0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mallon asxima ta nea gia tin trimini adeia pou thes, exei vgei diefkrinistiki egyklios pou orizei oti tin pairneis me tin enarksi toy sxolikou etous. des ti sxetiki odigia analytika sto:http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2661
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η τύχη του αναπληρωτή εκπαιδευτικού όταν επιστρέφει στο σχολείο η μόνιμη εκπαιδευτικός που είχε άδεια ανατροφής; Σήμερα μου ανακοίνωσαν ότι πιθανότατα σε λίγες μέρες θα φύγω από το σχολείο που υπηρετώ ως αναπληρώτρια και θα πάω σε άλλα σχολεία της περιοχής που έχουν κενά, επειδή θα επιστρέψει στο σχολείο η εκπαιδευτικός που αναπληρώνω. Από το συγγενικό μου περιβάλλον έχω υπόψη μου ότι συνάδελφος που επέστρεψε πέρσι από την άδεια ανατροφής το μήνα Δεκέμβριο δεν τοποθετήθηκε στο σχολείο της οργανικής της θέσης, για να μην διαταραχθεί η λειτουργία του σχολείου και εργάστηκε τελικά σε άλλο σχολείο που υπήρχε κενό και φέτος υπηρέτησε από την αρχή της χρονιάς στην οργανική της θέση. Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τη σχετική νομοθεσία;