0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι,θα ήθελα να σας ρωτήσω ως αναπληρωτές δικαιούμαστε ανευ αποδοχων ? κ ποιες οι επιπτώσεις? για ποσο διάστημα κ ποιες οι προυποθέσεις? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δικαιουμαστε άδεια ανευ αποδοχών, μιλήστε με την διευθυνση
Αδεια χωρις αποδοχες και χωρις προυπηρεσια.
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2021/adeies_anaplirotwn_ekpaideutikwn.pdfΕδώ αναφέρονται όλες οι άδειες που δικαιούνται οι αναπληρωτές. Η άνευ αποδοχών ονομάζεται πλέον "γονική άδεια 4 μηνών". Η σημαντικότερη επίπτωση είναι ότι δεν μετρά η προϋπηρεσία για κατάταξη σε πίνακα αναπληρωτών.
Γεια σε όλους.Έχω μπερδευτεί με το εξής:Διοριστηκα 11/8/2021. Το παιδί μου είναι τώρα 3 χρόνων (και 1 μήνα). Είχα πάρει άδεια ανατροφής 3,5 μηνών μετά τη λοχεια και έχω κάνει χρήση μειωμένου ωραρίου για 14 μήνες. Ως αναπληρώτρια κ τα δύο.Πόση άδεια περιπου ανατροφής δικαιούμαι? Έχω ψάξει για τον τύπο υπολογισμού υπολοίπου κ έχω βρει μόνο έναν παλιό,οι διευθύνσεις δεν έχουν κάποιον σε ισχύ. Α εν τω μεταξύ, έχω μιλήσει με 3 διαφορετικές διευθύνσεις κ όλες μου έχουν πει διαφορετικά πράγματα!! Στην μια μάλιστα μου είπαν πως με την κατάργηση της εγκυκλίου, ισχύει ο υπάλληλικος κώδικας κ άρα δεν μπαίνει κανένας περιορισμός κ άρα δικαιούμαι 9μηνο (μου φαίνεται ακραίο).Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό,ας βοηθήσει αν μπορεί..
υDie σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
Η συνάδελφος για 9 μήνες περίπου μειωμένο θα πάρει 8 μήνες και 15 μέρες άδεια ανατροφής . Θα σου στείλω αύριο τον τύπο υπολογισμού. Να είσαι καλα!