0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κρίνουμε πάντως από πέρισυ οι πίνακες της ειδικής αγωγής εξαντλήθηκαν στους μαθηματικούς. Σας το λέω γιατί εμένα προσωπικά με κάλεσαν ωρομίσθια από τον πίνακα αναπληρωτών γενικής αγωγής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όλοι θα δουλέψουν!
Παράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:27:07 pmΑν κρίνουμε πάντως από πέρισυ οι πίνακες της ειδικής αγωγής εξαντλήθηκαν στους μαθηματικούς. Σας το λέω γιατί εμένα προσωπικά με κάλεσαν ωρομίσθια από τον πίνακα αναπληρωτών γενικής αγωγής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όλοι θα δουλέψουν!Πέρσι στον πίνακα πε03 ήταν 48 άτομα και φέτος είναι 178!Θα πρέπει για να δουλέψουν όλοι να τριπλασιάσουν τις κλήσεις!Το εύχομαι αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:33:49 pmΠαράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:27:07 pmΑν κρίνουμε πάντως από πέρισυ οι πίνακες της ειδικής αγωγής εξαντλήθηκαν στους μαθηματικούς. Σας το λέω γιατί εμένα προσωπικά με κάλεσαν ωρομίσθια από τον πίνακα αναπληρωτών γενικής αγωγής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όλοι θα δουλέψουν!Πέρσι στον πίνακα πε03 ήταν 48 άτομα και φέτος είναι 178!Θα πρέπει για να δουλέψουν όλοι να τριπλασιάσουν τις κλήσεις!Το εύχομαι αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολοKι εγώ αυτό φοβάμαι..ότι είναι ψιλοαδύνατον..αττική έχω δηλώσει και μάλλον θα είμαστε πολλοί..συζητώντας πάντως με θείο μου διευθυντή ειδικού σχολείου, ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν κενά για όλους..λεφτά δεν υπάρχουν. Πέρυσι έιχε ζητήσει 4 μαθηματικούς ειδικής, και του έστειλαν κατά το Δεκέμβρη 2 ωρομίσθιους από τη γενική!!!!!!!
Φέτος όμως είναι τριπλάσιοι σε αριθμόΜακάρι να πάρει και τα 176 + άτομα . Η μορφή της εγκυκλίου μου δίνει την εντύπωση οτι αναζητούν ειδικευμένο προσωπικό, που είναι και το πιο σωστόΠροσωπικά πέρσι ζορίστηκα πάρα πολύ.Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσειςΔεν ξέρω αν ήταν σωστό, αλλά σκεφτόμουνα πρώτα σαν μαμα δηλ τι θα έκανα αν είχα ένα παιδί με πρόβλημα και μετά σαν Εκπαιδευτικός Ευτυχώς η Φιλόλογος ήταν πολύ καλά καταρτισμένη και με βοήθησε πολύ
είναι εύκολο να βρεις ειδικευμένο προσωπικό στο Ελλάντα;;;;