0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για παράδειγμα προσλαβάνεσαι στις 10 Σεπτέμβρη στην
Θα σας πω από προσωπική μου εμπειρία...Εξαρτάται από την ΠΕ/ΔΕ αν θα δεχτούν αιτήσεις βελτίωσης. Μια χρονιά το πυσπε είχε αποφασίσει να μην κάνει δεκτή καμία αίτηση βελτίωσης εκτός αν υπήρχε εγκυμοσύνη. Αποτέλεσμα άτομα με πολλά μόρια να δουλεύουν στα πιο μακρινα χωριά κι οι επόμενοι στην πόλη.Σε άλλο νομό πάλι επειδή τα παρακολουθούσα μέχρι τα Χριστούγεννα κάνανε συνέχεια βελτιώσεις. Νομίζω ότι είναι θέμα της Διεύθυνσης. Πάντως αν κάποιος βρει σχετικό έγγραφο με το ποιος δικαιούται και σε ποια περίπτωση βελτίωση ας το ανεβάσει να ξέρουμε τι γίνεται!
Υπάρχει κάτι σχετικό;Να μάθουμε τι γίνεται;Γνωρίζω πως μια χρονιά ( πριν το 2010) δεν έδωσαν το δυσπρόσιτο για να το "αφήσουν" σε έναν δικό τους.Και ενώ το δηλώνεις και το δικαιούσαι δεν σου δίνουν το κενό . Αυτό πως γίνεται;¨Εχει τέτοιο δικαίωμα η διεύθυνση;Που πατά; Και εσύ που μπορείς να πατήσεις;;;;;
Εγω που ειμαι της ειδικης συμφωνω να μην μετραει η προυπηρεσια στην γενικη.Εμεις μπηκαμε και δουλεψαμε με ενα σεμιναριο ενω της γενικης με ασπαιτε και ασεπ.Ελεος δηλαδη.διαχωρισμος πινακων και μονιμεσ θεσεις στην ειδικη αμεσα!
..και ερχετε απο την αλλη η προκυρηξη που λεει οτι μπορει να γινουν προσληψεις απο τον πινακα γενικης στην ειδικη σε περιπτωση εξαντλησης των πινακων ειδικης..Δηλαδη ο συναδελφος που μπορει να ειναι και απο τον μηδενικο να σε κ......χωρις να το καταλαβ
Κι αν στην ίδια φάση προσληφθούν 2 άτομα και ζητήσουν και οι 2 το ένα και μοναδικό δυσπρόσιτο τι γίνεται; Ποιος προηγείται; Θα πάει με σειρά πίνακα ή με κοινωνικά κριτήρια; Γιατί έτσι ενδεχομένως να το δώσουν σε αυτόν που είναι πιο πίσω στον πίνακα και την επόμενη χρονιά να προηγηθεί στους πίνακες.
Στο παράδειγμα που αναφέρεις,πως γίνεται να "καβαλήσει" κάποιον από πάνω του ο συνάδελφος γενικης-μηδενικής?? Αφού για να φτάσει σε αυτόν το σύστημα,τσεκαρει τους απο πανω,αν δεν δήλωσε κανείς το ίδιο τότε φτάνει σε αυτόν. Αυτό μπορεί να γίνει και μεταξύ αναπληρωτων στη γενικη,αν καποιος δηλώσει μόνο δύο τρεις περιοχές και δεν δώσουν κενό τότε ο επόμενος που θα προσλαβουν ενδεχομένως να τον προσπεράσει!