0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Σκέφτομαι να πάω φροντιστήριο για ΑΣΕΠ στην Θεσ/νίκη και θέλω τα φώτα σας.Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε δύο, καθότι μόνο 3 γνωρίζω.Το Ακτις το απορριπτω εξαρχης γιατι, αν κ εχω ακουσει καλά λόγια, δεν με βολεύει καθολου το πρόγραμμα επειδη ειμαι απο επαρχια.Ο Μπόνιας έχει καλές τιμές αναλογικά με τις ώρες διδασκαλιας, όμως δεν έχει πρόγραμμα τα Σαββατοκυριακα και θα με ζορίσει αρκετα.Απο την αλλη υπάρχει το φροντιστηριο Καρφη του οποίου το προγραμμα ειναι αρκετά βολικό αλλά δεν ξέρω αν ειναι καλό.Αν κάποιος έχει εμπειρια ή έχει ακούσει κάτι θα με βοηθούσε πολύ .
Πάντως, ο τίτλος "φροντιστήριο ή διάβασμα" είναι κάπως ατυχής θα έλεγα. Καθώς αν κάποιος δεν αναλωθεί σε προσωπικό διάβασμα, όσες ώρες κι αν παρακολουθήσει μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο, καμία τύχη δε θα έχει τελικά στο διαγωνισμό!
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 06:19:53 pmΚαλησπέρα!Σκέφτομαι να πάω φροντιστήριο για ΑΣΕΠ στην Θεσ/νίκη και θέλω τα φώτα σας.Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε δύο, καθότι μόνο 3 γνωρίζω.Το Ακτις το απορριπτω εξαρχης γιατι, αν κ εχω ακουσει καλά λόγια, δεν με βολεύει καθολου το πρόγραμμα επειδη ειμαι απο επαρχια.Ο Μπόνιας έχει καλές τιμές αναλογικά με τις ώρες διδασκαλιας, όμως δεν έχει πρόγραμμα τα Σαββατοκυριακα και θα με ζορίσει αρκετα.Απο την αλλη υπάρχει το φροντιστηριο Καρφη του οποίου το προγραμμα ειναι αρκετά βολικό αλλά δεν ξέρω αν ειναι καλό.Αν κάποιος έχει εμπειρια ή έχει ακούσει κάτι θα με βοηθούσε πολύ . eva στη Θεσσαλονίκη καρφής και ο μπόνιας θεωρούνται top για το σκοπό αυτό.Παρακολούθησα φέτος στο μπόνια το μάθημα της ιστορίας(αργότερα θα παρακολουθήσω και ειδική διδακτική ιστορίας) και ομολογώ ότι με έχει βοηθήσει πολύ αν και αρχικά ήμουν αντίθετη στην ιδέα αυτή.Γενικά έχει καλούς καθηγητές,οργανωμένους και δίνουν αρκετό και καλό υλικό.Επίσης ο Μπόνιας σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις 1-2 μαθήματα δωρεάν (ανάλογα με το αντικείμενο)οπότε σχηματίζεις μια εικόνα.Για τον Καρφή δεν έχω προσωπική άποψη...έχουν πάει γνωστοί μου στον προηγούμενο διαγωνισμό κ ήταν ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές. Πάντως.ό,τι κι αν επιλέξεις,σου προτείνω να παρακολουθήσεις μια ειδική διδακτική κ όποιο/α μάθημα/τα θεωρείς ότι υστερείς και δεν τα βγάζεις πέρα μόνη σου.Μήν χάνεις χρόνο από το διάβασμα σου παρακολουθώντας πολλά μαθήματα!