*

Αποστολέας Θέμα: Προσφυγή για επιλαχόντες AΣEΠ  (Αναγνώστηκε 3215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EVELINA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Προσφυγή για επιλαχόντες AΣEΠ
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2006, 07:48:31 pm »
Μετά τους τελευταίους μόνιμους διορισμούς στον κλάδο ΠΕ60 νηπιαγωγών, διορίσθηκαν από τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών 148 άτομα παραπάνω από το ποσοστό 40% που προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.3255/04, επειδή υπήρχαν μόνο 32  30μηνίτες.
Μετά από σχετικές και επίμονες ερωτήσεις στο ΥΠΕΠΘ, αν η απόφαση αυτή του διορισμού των παραπάνω αναπληρωτών έχει κάποιο νομικό έρεισμα, πήρα την απάντηση ότι έτσι έπρεπε να γίνουν και ότι ήταν πολιτική βούληση!!!
Σύμφωνα με το νόμο έπρεπε οι θέσεις αυτές να θεωρηθούν κενές και να καλυφθούν σύμφωνα με τα νόμιμα ποσοστά 60% από ΑΣΕΠ και 40% από Ενιαίο. Για να δοθούν μόνο στους Αναπληρωτές έπρεπε να υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Επειδή η απόφαση του ΥΠΕΠΘ,να παραβεί τις νόμιμες διατάξεις για τους διορισμούς, πλήττει κάθε έννοια λογικής και δικαίου,θα διεκδικήσω δικαστικά την υπόθεση.
Αν κάποιος από τους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ στο κλάδο ΠΕ60, από σειρά επιτυχίας 1065 κσι μετά και για 148 θέσεις ακόμη ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην άσκηση Προσφυγής, ας επικοινωνήσει παρακαλώ μαζί μου άμεσα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στο korbi@in.gr
Υπάρχουν προθεσμίες.

edit: Tροποποίηση του τίτλου σε πεζά
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2006, 11:18:02 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Προσφυγή για επιλαχόντες AΣEΠ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:21:24 »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 30, 2007, 06:20:10 pm »
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζεις τι έγινε τελικά με την προσφυγή σας?

Αποσυνδεδεμένος EVELINA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 23, 2007, 06:08:00 pm »
Υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν προσφύγει αλλά με διαφορετικές προσφυγές.
Η δική μας προσφυγή βρίσκεται στο  πρώτο στάδιο της ακυρωτικής διαδικασίας. 

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:39:15 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2016, 12:31:20 pm από marias »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:21:24 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 25, 2007, 06:32:04 pm »
Υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν προσφύγει αλλά με διαφορετικές προσφυγές.
Η δική μας προσφυγή βρίσκεται στο  πρώτο στάδιο της ακυρωτικής διαδικασίας. 

Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό περι πρώτου σταδίου? Δηλαδή?
Υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε και το υπουργείο να υποχρεωθεί να προσλάβει τους επιτυχόντες -επιλαχόντες? και να απολύσει τους ψευτοτριανταμηνίτες? Ή όπως ξέρω από  άλλη περίπτωση να αναγκαστεί το ΥΠΕΠΘ να προσλάβει και αυτούς που έχουν δικαιωθεί μέσω της προσφυγής τους?
Αν μπορείς, δηλαδή αν επιτρέπεται να μας ενημερώσεις θα ήταν καλό για να ξέρουν και φέτος κάποιοι τι μπορούν να κάνουν με αυτό το ζήτημα.
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος EVELINA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 26, 2007, 04:50:38 pm »
Μαrias, για να λες ότι θα σου χρειασθεί, μάλλον αναφέρεσαι στους επικείμενους διορισμούς του σχ. έτους 2007 - 2008 και στην επανάληψη του έργου της γνωστής τραγωδίας.  Μη βιάζεσαι.............

Mat, το πρώτο στάδιο είναι ότι εκκρεμεί η πρωτόδικη απόφαση, η οποία πάντα εφεσιβάλλεται.
Λόγω του ότι οι παρεκκλίσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, προσβάλλουν το κοινό αίσθημα κάθε δικαίως σκεπτόμενου πολίτη, πιστεύω στη δικαίωση των προσφευγόντων.
Άν και φέτος παραβιασθεί η ισχύουσα νομοθεσία και προσληφθούν 178 άτομα επιπλέον από τον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών σαν 30μηνίτες, που δεν πληρούν την προϋπόθεση να έχουν στις 30-6-2004 τουλάχιστον 30 μήνες πραγματική προϋπηρεσία και αφού έχεις έννομο συμφέρον ( είσαι μέσα στους επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και σε σειρά που να καλύπτεσαι από τους επιλέον από Ε.Π.Α διορισμούς) τότε μπορείς να προσφύγεις και να δικαιωθείς. Διικαιώνονται μόνον οι προσφεύγοντες.

Αποσυνδεδεμένος antrianna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 30, 2007, 08:49:00 pm »
Εσύ τελικά EVELINA δικαιώθηκες? Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από 1050 και αγχώνομαι..Αν συμβεί πάλι το ίδιο με πρόπερσυ δεν ξέρω και γω τί θα΄κάνω.. Μπορείς να μας πεις περίπου τί έκανες? Έτρεχες σε δικαστήρια και τέτοια ή απλά κάνεις κάτι σαν ένσταση και την έστειλες?Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δηλαδή εσύ μας προτρέπεις να κάνουμε προσφυγή αν γίνει πάλι κάτι τέτοιο?

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 30, 2007, 09:38:23 pm »
Εσύ τελικά EVELINA δικαιώθηκες? Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από 1050 και αγχώνομαι..Αν συμβεί πάλι το ίδιο με πρόπερσυ δεν ξέρω και γω τί θα΄κάνω.. Μπορείς να μας πεις περίπου τί έκανες? Έτρεχες σε δικαστήρια και τέτοια ή απλά κάνεις κάτι σαν ένσταση και την έστειλες?Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση μου, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δηλαδή εσύ μας προτρέπεις να κάνουμε προσφυγή αν γίνει πάλι κάτι τέτοιο?

Είμαστε και άλλοι οι οποίοι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.όταν βγει η εγκύκλιος διορισμού θα γίνει οργανωμένη κίνηση από κάποια άτομα μέσω δικαστηρίων.αν θέλεις μπορούμε να επικοινωνήσουμε.έχουν γίνει ήδη και άλλες προσφυγές εναντίον των ψευτοτριανταμηνιτών και της ανατροπής του 60-40.και φέτος θα γίνουν νέες.υπάρχει μια οργάνωση ως προς αυτόν τον τομέα

Αποσυνδεδεμένος goya

• Νέο μέλος
  • *
  • Life begins at 40 Knots
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 31, 2007, 09:17:53 am »
με την ιδια λογικη και οι κενες θεσεις που θα προκυψουν απο το πινακα των διοριστεων 980 απο το πινακα του ΑΣΕΠ,- λογω οτι πολλα ατομα που ειναι στο πινακα διοριστεων ειναι και στους πρωτους 500 στο πινακα καθαρης προϋπηρεσίας για το πρωτο χρονο και θα διαλεξουν να διοριστουν απο αυτο το πινακα,- να μη πανε στους επιλαχοντες του ΑΣΕΠ αλλα να μοιραστουν με το καθεστως 60/40.
οσο λογικο ειναι το παραπανω αλλα τοσο λογικο ειναι και αυτο που ζητάτε.

Παράθεση
Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω από 1050 και αγχώνομαι

ναι, antrianna κανε και εσυ προσφυγη εναντια στην ουσια στο διορισμο σου μιας και συμφωνα με τα παραπανω εισαι μεσα στους επιλαχοντεςτου ΑΣΕΠ.

@προς EVELINA
για να δειχνεις τοσο ενδιαφερον για αυτη την "αδικια" σημαινει οτι ήσουν στους επιλαχωντες στο προη γουμενο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ.Πως λοιπον δεν εχεις διοριστεί ακομα μια και εγιναν 95 επιπλεον διορισμοί απο το προηγουμενο πινακα του ΑΣΕΠ?
Και αυτες οι 95 κενες θεσεις μπορεις να φανταστεις απο που μπορει να προήλθαν? 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2007, 10:25:44 am από goya »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 31, 2007, 01:47:51 pm »
με την ιδια λογικη και οι κενες θεσεις που θα προκυψουν απο το πινακα των διοριστεων 980 απο το πινακα του ΑΣΕΠ,- λογω οτι πολλα ατομα που ειναι στο πινακα διοριστεων ειναι και στους πρωτους 500 στο πινακα καθαρης προϋπηρεσίας για το πρωτο χρονο και θα διαλεξουν να διοριστουν απο αυτο το πινακα,- να μη πανε στους επιλαχοντες του ΑΣΕΠ αλλα να μοιραστουν με το καθεστως 60/40.
οσο λογικο ειναι το παραπανω αλλα τοσο λογικο ειναι και αυτο που ζητάτε.

Δεν έχω καταλάβει κάτι.Υπάρχει ένας νόμος που μιλά για προσλήψεις ασεπιτών και ενιαίου σε ποσοστο 60-40.γιατι δεν εφαρμόζεται ? τόσο δύσκολο είναι να εφαρμοσθεί ένας απλός νόμος? όλα τα άλλα είναι φούμαρα.ο νόμος αυτός κάθε χρονιά καταστρατηγείται υπερ του ενιαίου. ο καθένας ότι τον συμφέρει λέει.είναι τόσο δύσκολο να γίνουν οι αναλογοι διορισμοί και στο τέλος το συνολικό ποσοστό να είναι 60-40? κάθε χρόνο ρυθμίσεις και παραθυράκια.έλεος πια με αυτή τη μιζέρια. μία απλή αναλογία είναι.μαθηματικά στοιχειώδη δεν γνωρίζει κανείς πια σε αυτή τη χώρα?

Αποσυνδεδεμένος EVELINA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 03, 2007, 12:30:57 pm »
antrianna, η απόφαση της ασκηθείσης προσφυγής δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρξει δικαίωση των προσφευγόντων, γιατί υπάρχει εμφανής παραβίαση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας και καταστρατήγηση των νομίμων ποσοστών 60-40, όταν καλούνται και διορίζονται επιπλέον άτομα από τον εν. πιν. αν. σαν 30μηνίτες τα οποία όμως δεν είναι 30μηνίτες, καθόσον δεν πληρούν την προϋπόθεση να έχουν 30 μήνες τουλάχιστον πραγματική προϋπηρεσία στις 30/6/2004. Ακόμη δεν υπάρχει νομοθετική ρύθμιση του ισχύοντος νόμου, που να επιτρέπει την αντικατάσταση των ελλειπόντων 30μηνιτών με άλλα άτομα του πίνακα. Υπάρχει μόνον αυθαίρετη ερμηνεία του νόμου.
Αν δεν διορισθείς antrianna, με τους συμπληρωματικούς διορισμούς από ΑΣΕΠ γιατί είσαι σε πολύ καλή σειρά επιτυχίας και πρέπει να το περιμένεις, τότε να προσφύγεις γιατί είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείς. Δεν υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα στην απόφαση του ΥΠΕΠΘ, να διορίζει επιπλέον άτομα από Ε.Π.Α με το βαπτισμά τους σαν 30μηνίτες.
Αν και είμαι διοριστέα φέτος από ΑΣΕΠ,θα συνεχίσω την προσφυγή ως προς το οικονομικό σκέλος πλέον που έχω έννομο συμφέρον, θέλοντας να αποδείξω ότι η κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων ενέργεια συνιστά παράλειψη και προσβάλλει κάθε έννοια δικαίου και λογικής.
Η άσκηση της προσφυγής,( ακολουθείται η δικαστική οδός και η άσκηση των απαραιτήτων ενδίκων μέσων πραγματοποιείται δια του πληρεξουσίου σου δικηγόρου) είναι γνωστό ότι αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία καθόσον απαιτούνται 2 και 3 έτη έτη για να τελεσιδικήσει η απόφαση, πλην όμως επιβάλλεται απόλυτα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.
goya, όταν δεν τηρείται το νομικό πλαίσιο που διέπει τους διορισμούς των εκπαιδευτικών και ευλογείται η παράκαμψη της νομίμου οδού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επέλθει σωρεία αδικιών σε όλες τις πλευρές.
Όσον αφορά τις 96 θέσεις που δόθηκαν συμπληρωματικά στους επιλαχόντες ΑΣΕΠ, πρέπει να ξέρεις ότι πέραν του ότι ήταν νομότυπες και με αυτές ακόμη υπολογισμένες εξακολουθεί να υφίσταται η καταστρατήγηση της νόμιμης ποσόστωσης.
Οι επιπλέον 148 θέσεις που δόθηκαν στους αναπληρωτές λόγω έλλειψης 30μηνιτών, έπρεπε να θεωρηθούν κενές και η πληρωσή τους να γίνει σύμφωνα με τα υφιστάμενα νόμιμα ποσοστά ή με σχετική τροπολογία του νόμου να αιτιολογηθεί και καλυφθεί ο διορισμός των επιπλέον αυτών ατόμων από Εν.πιν.αν.
Η δικαιοσύνη είναι τόσο απλή τόσο λογική, γιατί μας εξαναγκάζουν να προσφεύγουμε;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)