*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών Σ.Μ.Ε.Α 2008-2009  (Αναγνώστηκε 227555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evistamp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών Σ.Μ.Ε.Α 2008-2009
« Απάντηση #1274 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:27:07 pm »
Αν κρίνουμε πάντως από πέρισυ οι πίνακες της ειδικής αγωγής εξαντλήθηκαν στους μαθηματικούς. Σας το λέω γιατί εμένα προσωπικά με κάλεσαν ωρομίσθια από τον πίνακα αναπληρωτών γενικής αγωγής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όλοι θα δουλέψουν!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1275 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:33:49 pm »
Αν κρίνουμε πάντως από πέρισυ οι πίνακες της ειδικής αγωγής εξαντλήθηκαν στους μαθηματικούς. Σας το λέω γιατί εμένα προσωπικά με κάλεσαν ωρομίσθια από τον πίνακα αναπληρωτών γενικής αγωγής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όλοι θα δουλέψουν!

Πέρσι στον πίνακα πε03 ήταν 48 άτομα και φέτος είναι 178!Θα πρέπει για να δουλέψουν όλοι να τριπλασιάσουν τις κλήσεις!Το εύχομαι αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο
Fly, on your way, like an eagle,
Fly as high as the sun...

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1276 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:39:02 pm »
Φέτος όμως είναι τριπλάσιοι σε αριθμό

Μακάρι να πάρει και τα 176 + άτομα . Η μορφή της εγκυκλίου μου δίνει την εντύπωση οτι αναζητούν ειδικευμένο προσωπικό, που είναι και το πιο σωστό

Προσωπικά πέρσι ζορίστηκα πάρα πολύ.Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις
Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, αλλά σκεφτόμουνα πρώτα σαν μαμα δηλ τι θα έκανα αν είχα  ένα παιδί με πρόβλημα και μετά σαν Εκπαιδευτικός

Ευτυχώς  η Φιλόλογος ήταν πολύ καλά καταρτισμένη και με βοήθησε  πολύ

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:04:39 pm »

Πέρσι στον πίνακα πε03 ήταν 48 άτομα και φέτος είναι 178!Θα πρέπει για να δουλέψουν όλοι να τριπλασιάσουν τις κλήσεις!Το εύχομαι αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο

Kι εγώ αυτό φοβάμαι..ότι είναι ψιλοαδύνατον..αττική έχω δηλώσει και μάλλον θα είμαστε πολλοί..συζητώντας πάντως με θείο μου διευθυντή ειδικού σχολείου, ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν κενά για όλους..λεφτά δεν υπάρχουν. Πέρυσι έιχε ζητήσει 4 μαθηματικούς ειδικής, και του έστειλαν κατά το Δεκέμβρη 2 ωρομίσθιους από τη γενική!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:11:21 pm »
Άμα διορίζαν ανάλογα με τα κενά θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα τώρα...Δυστυχώς η παιδεία βρίσκεται τελευταία στις προτεραιότητες τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Από μικρό παιδί ακούω να υπόσχονται προεκλογικά όλοι ότι θα φθάσουν τη χρηματοδότηση στο 5% του ΑΕΠ!
Μετά τις εκλογές όμως μία από τα ίδια!

Kι εγώ αυτό φοβάμαι..ότι είναι ψιλοαδύνατον..αττική έχω δηλώσει και μάλλον θα είμαστε πολλοί..συζητώντας πάντως με θείο μου διευθυντή ειδικού σχολείου, ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν κενά για όλους..λεφτά δεν υπάρχουν. Πέρυσι έιχε ζητήσει 4 μαθηματικούς ειδικής, και του έστειλαν κατά το Δεκέμβρη 2 ωρομίσθιους από τη γενική!!!!!!!

Fly, on your way, like an eagle,
Fly as high as the sun...

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1279 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:30:37 pm »
Φέτος όμως είναι τριπλάσιοι σε αριθμό

Μακάρι να πάρει και τα 176 + άτομα . Η μορφή της εγκυκλίου μου δίνει την εντύπωση οτι αναζητούν ειδικευμένο προσωπικό, που είναι και το πιο σωστό

Προσωπικά πέρσι ζορίστηκα πάρα πολύ.Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις
Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, αλλά σκεφτόμουνα πρώτα σαν μαμα δηλ τι θα έκανα αν είχα  ένα παιδί με πρόβλημα και μετά σαν Εκπαιδευτικός

Ευτυχώς  η Φιλόλογος ήταν πολύ καλά καταρτισμένη και με βοήθησε  πολύ

Μπα πιο καλα να σκεφτεσαι σαν εκπαιδευτικος!!!!!! Αφου και γω στο παιδι μου οταν θελω να πετυχω καποια πραγματακια τις περισσοτερες φορες που  σκεφτομαι σαν μαμα αποτυγχανω παταγοδως....Οταν ομως μιλαει η ειδικη αγωγη ;D βλεπω φως ;)

???παταγοδως η παταγωδως  :o :P

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:29:24 pm »
Αλλο το δικό μου το παιδί και άλλο το ξένο.
Γενικά είμαι αυστηρή και αυταρχική

Μπορει να  μαλώσω,ή  να σηκώσω τον τόνο της φωνής μου .Σε ένα τέτοιο παιδί με πρόβλημα δεν μου πήγαινε να κάνω κάτι τέτοιο
Γενικά τα πηγαίναμε καλά εκτος απο ένα που καποια στιγμή η συμπεριφορά του( δεν μπορώ να γράψω δημόσια τι έκανε ) με έφτασε σε σημείο που και να στεναχωριέμαι και να θυμώσω.
Του μίλησα ιδιαιτέρως οπως κάνω στο παιδί μου, του είπα ακριβώς οτι λέω στον γιό μου αλλά το παιδάκι δεν μπορουσε να καταλάβει και εξακολουθούσε να κάνει τα ίδια.Το  μάλωσα  2 φορές.Επιασε όμως.Μετά δεν έκανε τίποτα στο δικό μου μάθημα

Τέλος πάντων επειδή δεν έχω την πείρα  και την κατάλληλη κατάρτιση αυτά τα παιδιά χρειάζονται ειδικό προσωπικό και εγω δεν ανήκω σε αυτό
Αρα σίγουρα κάπου  έχω κάνει λάθος

Το κακό ή αυτό που έβλεπα εγω ως κακό είναι οτι στα ίδια τμήματα είχαμε παιδιά με δυσλεξία κάποιοι πολύ καλοί ως μαθητές , με παιδια που είχαν κάποια νοητική στέρηση ή κάποιο σύνδρομο που δεν θυμάμαι το ονομά του
Γι΄αυτό πρέπει να παιρνουν απο τους πίνακες ΣΜΕΑΕ ή και απο τις άλλες κατηγορίες που  έχετε στην Ειδική Αγωγή

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:32:43 pm από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 10:30:33 pm »
Αγαπητή Vikoulaki είναι εύκολο να βρεις ειδικευμένο προσωπικό στο Ελλάντα;;;;
Μην πείτε υπάρχουν σχολές που οι απόφοιτοι ξέρουν γιατί εγώ μαθηματικός σπούδασα αλλά για να βγω να διδάξω έφτυσα αίμα λόγω έλλειψης εμπειρίας και πρακτικής εφαρμογής μέσα στην σχολή.
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:03:14 pm »
είναι εύκολο να βρεις ειδικευμένο προσωπικό στο Ελλάντα;;;;

Εννοείς:
1) ασχετοι  γενικα
2) ή εννοεις λάθος ανθρώπους  σε λάθος θέσεις= μη ειδικευμένοι

Εγω πιστεύω οτι υπάρχει ειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα
Γιατι να μην υπάρχει ? Ολοι έχουμε  " ειδικευτει" σε κάτι.Το θέμα είναι κατά πόσο ο καθένας μας είναι πρόθυμος να εφαρμόσει αυτά που γνωρίζει ή αυτά που πρέπει
Κατά πόσο είναι ευσυνείδητος ο καθένας και συνεπής στις  υποχρεώσεις του
Υπάρχει πιστεύω ειδικευμένο προσωπικό, αλλά το θέμα είναι αν δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες στους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να αναδειχθούν οι ικανότηες του Ελληνα πολίτη
Και  εγω το έχω πει και αυτό γιατι πάρα πολλοί άσχετοι είναι σε άσχετες θέσεις

Το γεγονός οτι φτύσαμε αίμα για να βρούμε δουλειά δεν οφείλεται μόνο στους λόγους που ανέφερες αλλά και στην μεγάλη προσφορά, που αυτό θα μπορούσε να είχε εξαλειφθεί  αν τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο ειχαμε άμεση αποκατάσταση

Οσο αφορά για τους συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής.
Σε σχέση με εμένα , ναι είναι ειδικευμένο προσωπικό.Εγω είχα 2 τρόπους  π.χ. ώστε το παιδακι της α΄γυμν, να μάθει την προπαίδεια του 4 ενω
η συνάδελφος που είχε σεμινάρια που είχε ξαναδουλέψει ή άλλη συνάδελφο που είχε παιδί με σύνδρομο Down μου υπέδειξε και τρίτο . και τέταρτο
Απο αυτήν σίγουρα κάποιος άλλος θα ήταν καλύτερος
 Και επειδή το θέμα ξεκίνησε   για τα ΣΜΕΑΕ το υπεπθ θέλει είδικό προσωπικό αλλά αυτό τι κάνει??  τίποτα  , αλλα οχι κάτι κάνει αναγκάζει τους συνάδελφους  που θέλουν και έχουν ζήλο να εργασθούν σε τέτοια τμήματα να  πληρώνουν  2,000  και 3,000 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1283 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:21:17 pm »
Με το έφτυσα αίμα να διδάξω εννοώ ότι αυτά που έκανα στο παν/μιο ήταν άσχετα με αυτά που καλέστηκα να διδάξω
Θεωρώ ότι το ειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα είναι κατώτερο ή και άσχετο πολλές φορές με το αντικείμενό του ( όχι γιατί φταίει αυτό αλλά γιατί δεν του παρέχονται οι σωστές συνθήκες να ειδικευθεί ) απλά του παρέχεται το ΧΑΡΤΙ  ΠΤΥΧΙΟ ή όπως αλλιώς λέγεται με σκοπό να καλυφθούν οι απαιτήσεις των εκάστοτε προκηρύξεων.
Πόσοι συνάδελφοι έχουν πραγματικά προσόντα και όχι τυπικά για ΣΜΕΑΕ;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:28:20 pm από ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ »
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος jpapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 08:30:35 am »
Ισως να ανακοινωθει σημερα η ειδικη αγωγη...........

Αποσυνδεδεμένος koupou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1285 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 08:51:14 am »
Καλημέρα!Εννοείς οτι θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες ή η Α φάση?

Αποσυνδεδεμένος KOSTIS1982

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:55:03 am »
Παει και αυτη η εβδομαδα παλι....

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1287 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 12:56:51 pm »
και η άλλη κάπως έτσι θα περάσει.Οχι αύριο,μεθαύριο,και ξαφνικά έχει φτάσει Παρασκευήη..Άντε ξαναμαναπεραστικά μας. 
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144