0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kellykou στις Αυγούστου 03, 2008, 12:35:09 pmΔεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που πιστευει οτι το υπουργειο παιδειας προτιμα να παιρνει ωρομισθιους και αναπληρωτες για να ψηθουν στην πραξη. Θεωρω οτι το κανει καθαρα για οικονομικους λογους (λιγοτερα χρηματα και υποχρεωσεις) και για περισσοτερη χειραγωγηση. Σαφως προτιμοτερο ειναι να υπηρχε πλαφον στα χρονια που μπορει να πηγαινει καποιος ωρομισθιος ή αναπληρωτής. Συμφωνώ απολύτως με την άποψη αυτή. Ειδικά η ωρομισθία είναι πολύ φθηνή για το υπουργείο. Το δε ωρομίσθιο καθηλωμένο για χρόνια! Από εκεί και πέρα δε μπορώ να μη διακρίνω μια αντίφαση ανάμεσα στη λεγόμενη έκρηξη παραιτήσεων εκπαιδευτικών(άρα απελευθέρωση κενών θέσεων οργανικών) και στη μείωση του αριθμού των προσλήψεων μονίμων τα επόμενα χρόνια. Εκτός αν δεν είναι η έκρηξη τόσο ισχυρή!!
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που πιστευει οτι το υπουργειο παιδειας προτιμα να παιρνει ωρομισθιους και αναπληρωτες για να ψηθουν στην πραξη. Θεωρω οτι το κανει καθαρα για οικονομικους λογους (λιγοτερα χρηματα και υποχρεωσεις) και για περισσοτερη χειραγωγηση. Σαφως προτιμοτερο ειναι να υπηρχε πλαφον στα χρονια που μπορει να πηγαινει καποιος ωρομισθιος ή αναπληρωτής.
Σχετικά με τη σειρά στον πίνακα του Ovidius θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αφού αφαιρούμε περίπου 750 άτομα παρουσιάζομαι αρκετά χαμηλά; Στον ενιαίο προ των ενστάσεων είμαι περίπου 1240 και στον καθαρό του Ovidius με δείχνει 540+
σε ευχαριστώ πολύ tihea. πάντως για την ημερομηνία της αίτησης συνταξιοδότητσης δε θα ισχύσει μάλλον η αλλαγή. μέχρι τώρα δεν ήρθε η εγκύκλιος και άρα κανονικά στις 31 οι αιτήσεις. το ξέρω από συυγενικό μου πρόσωπο υπό συνταξιοδότηση. ίσως όμως αλλάξει κάτι από εβδομάδα.καληνύχτα σε όλους!