*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά του προσωρινού πίνακα  (Αναγνώστηκε 26639 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rodos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ένσταση κατά του προσωρινού πίνακα
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:13:37 pm »
παιδιά το αρχείο για των υπολογισμό μορίων ωρομισθίων (εδώ στο pde) που υπάρχει είναι σωστό; γιατί μου βγάζει πιο πολλές ώρες από ότι ο πίνακας;   

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:38 »

Αποσυνδεδεμένος np1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:22:48 pm »
Για αυτό σου είπα αν έχεις κ ήμουν διστακτικός. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι μόνο δύο μήνες είχες 30. λογικά κ άλλους μήνες δε συμπλήρωσες το 44.Εξάλλου όσο κ αν φαίνεται περίεργο το πόσα μόρια μπορεί να έχει κάποιος ειδικά μέχρι 3,5 σε κάποιες ειδικότητες (π.χ. φιλόλογος) επειδή παίρνουν πολλούς κ από νωρίς γίνεται.  Δε γίνεται πάντως να προσμετρηθούν από τις επιπλέον ώρες άλλους μήνες. Μόνο από τις παραπάνω από 11 τον ίδιο μήνα από αυτά μου με είπαν. Ποτέ δεν είχε γίνει αυτό. Αν και επιτρέπουν την ένσταση όταν χάνεις μόρια δε γίνεται τίποτα στο τέλος. . Αλλά πίστεψε με , δεν ξέρω πόσο ψηλά βρίσκεσαι, πιο πολύ σε επηρεάζει  το ότι άλλοι πήραν πάνω από 11. Με ταδικά σου δε θα βγάλεις άκρη.

Αποσυνδεδεμένος rodos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:31:46 pm »
Τι εννοείς πήραν πάνω από 11 ώρες και τους προσμετρήθηκαν κανονικά τα μόρια;ή μήπως με τις παραπάνω ώρες συμπληρώνουν 11 ώρες κανονικά και τους μήνες που υπήρχαν αργίες π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα;

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:37:54 pm »
το θεμα για μενα ειναι η αδικια περισσοτερο...
εχω δυο τρανταχτα παραδειγματα...ατομα με τα οποια προσληφθηκαμε την ιδια μερα και απολυθηκαμε την ιδια μερα...και εχουν κατι παραπανω απο 4 μορια.. (εκαναν και ΠΔΣ) ενω σε εμενα κοβουν...παντως και εγω πιστευω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη με τα δικα μου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:38 »

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:39:23 pm »
ειχαν 21 ωρες θελω να πω

Αποσυνδεδεμένος np1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 20, 2008, 12:39:30 pm »
Το δεύτερο. Λίγο είναι; Γενικά δεν είναι σωστό να παίρνει κάποιος πάνω από 11 ώρες. Όταν κάποιος με αργίες , γιορτές, εκδρομές κ χίλια δύο άλλα χάνει, κάποιος άλλος ότι χάνει το συμπληρώνει, ώστε να βγουν 44! Αφού υπογράψαμε όλοι δήλωση ότι δεν έχουμε πάνω από 11. γιατί αυτή η αδικία κ ξαφνικά άτομα πολυ χαμηλά να έχουν ακόμα κ 4 μόρια, αν κ τους πήραν ωρομίσθιους μετά τα Χριστούγεννα; Έτσι κι αλλιώς το 43,75 ισχύει για όλους για να απαντήσω στην 1η ερώτηση σου.

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 20, 2008, 01:04:34 pm »
Αυτά που αναφέρετε θέλουν καταγγελία η οποία γίνεται ανώνυμη ή μπορεί να γίνει ομαδικά αν οργανωθεί μια ομάδα εκπαιδευτικών.Με το κλάμα και τα προσωπάκια εικονίδια που βγάζουν δάκρυα στο ένα μάτι δε γίνεται τίποτα! Αντιθέτως την επόμενη χρονιά θα αυξηθούν αυτά τα κρουσματα γιατί δε θα έχουν τμωρηθεί φέτος.Από πέρυσι ήταν απαγορευμένο το ωράριο πάνω από 11 ώρες συμφωνα με μια πράξη νόμου που είχε βγει το 2006 αλλά ελάχιστοι το ήξεραν στις δευτεροβάθμιες! Λόγω άγνοιας όμως αναγνωρίστηκαν οι 21 ώρες πάρα πολλών. Για τη φετινή χρονιά όμως έσταλη στις 8 Νοεμβρίου σχετική εγκύκλιος που αποσαφηνίζει το μέγιστο των 11 ωρών. Πρέπει ανώνυμες καταγγελίες ή καλή ομαδική οργάνωση

Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 20, 2008, 04:55:14 pm »
Κι εμένα διαγράφτηκαν 2,25 ώρες από Φλεβάρη και 0,25 από Μάη κι επειδή ήμουν σε δυσπρόσιτο έχασα τελικά 5 ώρες ήτοι 0,056 μόρια που μπορεί να φαίνονται αμελητέα αλλά δεν είναι γιατί μεταφράζονται σε έξι θέσεις στον πίνακα.Όσο για την αδικία με την ΠΔΣ έχει όντως γίνει. Μπορεί να μη μέτρησαν οι παραπάνω από 11 ώρες αλλά τα άτομα αυτά έγραψαν όλους τους μήνες το maximum των ωρών. Σκεφτόμουν να μην κάνω καθόλου ένσταση αλλά τελικά νομίζω πως αν διαμαρτυρηθούμε και κάνουμε ενστάσεις όλοι ίσως οι ώρες μας περαστούν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2008, 04:56:51 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος np1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 20, 2008, 05:57:05 pm »
Δε θα κερδίσεις τίποτα από την ένσταση για τα μόρια σου. Είναι παράνομο να στα μετρήσουν. Σε όλους μας συνέβη αυτό. Ένσταση εναντίον άλλων πρέπει να κάνεις. Μου το είπαν ξεκάθαρα. Το θέμα πάει μέσω της ΟΛΜΕ μετά. Δυστυχώς αν κ κάποιοι εδώ στο forum έχουν δίκαιο για ομαδική καταγγελία δεν έχουμε χρόνο για αυτό. Σε 3 μέρες είναι δύσκολο να οργανωθείς. Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά. Πίστεψε αν ανήκεις σε αυτούς με τις 11 ώρες θα ανέβεις πολύ περισσότερο από 6 θέσεις αν κινητοποιηθείς. Κ το κυριότερο, δε θα σου ξανασυμβεί του χρόνου. Έχω γνωστό Χημικό που μάλλον χάνει διορισμό εξαιτίας αυτής της αδικίας. Εγώ το πολύ πολύ να ανέβω 2 θέσεις. Η αδικία είναι που με εξοργίζει.

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 20, 2008, 09:11:56 pm »
Μέχρι πότε έχει κάποιος δικαίωμα για ένσταση ;

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 20, 2008, 09:35:48 pm »
Μέχρι πότε έχει κάποιος δικαίωμα για ένσταση ;

http://www.pde.gr/forum/index.php?page=387  :)

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 21, 2008, 09:40:34 am »
Με τα παρακάτω δεδομένα:
•   Περιορισμός των 11 ωρών εβδομαδιαία για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
•   Λήξη συμβάσεων ωρομισθίων 21 Ιουνίου
•   Ο Δεκέμβριος, ο Απρίλιος και ο Ιούνιος έχουν 3 διδακτικές εβδομάδες(λόγω διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα)
•   Γιορτές και αργίες που χάνονται μαθήματα και ωρομισθίες
•   Η ΠΔΣ και οι ωρομισθίες ξεκίνησαν στην καλύτερη των περιπτώσεων το Νοέμβρη
Το μέγιστο των μορίων που θα μπορούσε να είχε ένας ωρομίσθιος με πλήρες ωράριο(11 ώρες στη Δευτεροβάθμια, χωρίς Πρωτοβάθμια) είναι:
Μήνας          Μόρια
Νοέμβριος   0,5
Δεκέμβριος   0,37
Ιανουάριος   0,5
Φεβρουάριος   0,5
Μάρτιος        0,5
Απρίλιος     0,37
Μάιος             0,5
Ιούνιος             0,37
Σύνολο           3,61
Αυτός ο αριθμός είναι η τέλεια περίπτωση όπου δεν χάνονται καθόλου ώρες από αργίες και γιορτές. Όλοι όσοι έχουμε εργαστεί ως ωρομίσθιοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αδύνατο. Πάντοτε χάνονται κάποιες ώρες. Επίσης εάν ο ωρομίσθιος είχε κάποιες από τις 11 ώρες στην ΠΔΣ τον Ιούνιο θα είχε πολύ λιγότερες ώρες καθώς δεν τρέχει κανονικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι το μέγιστο των μορίων που μπορεί κάποιος να έχει με πλήρες ωράριο είναι γύρω στα 3,5.
Μπορέιτε να μου πείτε εάν έχω κάποιο λάθος στον συλογισμό μου; Η ΠΔΣ και οι ωρομισθίες ξεκίνησαν πριν τον Νοέμβριο;

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 21, 2008, 09:48:52 am »
η ΠΔΣ ξεκίνησε Νοέμβριο. Για ωρομίσθια εμένα με κάλεσαν αρχές Δεκέμβρη και ήμουν και  πολύ ψηλά στον πίνακα της περιοχής μου... Έχω δει άτομα με περίπου 4+ μόρια  στον πίνακα ΠΕ03... πωε γίνεται αυτό? αναπληρωτές????

Αποσυνδεδεμένος np1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 21, 2008, 12:04:42 pm »
Μου ζήτησαν να κάνω  ένσταση -καταγγελία επώνυμη που θα πάει στο υπουργείο. Υπάρχουν άτομα με περισσότερες ώρες από 11 ώρες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση μεγάλη είναι ότι δεν πήγε κανείς άλλος για παρόμοιο ζήτημα από καμία ειδικότητα. Αν δεν κινητοποιηθούμε πώς θα βρούμε το δίκιο μας; Ήταν πολύ πρόθυμοι να με βοηθήσουν. Απλά είχε πολύ κόσμο και μάλλον θα γίνει αύριο. Απλά σας ενημερώνω αν θέλει κάποιος να κινηθεί. Δεν είναι όλοι με πάνω από 3 και παράνομοι, ακόμα κ αν ήταν κάτω στον πίνακα, γιατί υπάρχουν μάλλον και τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας όπως έχει αναφερθεί που λογικά μετράνε. Αλλά 17 ώρες πρόσθετη που βρέθηκαν είναι παράνομο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)