*

Αποστολέας Θέμα: Άδεια ανατροφής τέκνου  (Αναγνώστηκε 375529 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« Απάντηση #266 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:00:06 am »

Δεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.

Σωστό και αυτό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:04:01 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:39:45 am »

Δεν εχει σημασια ποτε αποκτηθηκε το παιδι, αρκει να ειναι κατω των 4. Αλλα απο τη στιγμη που κανεις επομενο παιδι, και παιρνεις πχ αδεια τοκετου για το νεογεννητο, χανεις ο,τι αδειες σου ειχαν μεινει απο το προγουμενο. Οταν θα εχεις αδεια ανατροφης για το μικρο και θα εισαι σπιτι, συγχρονως μεγαλωνεις και το μεγαλο.

σωστο δεν ειναι γιατι σε αλλες υπηρεσιες το δινουν αλλα τι να πεις!γιαυτο καντε καλο προγραμματισμο!

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιουλίου 28, 2009, 06:23:39 pm »

σωστο δεν ειναι γιατι σε αλλες υπηρεσιες το δινουν αλλα τι να πεις!γιαυτο καντε καλο προγραμματισμο!

Υπαρχουν δηλαδη υπηρεσιες που προσλαμβανεσαι και εχεις ηδη ας πουμε 2 παιδια, και παιρνεις 18 μηνες αδεια; Οπως;;

Αποσυνδεδεμένος wisdom

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιουλίου 28, 2009, 07:04:51 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με την άδεια ανατροφής και να με διαφωτίσετε, αν μπορείτε, γιατί σε μια δευτεροβάθμια που απευθύνθηκα όλοι δήλωσαν αναρμόδιοι να μου δώσουν πληροφορίες. Σε περίπτωση που βρεθώ σε δυσπρόσιτο σχολείο, μπορώ να πάρω αυτή την άδεια τον πρώτο χρόνο ή όχι; Επίσης, κάπου άκουσα ότι αν σε στείλουν σε δυσπρόσιτο, χωρίς να το έχεις εσύ δηλώσει, δεν δεσμεύεσαι να μείνεις εκεί για δύο χρόνια κι ότι μπορείς να ζητήσεις μετάθεση ή απόσπαση το δεύτερο χρόνο. Ξέρετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι αναξιόπιστη η πληροφορία μου;
                                                                                                             Ευχαριστώ εκ των προτέρων, περιμένω να λάβω τα φώτα σας :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:04:01 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιουλίου 28, 2009, 07:20:24 pm »
Καλησπέρα και καλώς ήρθες  :)

Παράθεση
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με την άδεια ανατροφής και να με διαφωτίσετε, αν μπορείτε, γιατί σε μια δευτεροβάθμια που απευθύνθηκα όλοι δήλωσαν αναρμόδιοι να μου δώσουν πληροφορίες. Σε περίπτωση που βρεθώ σε δυσπρόσιτο σχολείο, μπορώ να πάρω αυτή την άδεια τον πρώτο χρόνο ή όχι;

Ναι, μπορείς να πάρεις κανονικά την άδεια.
Για το δεύτερο ερώτημά σου, δες εδώ:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13385.0

Αποσυνδεδεμένος wisdom

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιουλίου 28, 2009, 07:29:59 pm »
Ευχαριστώ Ιωάννα, ήσουν αρκετά διαφωτιστική!

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιουλίου 29, 2009, 10:58:51 am »

δεν ξερω τι κανουν αν εχεις ηδη τα παιδια πριν διοριστεις αλλα αν τα κανεις συνεχομενα κ δεν εχεις τελειωσει το πρωτο 9μηνο δεν σου το ακυρωνουν επειδη μεγαλωνεις μαζι τα παιδια αλλα παιρνεις τις αδειες κανονικα. θα το βρω και θα σου το στειλω  .. να ρωτησω κ εγω κατι..λεω απο σεπτεμβρη να παρω την αδεια ανατροφης και σκεφτομαι οτι με βολευει απο 10 σεπτ πχ ωστε να μην μεινουν πολλες μερες στο τελος του χρονου. μπορω να παρω την κανονικη μου αδεια απο 1-10 σεπτ;σκεφτομαι οτι θα προκαλεσω συγχηση κιολας να βρουν εκεινη τη στιγμη ατομο αλλα δεν συμφερει να μεινουν 20 μερες στο τελος..

Υπαρχουν δηλαδη υπηρεσιες που προσλαμβανεσαι και εχεις ηδη ας πουμε 2 παιδια, και παιρνεις 18 μηνες αδεια; Οπως;;

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιουλίου 29, 2009, 04:35:32 pm »
Συγνωμη, αλλα επιμενω γιατι μου το ειχαν ξεκαθαρισει απο το Υπουργειο, οτι αν εχεις αδεια ανατροφης για το πρωτο παιδι και παρεις αδεια τοκετου/λοχειας για το δευτερο, μετα συνεχιζεις με αδεια ανατροφης για το δευτερο, το υπολοιπο του πρωτου παει. Δεν αναφερομαστε βεβαια σε αδεια για επαπειλουμενη παραδειγμα, τουλαχιστον δεν ξερω κατι γι'άυτο.

Σχετικα με αυτο που σκεφτεσαι για το Σεπτεμβρη, κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι αν διοριστω, ετσι κι αλλιως αυτες τις πρωτες μερες του Σεπτεμβρη δεν εχουμε μαθημα, ενω να παμε τελος Ιουνιου στο σχολειο ειναι πιο περιπλοκο για ολους.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιουλίου 29, 2009, 04:46:01 pm »
αν κλεισουν κ τα σχολεια με τη γριπη θα κερδισουμε καποιες μερες με την αδεια για να μην εχουμε προβλημα στο τελος

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιουλίου 29, 2009, 04:52:26 pm »
Ας μην ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με τη γριπη (αφου εχουμε και μωρα) και θα τις βαλεψουμε καπως αυτες τις ωρες.

Εγω σκεφτομουν οτι ο Διευθυντης μπορει να κατανοησει και την κατασταση και να πει να μην παμε αυτες τις λιγες μερες.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 07, 2009, 06:25:14 pm »
Ζητω συγνωμη εκ των προτερων, μου κανει εντυπωση να μην υπαρχει αυτο το θεμα πουθενα, αλλα η αναζητηση δε βγαζει κατι.

Γιατι διαβαζω οτι μπορει αν μεινει μια κοπελα εγκυος να εχει τη μια χρονια αδεια κυησης και την αλλη ανατροφης;;

Η αδεια για καθε εγκυμοσυνη δεν ειναι χοντρικα 2 μηνες πριν, 2 μετα και οι 9 μηνες ανατροφης; Υπαρχει και κατι αλλο που δε γνωριζω, περα απο την επαπειλουμενη που θεωρειται εκτακτη;

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 07, 2009, 06:48:26 pm »
Να πάρεις άδεια επαπειλούμενης από την αρχή της κύησης.
Το καλύτερο και για εσένα και για το μωρό σου,ειδικά αν σε στείλουν στου διαόλου τη μάνα.

Αποσυνδεδεμένος SP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 07, 2009, 07:25:28 pm »
διοριζομαι με τον ασεπ μαλλον με την δευτερη φουρνια και ειμαι φιλολογος.στην αιτηση που θα κανω τωρα σκεφτομαι να δηλωσω ακομα και τα δυσπροσιτα λογω του οτι εχω δυο παιδια και θα παρω την αδεια ανατροφης τεκνων. θα παρω 2 εννιαμηνα και για τα δυο παιδια ακομα και στα δυσπροσιτα; αν εχω παρει ως αναπληρωτρια το μειωμενο απο φεβρουαριο εως ιουνιο ποσο αναλογικα μου περισσευει για το μεγαλυτερο παιδι το οποιο τωρα ειναι 3 χρονων;γενικως τι με συμφερει να δηλωσω στην αιτηση τωρα αλλα και στην επομενη χρονια;αν δηλωσω τα παντα τωρα υπαρχει περιπτωση να με παρουν απο την πρωτη χρονια για να μην χασω και τις 2 αδειες ανατροφης; ειμαι αρκετα μετα του μισους

Αποσυνδεδεμένος pamast

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 08, 2009, 10:35:10 am »
άδεια επαπειλούμενη απο αρχή κυήσεως αν έχεις προβλήματα, 2 μήνες πριν τη γέννα +3μήνες μετα τη γέννα. ακολουθει το 9μηνο και αν είσαι τρίτεκνη +3 μηνες για 3ο παιδί

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)