0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν προσφύγει αλλά με διαφορετικές προσφυγές.Η δική μας προσφυγή βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της ακυρωτικής διαδικασίας.
Εσύ τελικά EVELINA δικαιώθηκες? Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από 1050 και αγχώνομαι..Αν συμβεί πάλι το ίδιο με πρόπερσυ δεν ξέρω και γω τί θα΄κάνω.. Μπορείς να μας πεις περίπου τί έκανες? Έτρεχες σε δικαστήρια και τέτοια ή απλά κάνεις κάτι σαν ένσταση και την έστειλες?Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δηλαδή εσύ μας προτρέπεις να κάνουμε προσφυγή αν γίνει πάλι κάτι τέτοιο?
Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από 1050 και αγχώνομαι
με την ιδια λογικη και οι κενες θεσεις που θα προκυψουν απο το πινακα των διοριστεων 980 απο το πινακα του ΑΣΕΠ,- λογω οτι πολλα ατομα που ειναι στο πινακα διοριστεων ειναι και στους πρωτους 500 στο πινακα καθαρης προϋπηρεσίας για το πρωτο χρονο και θα διαλεξουν να διοριστουν απο αυτο το πινακα,- να μη πανε στους επιλαχοντες του ΑΣΕΠ αλλα να μοιραστουν με το καθεστως 60/40.οσο λογικο ειναι το παραπανω αλλα τοσο λογικο ειναι και αυτο που ζητάτε. Δεν έχω καταλάβει κάτι.Υπάρχει ένας νόμος που μιλά για προσλήψεις ασεπιτών και ενιαίου σε ποσοστο 60-40.γιατι δεν εφαρμόζεται ? τόσο δύσκολο είναι να εφαρμοσθεί ένας απλός νόμος? όλα τα άλλα είναι φούμαρα.ο νόμος αυτός κάθε χρονιά καταστρατηγείται υπερ του ενιαίου. ο καθένας ότι τον συμφέρει λέει.είναι τόσο δύσκολο να γίνουν οι αναλογοι διορισμοί και στο τέλος το συνολικό ποσοστό να είναι 60-40? κάθε χρόνο ρυθμίσεις και παραθυράκια.έλεος πια με αυτή τη μιζέρια. μία απλή αναλογία είναι.μαθηματικά στοιχειώδη δεν γνωρίζει κανείς πια σε αυτή τη χώρα?