0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατί οι εξτρα διορισμοί γίνονται από τον ενιαίο πίνακα και όχι και απο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ? Νομίζω πως υπάρχει νόμος που καθιστά υποχρεωτική την αναλογία 60-40, ή μήπως κάτι μου διαφεύγει άραγε?
και το 40% τι ρόλο βαράει?ποιος ο λόγος ύπαρξης του?είναι η ανόητη η συνύπαρξη 24μηνου και 40 τοις εκατό
Kαι τοτε πως θα τακτοποιουσαν καποιοι τα σιβιτανιδοπαιδια και τα εκκλησιαστικοπαιδα? Αυτα πρεπει να θελουμε να σταματησουν και οχι οι συναδελφοι που ειναι επιτυχοντες μια και δυο και τρεις φορες και εχουν γυρισει ολα τα κορφοβουνια για να διοριστουν τελικα απο τον καθαρης.
Παράθεση από: dimstella στις Αυγούστου 08, 2008, 12:53:49 amΚαι γιατί οι εξτρα διορισμοί γίνονται από τον ενιαίο πίνακα και όχι και απο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ? Νομίζω πως υπάρχει νόμος που καθιστά υποχρεωτική την αναλογία 60-40, ή μήπως κάτι μου διαφεύγει άραγε?Δηλαδή θεωρείς ότι ο νέος νόμος περί 24μήνου + ασεπ κακώς δίνει το δικαίωμα στο διορισμό στους 24μηνίτες που έχουν επιτυχία ή επιτυχίες σε ασεπ έναντι των επιτυχόντων ασεπ που έχουν μηδενική ή μικρότερη προϋπηρεσία; ( γιατί μη ξεχνάμε ότι και στον πίνακα των επιτυχόντων του ασεπ υπάρχουν άτομα με προϋπηρεσία) .