0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε όλους.Έχω μπερδευτεί με το εξής:Διοριστηκα 11/8/2021. Το παιδί μου είναι τώρα 3 χρόνων (και 1 μήνα). Είχα πάρει άδεια ανατροφής 3,5 μηνών μετά τη λοχεια και έχω κάνει χρήση μειωμένου ωραρίου για 14 μήνες. Ως αναπληρώτρια κ τα δύο.Πόση άδεια περιπου ανατροφής δικαιούμαι? Έχω ψάξει για τον τύπο υπολογισμού υπολοίπου κ έχω βρει μόνο έναν παλιό,οι διευθύνσεις δεν έχουν κάποιον σε ισχύ. Α εν τω μεταξύ, έχω μιλήσει με 3 διαφορετικές διευθύνσεις κ όλες μου έχουν πει διαφορετικά πράγματα!! Στην μια μάλιστα μου είπαν πως με την κατάργηση της εγκυκλίου, ισχύει ο υπάλληλικος κώδικας κ άρα δεν μπαίνει κανένας περιορισμός κ άρα δικαιούμαι 9μηνο (μου φαίνεται ακραίο).Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό,ας βοηθήσει αν μπορεί..
Καλησπέρα. Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς πως υπολογίζουμε το υπόλοιπο της άδειας ανατροφής των νεοδιόριστων, ύστερα από την κατάργηση της εγκυκλίου-μετά την απόφαση του ΣΤΕ- που περιελάμβανε τύπο βάσει του οποίου υπολογιζόταν. Συγκεκριμένα ως νεοδιόριστη τον Αύγουστο του 2021 πήρα άδεια άδεια ανατροφής του 1,5 έτους παιδιού μου μόνο 3 μηνών λόγω του μαθηματικού τύπου που ίσχυε τότε. Οι διευθύνσεις εκπαίδευσης πλέον μας παραπέμπουν στο υπουργείο για τον υπολογισμό του υπολοίπου με νέα υποτίθεται διευκρινιστική εγκύκλιο που θα βγάλει. Το υπουργείο από την άλλη δηλώνει άγνοια και δηλώνει ότι δεν θα βγει νέα εγκύκλιος. Επίσης οι όποιες άδειες ανατροφής τέκνου σαν αναπληρώτρια προσμετρώνται και με ποιο τρόπο;Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση