0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σε όλους!εγώ αυτό που κατάλαβα οτι οι " ειδικής αγωγής " βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις.Δηλαδή αν καλέσουν πρώτα γενικής θα πάνε αυτοί και στη συνέχεια αν καλέσουν ειδικής δεν θα μπορούμε οι υπόλοιποι γιατι θα μας πουν οτι δεν εχουμε το 400ωρο ή μεταπτυχι;ακό στην ειδική!δεν ξερω αν έχω καταλάβει καλά αλλά νομίζω οτι το ξεχναω για φέτος να με πάρουν!
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάτι; Το 2012-13 υπηρέτησα στο Νευροκόπι, που είναι ονομαστικά στα δυσπρόσιτα, δεν βλέπω όμως διπλασιασμό μορίων για την ίδια χρονιά. Μήπως θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι δεν έχω καταλάβει;;
Συνάδελφοι, καλημέρα! Ξέρεις κανείς αν στην δευτεροβάθμια θεωρούνται πλέον δυσπρόσιτα και δίνουν διπλά μόρια μόνο τα σχολεία ΙΑ και Ι
Έστειλα mail και στο σύλλογο αναπληρωτών δευτεροβάθμιας....αναμένω απάντηση..μακάρι για όλους μας να επικρατήσει το δίκαιο επιτέλους και όχι τα συντεχνιακά συμφέροντα...οι της ειδικής γιατί επέμεναν να μπουν στην γενική και δεν διεκδικούσαν με το ίδιο σθένος να πάρουν οργανικές στην ειδικη,που είναι το πλέον λογικό;