0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για την ιστορία αν γυρίσει ο εκπαιδευτικός που αναπληρώνεις τη δ/νση έχει το δικαίωμα να σε απολύσει άμεσα.
Λοιπόν, επέστρεψε η μόνιμη από την 3μηνη άδεια που είχε λόγω, λέει, πολυτεκνίας. Παρέμεινα στο σχολείο (μου πήρε φυσικά το μάθημα που ήθελε ) και θα συμπληρώσει το ωράριό της παίρνοντας ώρες από τους παλιούς. Συνεπώς, στους παλιούς έγινε μείωση ωραρίου 1-2 ώρες, εγώ παρέμεινα στο σχολείο και στις 21 ώρες "ανταλλάσσοντας" ένα μάθημα κατεύθυνσης με 1 γενικής και η μόνιμη πήρε ό,τι ήθελαν να διώξουν οι παλιοί.
Παράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 04:27:11 pmΛοιπόν, επέστρεψε η μόνιμη από την 3μηνη άδεια που είχε λόγω, λέει, πολυτεκνίας. Παρέμεινα στο σχολείο (μου πήρε φυσικά το μάθημα που ήθελε ) και θα συμπληρώσει το ωράριό της παίρνοντας ώρες από τους παλιούς. Συνεπώς, στους παλιούς έγινε μείωση ωραρίου 1-2 ώρες, εγώ παρέμεινα στο σχολείο και στις 21 ώρες "ανταλλάσσοντας" ένα μάθημα κατεύθυνσης με 1 γενικής και η μόνιμη πήρε ό,τι ήθελαν να διώξουν οι παλιοί. κανονικά πρώτα συμπληρώνουν οι παλαιότεροι τις ώρες τους αλλά στην προκειμένη περίπτωση ή θα έφευγες από το σχολείο ή θα σε έβαζαν 21 ώρες παρανομώντας στο πρόγραμμα.Κερδίσατε όλοι, έχασε το δημόσιο. Ελλάδα.