*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες διορισμών 2008-2009  (Αναγνώστηκε 16745 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sabrina

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πίνακες διορισμών 2008-2009
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 18, 2008, 05:03:19 pm »
δηλαδη sabrina κοιταζουν πρώτα ποιες περιοχές έχουν αναγκη και μετά παιρνουν με τη σειρά αυτούς που έχουν πρώτη προτίμηση (ή γενικα προτιμηση) σε αυτές???????

Nαι, ανοίγουν περιοχές σε κάθε φάση και κοιτάνε πόσες κενές θέσεις δίνει κάθε περιοχή. Μετά παίρνουν με τη σειρά από τον πίνακα. Πρώτα τον 1ο κοιτούν με σειρά προτιμήσεων του ποια περιοχή είναι ανοιχτή. Την πιάνει την μια κενή θέση. Μετά πάνε στον δεύτερο κοκ.

Για να καταλάβεις καλύτερα από προσωπικό παράδειγμα (γιατί κι εγώ φέτος το κατάλαβα αυτό)

Είχα δηλώσει ως αναπληρώτρια φέτος 10 περιοχές μόνο (πρώτες επιλογές με σειρά Ξάνθη-Καβάλα-Δράμα- Κομοτηνή). Περνά η Α φάση δε με παίρνουν, δεν ήταν η σειρά μου. Έρχεται η

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:28:00 »

Αποσυνδεδεμένος Ameli

• Νέο μέλος
  • *
  • Π70
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 18, 2008, 05:05:11 pm »
Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε!!

Αποσυνδεδεμένος teacher86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 18, 2008, 07:19:36 pm »
δηλαδη sabrina κοιταζουν πρώτα ποιες περιοχές έχουν αναγκη και μετά παιρνουν με τη σειρά αυτούς που έχουν πρώτη προτίμηση (ή γενικα προτιμηση) σε αυτές???????

Nαι, ανοίγουν περιοχές σε κάθε φάση και κοιτάνε πόσες κενές θέσεις δίνει κάθε περιοχή. Μετά παίρνουν με τη σειρά από τον πίνακα. Πρώτα τον 1ο κοιτούν με σειρά προτιμήσεων του ποια περιοχή είναι ανοιχτή. Την πιάνει την μια κενή θέση. Μετά πάνε στον δεύτερο κοκ.

Για να καταλάβεις καλύτερα από προσωπικό παράδειγμα (γιατί κι εγώ φέτος το κατάλαβα αυτό)

Είχα δηλώσει ως αναπληρώτρια φέτος 10 περιοχές μόνο (πρώτες επιλογές με σειρά Ξάνθη-Καβάλα-Δράμα- Κομοτηνή). Περνά η Α φάση δε με παίρνουν, δεν ήταν η σειρά μου. Έρχεται η
δάσκαλε που δίδασκες...

Αποσυνδεδεμένος sabrina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 18, 2008, 09:56:35 pm »
Να σαι καλα ρε Σαμπρίνα το κατάλαβα. Όμως και στην κάθε φάση με ποια σειρά ανοίγουν περιοχές?? το ξερουμε αυτό? με ποιο κριτηριο δλδ ανοίγουν περιοχές?

Αυτό δε το γνωρίζω δυστυχώς. Είναι θέμα του Υπουργείου και μόνο μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:28:00 »

Αποσυνδεδεμένος sabrina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 23, 2008, 05:05:36 pm »
"Η σειρά διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών θα είναι η παρακάτω σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ: α) θα προηγηθεί το 30μηνο, β) θα ακολουθήσει το 24μηνο, γ) θα ακολουθήσει το 40%, δ) τελευταίοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ."

Δηλαδή τζάμπα δώσαμε ΑΣΕΠ; Παίρνουν άτομα με ίδια προϋπηρεσία σε καλύτερη θέση από τον ΑΣΕΠ;;; Ποιος ο σκοπός;; Αντί να πάρουν πρώτα 30μηνο μετά 24μηνο, μετά ΑΣΕΠ και μετά 40%, τα κάνουν έτσι;;; ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!

Αποσυνδεδεμένος LAZAROU

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 23, 2008, 05:25:15 pm »
"Η σειρά διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών θα είναι η παρακάτω σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ: α) θα προηγηθεί το 30μηνο, β) θα ακολουθήσει το 24μηνο, γ) θα ακολουθήσει το 40%, δ) τελευταίοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ."

Δηλαδή τζάμπα δώσαμε ΑΣΕΠ; Παίρνουν άτομα με ίδια προϋπηρεσία σε καλύτερη θέση από τον ΑΣΕΠ;;; Ποιος ο σκοπός;; Αντί να πάρουν πρώτα 30μηνο μετά 24μηνο, μετά ΑΣΕΠ και μετά 40%, τα κάνουν έτσι;;; ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!
Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κάτι; Ποιοί έχουν δικαίωμα με το 40%; Έχω φετινή προϋπηρεσία 6,313 μόρια από αναπλήρωση και 20 από ιδιωτικό (απόλυση). Η προυπηρεσία του ιδιωτικού μτράει ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος sabrina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 23, 2008, 05:26:54 pm »
Προϋπηρεσία από ιδιωτικό δε μετράει...

Αποσυνδεδεμένος LAZAROU

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 23, 2008, 05:35:44 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Καλή δύναμη σε όλους που περιμένουμε τον μόνιμο πίνακα και καλά αποτελέσματα!!!

Αποσυνδεδεμένος astron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:01:54 pm »
Προϋπηρεσία από ιδιωτικό δε μετράει...

Και αυτο που πάει:

"4. Διευθετήθηκε το θέμα της προσμέτρησης της ιδιωτικής προϋπηρεσίας. Ο Γενικός Διευθυντής κ.Κώστας Κουτρομάνος δήλωσε στην alfavita.gr ότι θα καταμετρηθεί τελικά η προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία και οι ενδιαφερόμενοι θα δούνε τις αλλαγές στις θέσεις τους μόλις ανακοινωθεί ο μόνιμος πίνακας κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων"

Αποσυνδεδεμένος sabrina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:04:00 pm »
Οκ δε το είχα διαβάσει, κοίταξα μόνο αυτό που με ενδιαφέρει. Απάντησα με βάση ότι ήξερα ότι ισχύει

Αποσυνδεδεμένος daskalos84

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Η εκπαιδευση...?
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:57:37 pm »
Καλησπέρα, μήπως έχει κανείς πληροφορίες για τη βάση που θα έχει η φετινή εγκύκλιος για διορισμό με το 40%? Ποιοι δηλαδή θα έχουν δικαίωμα αίτησης και συνεπώς ελπίδες να διοριστούν?
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 26, 2008, 04:23:31 pm »
Ρε παιδιά με έχει πιάσει πονοκέφαλος... Όπως θα είδατε η εγκύκλιος διορισμών λέει "οι εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων με πραγματική προϋπηρεσία 8,5 μόρια και άνω. Εχω 8,6 αλλά δεν πιστεύω να διοριστω, μια αιτηση όμως θα κάνω.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως θα πρέπει να δηλώσω. Να βάλω πρώτα τα δυσπρόσιτα σχολεία και μετα τις περιοχές διορισμού? Από οτι κατάλαβα διαβάζοντας το φορουμ εδω παιζει σημαντικο ρολο και το που θα δηλωσεις τελικα. Περιμένω προτάσεις.
Το ιστολόγιο της τάξης μου
http://e-taksi.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος wennie

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 26, 2008, 04:49:54 pm »
Θα βάλεις κατα σειρά προτίμησης τις περιοχές που θες να πας. Κιεγώ σκεφτόμουν να βάλω δυσπρόσιτο γιατί πιστεύω έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες να διοριστώ (8,6 μόρια κιεγώ) αλλά λέει στην εγκύκλιο ότι πρέπει να κάτσεις 2 χρόνια στο δυσπρόσιτο. Οπότε προτιμώ να διοριστώ του χρόνου από το να περάσω 2 δύσκολα χρόνια. Αλλά και πάλι το σκέφτομαι.

Δείτε στον πίνακα με τις περιοχές διορισμού, δεν έχει όλους τους νομούς. Για ποιό λόγο?
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8725j.php

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 26, 2008, 05:29:46 pm »
Νομίζω δεν ανοίγουν όλοι οι νομοί κάθε χρόνο. Αναλογα με τις αναγκες. Σοβαρα πρεπει να καθησουμε δυο χρονια στο δυσπροσιτο? Αυτο ομολογω πως δεν το διαβασα. Επαθα τετοιο σοκ με τη βαση των 8,5 μοριων. Σκεφτομαι να κανω αυτο που λες, θα βαλω μαλλον πρωτα τις περιοχες διορισμου και μετα τα δυσπροσιτα και βλέπουμε. Ο ΑΣΕΠ λιγο με προβληματιζει ομως. Με αυτα που διαβαζω δεν ξερω τι να κανω. Αξιζει τον κοπο τοσο διαβασμα? Περυσι που το συζητησα με ενα κυριο στο γραφειο πρωτοβαθμιας μου ειπε να μη δωσω γιατι ο χρονος διορισμου ειναι ιδιος. Τωρα ομως κατι ακουστηκε οτι πρεπει να ειμαστε 24μηνο και μια επιτυχια στον ΑΣΕΠ για να διοριστουμε και μπερδευτηκα!
Το ιστολόγιο της τάξης μου
http://e-taksi.blogspot.com

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653