0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους ..μπορώ να ρωτήσω κ ΄γω με τη σειρά μου σχετικα με τον οικο Τυφλών στην καλλιθέα .. περίπου μετά από πόσο χρονικό διάστημα σε καλούν; Είμαι νηπιαγωγός (αναπληρώτρια) κ έχω κάνει αίτηση από πέρυσι το Φεβρουάριο Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Γνωρίζει κάποιος αν έχουν αρχίσει τα μαθήματα στη σχολή τυφλών Ηλιος στη Θεσσαλονίκη; Δεν βγάζω άκρη με το τηλ.
Συγγνωμη για τη σχολή στη
καλησπέρα.Έχει καταθέσει κανεις πιστοποιητικό απο το Φάρο για την ένταξη στους πίνακες Braille?[/quμέχρι και περσι ισχυε το πιστοποιητικό του Φάρου...δεν ξέρουμε τι θα κάνουν από του χρόνου!
Παράθεση από: mogli στις Οκτωβρίου 13, 2009, 05:32:26 pmΚαλησπέρα σε όλους ..μπορώ να ρωτήσω κ ΄γω με τη σειρά μου σχετικα με τον οικο Τυφλών στην καλλιθέα .. περίπου μετά από πόσο χρονικό διάστημα σε καλούν; Είμαι νηπιαγωγός (αναπληρώτρια) κ έχω κάνει αίτηση από πέρυσι το Φεβρουάριο Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Πλάκα κάνεις!Κ δε σε πήραν ακόμη???Εγώ που τα έκανα πριν λίγες μέρες δηλαδή,του χρόνου κ βλέπουμε!Γιαυτό μου είπαν ότι είναι τόσες πολλές οι αιτήσεις που ελπίζουν να με πάρουν εντός του 2010!!οκ.....
Παράθεση από: marilou99 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:00:02 amκαλησπέρα.Έχει καταθέσει κανεις πιστοποιητικό απο το Φάρο για την ένταξη στους πίνακες Braille?[/quμέχρι και περσι ισχυε το πιστοποιητικό του Φάρου...δεν ξέρουμε τι θα κάνουν από του χρόνου!ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η
Παράθεση από: sparos στις Οκτωβρίου 14, 2009, 03:04:24 pmΠαράθεση από: marilou99 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:00:02 amκαλησπέρα.Έχει καταθέσει κανεις πιστοποιητικό απο το Φάρο για την ένταξη στους πίνακες Braille?[/quμέχρι και περσι ισχυε το πιστοποιητικό του Φάρου...δεν ξέρουμε τι θα κάνουν από του χρόνου!ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η
Παράθεση από: jpapaki στις Οκτωβρίου 14, 2009, 09:34:14 pmΠαράθεση από: sparos στις Οκτωβρίου 14, 2009, 03:04:24 pmΠαράθεση από: marilou99 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:00:02 amκαλησπέρα.Έχει καταθέσει κανεις πιστοποιητικό απο το Φάρο για την ένταξη στους πίνακες Braille?[/quμέχρι και περσι ισχυε το πιστοποιητικό του Φάρου...δεν ξέρουμε τι θα κάνουν από του χρόνου!ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η