0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι επειδή τους βολεύει αλλά επειδή έτσι είναι το σωστό. Δεν είναι δυνατό κάποια που κάθεται (μετά τη γέννηση και πριν το διορισμό) να πάρει την ίδια άδεια (μετά το διορισμό) με κάποια που έχει γεννήσει και παίρνει την άδεια μετά το διορισμό.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι εδώ. Σε περίπτωση που έχει γίνει χρήση μειωμένου ως αναπληρώτρια τότε κατάλαβα ότι βγαίνει ένα "υπόλοιπο" που μπορεί να δικαιούμαι μέχρι να κλείσει τα 4 το παιδί. Διάβασα σε προηγούμενες απαντήσεις ότι μπορεί να δικαιούται ο σύζυγος την 9μηνη ανατροφής . Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που και ο σύζυγος είναι νεοδιόριστος εκπαιδευτικός?
Παιδιά πότε λέτε να έχουμε νεότερα οι νεοδιοριστοι για τις άδειες ανατροφης των παιδιων μας που μας στερησαν;
Τι συνέβη δηλαδή δεν παίρνουμε άδεια ανατροφής αν διοριστούμε τώρα; Ισχύει και για τη 2ΓΕ;
καλησπέρα,έχω γεννήσει πριν λίγες μέρες στις 27 Αυγούστου και έχει γίνει η πρόσληψή μου ως αναπληρώτρια την Τρίτη στις 1 Σεπτεμβρίου στο σχολείο,μου έκαναν μία προσωρινή τοποθέτηση σε σχολείο χωρίς να πάρουν τα δικαιολογητικά μου, παρά μόνο μία ηλεκτρονική εγγραφή έκανε ο σύζυγος μου εκεί στο σχολείο,ρώτησα στη δευτεροβάθμια πότε ξεκινάει η άδεια μου και πότε τελειώνεικαι μου απάντησαν ότι δεν το έχουν υπολογίσει ακόμη..μπορεί να μου πει κάποιος, (αν γνωρίζει με βάση τα φετινά δεδομένα) τι δικαιούμαι και πότε θα πάω στο σχολείο (ημερομηνία);
Παιδιά πότε λέτε να έχουμε νεότερα οι νεοδιοριστοι για τις άδειες ανατροφης των παιδιων μας που μας στερησαν;[/quoteΥπάρχει ομάδα στο fαcebook που θα κινηθεί νομικά με δικηγόρο την Παναγοπούλου.