0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 1 μοριο λογικα θα αντιστοιχει μονο για τους 9 μήνες...αλλα γιατι μιλαμε με τοση σιγουρια οτι θα περάσει αυτο το "μέτρο"Εχω μια μικρη ελπιδα οτι δεν θα υπάρχει μεσα στο νομοσχέδιοΘεος να βαλει το χερι του να λογικευτουν ολοι αυτοι που ειναι υπερ τις τιμωρίας των γονιών και κυρίως η Αννουλα...(μπαχαλο τα εχει κανει ολα)
Παράθεση από: heren στις Μαΐου 29, 2011, 08:55:06 pmΤο 1 μοριο λογικα θα αντιστοιχει μονο για τους 9 μήνες...αλλα γιατι μιλαμε με τοση σιγουρια οτι θα περάσει αυτο το "μέτρο"Εχω μια μικρη ελπιδα οτι δεν θα υπάρχει μεσα στο νομοσχέδιοΘεος να βαλει το χερι του να λογικευτουν ολοι αυτοι που ειναι υπερ τις τιμωρίας των γονιών και κυρίως η Αννουλα...(μπαχαλο τα εχει κανει ολα)Υπάρχει κάποια πληροφορία ή πότε θα γνωρίζουμε κάτι νεότερο για το θέμα; Ακόμη περιμένω προσωπικά να μετακομίσω σε νέο σπίτι ή να μην μεταφέρω τα πράγματα;;;Κανένας συνάδελφος γνωρίζει κάτι;
Συνάδερφοι καλημέρα! Έχω ήδη ένα παιδί, μετά τη γέννηση του οποίου επέστρεψα κανονικά στο σχολείο και δεν έχω κάνει ακόμα χρήση της 9μηνης άδειας ανατροφής τέκνου. Όμως, είμαι έγκυος για δεύτερη φορά και αναρωτιέμαι αν μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού θα μπορώ να πάρω δύο άδειες, μια για κάθε παιδί, για δύο συνεχόμενες σχολικες χρονιές. Ο προιστάμενος του γραφείου στο οποίο ανήκω με διαβεβαίωσαι ότι θα μου χορηγήσει κανονικά και τις δύο άδειες γιατί εξαρτάται από αυτόν. Τηλεφώνησα όμως σε κάποια άλλη διεύθυνση και μου είπαν ότι ενώ αυτό ισχύει για όλους τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, για τους εκπαιδευτικούς το υπουργείο μας δεν το δέχεται και δικαιούμαι μόνο τη μία άδεια. Αν κάποιος συνάδερφος γνωρίζει κάτι σχετικά, θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!