0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 28, 2009, 08:14:13 amΔεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!
Παράθεση από: selas στις Ιουλίου 28, 2009, 11:00:06 amΠαράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 28, 2009, 08:14:13 amΔεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!σωστο δεν ειναι γιατι σε αλλες υπηρεσιες το δινουν αλλα τι να πεις!γιαυτο καντε καλο προγραμματισμο!
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με την άδεια ανατροφής και να με διαφωτίσετε, αν μπορείτε, γιατί σε μια δευτεροβάθμια που απευθύνθηκα όλοι δήλωσαν αναρμόδιοι να μου δώσουν πληροφορίες. Σε περίπτωση που βρεθώ σε δυσπρόσιτο σχολείο, μπορώ να πάρω αυτή την άδεια τον πρώτο χρόνο ή όχι;
Παράθεση από: kathyk στις Ιουλίου 28, 2009, 11:39:45 amΠαράθεση από: selas στις Ιουλίου 28, 2009, 11:00:06 amΠαράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 28, 2009, 08:14:13 amΔεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.δεν ξερω τι κανουν αν εχεις ηδη τα παιδια πριν διοριστεις αλλα αν τα κανεις συνεχομενα κ δεν εχεις τελειωσει το πρωτο 9μηνο δεν σου το ακυρωνουν επειδη μεγαλωνεις μαζι τα παιδια αλλα παιρνεις τις αδειες κανονικα. θα το βρω και θα σου το στειλω .. να ρωτησω κ εγω κατι..λεω απο σεπτεμβρη να παρω την αδεια ανατροφης και σκεφτομαι οτι με βολευει απο 10 σεπτ πχ ωστε να μην μεινουν πολλες μερες στο τελος του χρονου. μπορω να παρω την κανονικη μου αδεια απο 1-10 σεπτ;σκεφτομαι οτι θα προκαλεσω συγχηση κιολας να βρουν εκεινη τη στιγμη ατομο αλλα δεν συμφερει να μεινουν 20 μερες στο τελος..Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!σωστο δεν ειναι γιατι σε αλλες υπηρεσιες το δινουν αλλα τι να πεις!γιαυτο καντε καλο προγραμματισμο!Υπαρχουν δηλαδη υπηρεσιες που προσλαμβανεσαι και εχεις ηδη ας πουμε 2 παιδια, και παιρνεις 18 μηνες αδεια; Οπως;;
Παράθεση από: selas στις Ιουλίου 28, 2009, 11:00:06 amΠαράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 28, 2009, 08:14:13 amΔεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.δεν ξερω τι κανουν αν εχεις ηδη τα παιδια πριν διοριστεις αλλα αν τα κανεις συνεχομενα κ δεν εχεις τελειωσει το πρωτο 9μηνο δεν σου το ακυρωνουν επειδη μεγαλωνεις μαζι τα παιδια αλλα παιρνεις τις αδειες κανονικα. θα το βρω και θα σου το στειλω .. να ρωτησω κ εγω κατι..λεω απο σεπτεμβρη να παρω την αδεια ανατροφης και σκεφτομαι οτι με βολευει απο 10 σεπτ πχ ωστε να μην μεινουν πολλες μερες στο τελος του χρονου. μπορω να παρω την κανονικη μου αδεια απο 1-10 σεπτ;σκεφτομαι οτι θα προκαλεσω συγχηση κιολας να βρουν εκεινη τη στιγμη ατομο αλλα δεν συμφερει να μεινουν 20 μερες στο τελος..Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!σωστο δεν ειναι γιατι σε αλλες υπηρεσιες το δινουν αλλα τι να πεις!γιαυτο καντε καλο προγραμματισμο!
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 28, 2009, 08:14:13 amΔεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.δεν ξερω τι κανουν αν εχεις ηδη τα παιδια πριν διοριστεις αλλα αν τα κανεις συνεχομενα κ δεν εχεις τελειωσει το πρωτο 9μηνο δεν σου το ακυρωνουν επειδη μεγαλωνεις μαζι τα παιδια αλλα παιρνεις τις αδειες κανονικα. θα το βρω και θα σου το στειλω .. να ρωτησω κ εγω κατι..λεω απο σεπτεμβρη να παρω την αδεια ανατροφης και σκεφτομαι οτι με βολευει απο 10 σεπτ πχ ωστε να μην μεινουν πολλες μερες στο τελος του χρονου. μπορω να παρω την κανονικη μου αδεια απο 1-10 σεπτ;σκεφτομαι οτι θα προκαλεσω συγχηση κιολας να βρουν εκεινη τη στιγμη ατομο αλλα δεν συμφερει να μεινουν 20 μερες στο τελος..Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!