειρά στο ενιαίο 2473 και φέτος με τα ίδια μόρια είμαι 286 θέσεις πιο πίσω; Δηλαδή 2759 σειρά; Ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται.
Παιδιά καλησπέρα.Έχω σειρά 1773 στον προσωρινό πίνακα.Αυτή η σειρά προφανώς θα αλλάξει...Έχω ελπίδες για αναπληρώτρια, έστω και Γενάρη;
Μ' έχει πιάσει το παράπονο,σπατάλησα χρόνο και κουράγια για μεταπτυχιακές σπουδές,είμαι δυο φορές επιτυχούσα στον ασεπ και το μόνο που κατάφερα είναι να δουλέψω ως ωρομίσθια σ'ένα νησί......και βλέπω άλλους να διορίζονται φέτος μόνο μέσω της πδσ......
Παιδιά καλησπέρα.Έχω σειρά 1773 στον προσωρινό πίνακα.Αυτή η σειρά προφανώς θα αλλάξει...Έχω ελπίδες για αναπληρώτρια, έστω και Γενάρη;Μ' έχει πιάσει το παράπονο,σπατάλησα χρόνο και κουράγια για μεταπτυχιακές σπουδές,είμαι δυο φορές επιτυχούσα στον ασεπ και το μόνο που κατάφερα είναι να δουλέψω ως ωρομίσθια σ'ένα νησί......και βλέπω άλλους να διορίζονται φέτος μόνο μέσω της πδσ......
Καλησπέρα.Εχώ την εξής απορία(ίσως είναι λίγο χαζή…):στον πίνακα του Γερακιανάκη τι σημαίνει η πρώτη στηλη «Σειρά κατάταξης»;Και πως γίνεται κάποιος να έχει ας πούμε για παράδειγμα Α/Α 8500 και σειρά κατάταξης 4200;
Πήγαινε στο νήμα "Πόσοι ΠΕ02 διορίζονται" και κοίταξε στην πρώτη σελίδα.