0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν παίζει ρόλο ο χρόνος ασφάλισης στο ΙΚΑ. Δηλαδή αν είναι ένα μήνα πριν το διορισμό αν υπάρχει πρόβλημα.Επίσης αν έχει ΤΕ
Η κόρη μου συπληρώνει τα 4 στις 17/10/2009 άρα έστω ότι δικαιούμαι άδεια ανατροφής ως τότε( δεν το γνωρίζω, υποθέτω το λογικότερο. σν κάποιος γνωρίζει ας μας πει). Ρωτώ ο αδαής:Τι έχω να κερδίσω πέρα από το γεγονός πως δεν θα δουλέψω 1 μήνα και θα πληρώνομαι; Έστω ότι έχω τοποθετηθεί σε μια διευθυνση ως νεοδιόριστος . Τι θα συμβεί όταν τελειώσει η άδεια;1. θα παω να διδάξω κάπου από όπου ελειπα 1,5 μήνα;2. θα έχει καλυφθεί η θέση και θα μείνω διαθέσιμος στο εκεί γραφείο;3. κάτι άλλο;
Και πάλι σε ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε! Νομίζω το βρήκα και σε μια παλιά συζήτηση εδώ μέσα που είχε γίνει.Τώρα μια και λες ότι παίρνεις και τα μόρια του σχολείου που διορίζεσαι καταλαβαίνω ότι με "συμφέρει" να δηλώσω παραμεθόριο παίρνοντας πολλά μόρια. Τώρα βέβαια θα χρειαστεί να πάω την δεύτερη χρονιά μια και είναι δύο χρόνια υποχρεωτικά.Έτσι δεν είναι ?
Μια ακόμη ερώτηση συνάδελφοι...Κατάλαβα από άλλη συζήτηση ότι αν γεννηθεί παιδί κατά την διάρκεια της πρώτης άδειας δεν δικαιούσαι άδεια ανατροφής για το δεύτερο παιδί.Είναι έτσι?Αν γεννηθεί αφού λήξει η άδεια δικαιούσαι και για το δεύτερο ?Ευχαριστώ!