0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κατάσταση για ακόμη μια φορά είναι τραγική! Πότε θα γνωρίζουμε τι θα γίνει; Από αυτό εξαρτάται που θα είμαι προσωπικά με την οικογένειά μου την επόμενη χρονιά. Αν δεν πάρω την άδεια (στη περίπτωση του 1 μορίου) θα πρέπει να φροντίσω για σπίτι, οικοσυσκευές και όλα τα υπόλοιπα όπως και για ένα σωρό ακόμη πράγματα σε σχέση με τα παιδιά...Έλεος με την απαράδεκτη Άννα Διαμαντοπούλου...
Παράθεση από: touli στις Ιουλίου 23, 2011, 12:25:07 pmΣυνάδερφοι καλημέρα! Έχω ήδη ένα παιδί, μετά τη γέννηση του οποίου επέστρεψα κανονικά στο σχολείο και δεν έχω κάνει ακόμα χρήση της 9μηνης άδειας ανατροφής τέκνου. Όμως, είμαι έγκυος για δεύτερη φορά και αναρωτιέμαι αν μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού θα μπορώ να πάρω δύο άδειες, μια για κάθε παιδί, για δύο συνεχόμενες σχολικες χρονιές. Ο προιστάμενος του γραφείου στο οποίο ανήκω με διαβεβαίωσαι ότι θα μου χορηγήσει κανονικά και τις δύο άδειες γιατί εξαρτάται από αυτόν. Τηλεφώνησα όμως σε κάποια άλλη διεύθυνση και μου είπαν ότι ενώ αυτό ισχύει για όλους τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, για τους εκπαιδευτικούς το υπουργείο μας δεν το δέχεται και δικαιούμαι μόνο τη μία άδεια. Αν κάποιος συνάδερφος γνωρίζει κάτι σχετικά, θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!Δυστυχως ισχυει αυτο που σου ελεχθη απο την αλλη Διευθυνση και ενω υφισταται γνωμοδοτηση του ΝΣΚ, την οποια εχει κανει δεκτη το υπουργειο Εσωτερικων, το υπουργειο Παιδειας αρνειται να την εφαρμοσει.
Συνάδερφοι καλημέρα! Έχω ήδη ένα παιδί, μετά τη γέννηση του οποίου επέστρεψα κανονικά στο σχολείο και δεν έχω κάνει ακόμα χρήση της 9μηνης άδειας ανατροφής τέκνου. Όμως, είμαι έγκυος για δεύτερη φορά και αναρωτιέμαι αν μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού θα μπορώ να πάρω δύο άδειες, μια για κάθε παιδί, για δύο συνεχόμενες σχολικες χρονιές. Ο προιστάμενος του γραφείου στο οποίο ανήκω με διαβεβαίωσαι ότι θα μου χορηγήσει κανονικά και τις δύο άδειες γιατί εξαρτάται από αυτόν. Τηλεφώνησα όμως σε κάποια άλλη διεύθυνση και μου είπαν ότι ενώ αυτό ισχύει για όλους τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, για τους εκπαιδευτικούς το υπουργείο μας δεν το δέχεται και δικαιούμαι μόνο τη μία άδεια. Αν κάποιος συνάδερφος γνωρίζει κάτι σχετικά, θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια!
Αν τη ζητήσω και ξεκινήσει χωρίς να έχω τοποθετηθεί σε σχολείο, πώς θα ξέρω τα μόρια που θα πάρω για αυτή τη χρονιά;;;