0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας.ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς...είμαι από αυτούς που διορίζονται τώρα.δεν έχω ακόμη κάνει ανάληψη υπηρεσίας αναμένω την οικεία δευτεροβάθμια.σας πατέρας με δύο παιδιά το ένα έχει κλείσει τα επτά το άλλο τα πέντε δικαιούμαι άδεια ανατροφής τέκνου;
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχω την εξής απορία, αν κάποιος γνωρίζει με βεβαιότητα ας μου απαντήσει.Αν νεοδιοριστος έχει αιτηθεί μετάθεση, αλλά στο τέλος του 2ου χρόνου του υπολείπονται 2 μήνες για να θεμελιώσει δικαίωμα (λόγω άδειας ανατροφής 6 μηνών - δεδομένου ότι οι β ββαθμιες σε υποχρεωνουν να την πάρεις έως 31/8),χανει τη μετάθεση και πρέπει να μείνει άλλη μια χρονιά στην οργανική του ή μένει τους 2 μήνες που χρωστάει και στη συνέχεια συνεχίζει στην περιοχή μετάθεσης του;;;
Καλημέρα. Πρόκειται φέτος να διοριστώ στην εκπαίδευση. Έχω τέκνο 2,5 ετών. Η σύζυγος το 2022, στον ιδιωτικό τομέα είχε πάρει το 6μηνο ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ . Το εξάμηνο της αυτό αφαιρείται από την 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου? Επικοινώνησα με διεύθυνση δευτεροβάθμιας και μου είπαν ότι αφαιρείται. Ρωτώ όμως εδώ γιατί εντόπισα αυτό: https://old.synigoros.gr/?i=equality.el.imfyloworkprivate.84666