0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: markos στις Ιουλίου 17, 2008, 11:38:29 amκαι γω πιστευω οτι η ιστορια θελει τουλαχιστον 3 με 3.5 μηνες διαβασμα.οχι εξαντλητικο αλλα ομως σε καθημερινη βαση.τωρα, αν διαβαζει καποιος ιστορια 7-8 ωρες την ημερα, τοτε ισως βγει η υλη.αλλα θα ειναι πολυ κουραστικοmarko εσύ καλά τα λες, αλλά υπάρχει κανείς που να μπορεί να διαθέσει τόσους μήνες μόνο για ιστορία? Απίστευτο μου φαίνεται...και προσωπικά αδύνατο
και γω πιστευω οτι η ιστορια θελει τουλαχιστον 3 με 3.5 μηνες διαβασμα.οχι εξαντλητικο αλλα ομως σε καθημερινη βαση.τωρα, αν διαβαζει καποιος ιστορια 7-8 ωρες την ημερα, τοτε ισως βγει η υλη.αλλα θα ειναι πολυ κουραστικο
Παιδιά καλησπέρα.Σκοπεύω τώρα να αρχίσω διάβασμα για τον ασεπ.Ήμουν στους επιτυχόντες του περασμένου διαγωνισμού.Επειδή ο χρόνος είναι λίγος από τι με συμβουλεύετε να ξεκινήσω;Μέχρι πότε πρέπει να έχω βγάλει την ύλη;Ευχαριστώ πολύ.Περιμένω εναγωνίως προτάσεις....
Αυτή η Αντιγόνη με τρελλαίνει!Μήπως γίνεται να αφαιρεθεί από την ύλη μας;;;
Επίσης, θα μπορούσατε να μου πείτε πόσες ώρες περίπου διαβάζετε τη μέρα; Παρόλο που διαβάζω πολλές ώρες, νομίζω ότι πρέπει να διαβάζω περισσότερο! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δε συμμαζεύεται!