0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αληθεια ειναι πως οταν πηρα την αδεια μια γυναικα απο το γραφειο μου ειπε πως αν κολλησω καποιες αδειες γλυτωνω αυτες τις ημερες και παω απο Σεπτεμβρη.Μου ειπε πως ηταν κατι που εκαναν ολοι στην περιπτωση μου.Φυσικα εγω τοτε ημουν μεσα στην τρελη χαρα για ολα αυτα που δεν την ρωτησα για παραπανω λεπτομερειες .
Σχετικά με το θέμα της παρουσίας σου στο σχολείο πρέπει να μιλήσεις και με τον διευθυντή. Αν είναι άνθρωπος με κατανόηση (δύσκολο να βρεις τέτοια περίπτωση) θα σου πει ο ίδιος τι να κάνεις. Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται αν η άδεια ανατροφής τελειώνει πολύ νωρίτερα, π.χ. Μάρτιο. Υπάρχει η δυνατότητα άδειας άνευ αποδοχών και από ποιον εγκρίνεται; Σε επίπεδο ΠΥΣΔΕ ή ΚΥΣΔΕ;[/quoteως ένα μήνα εγκρίνεται απο τη δ/νση για παραπάνω, εγκρίνεται από την περιφέρεια. επίσης, εξαρτάται απο το πόσα παιδιά έχεις. Υπάρχει τρίμηνη άνευ αποδοχών με....αποδοχές ( για συγκεκριμένες όμως περιπτώσεις - κοίτα καλύτερα τον Υπαλληλικό Κώδικα). έχε υπόψη πάντως ότι κατά την άδεια άνευ αποδοχών πληρώνεις εσύ την ασφάλισή σου σε ποσοστό 100% και ο χρόνος αυτός δεν θεωρείται ούτε διδακτική προϋπηρεσία,ούτε συντάξιμος και πολύ περισσότερο ούτε χρόνος που θεμελιώνει δικαίωμα μετάθεσης. Παράθεση από: happiness στις Απριλίου 06, 2011, 08:40:45 pmΠαράθεση από: gioagg στις Απριλίου 06, 2011, 06:45:03 pmΗ αληθεια ειναι πως οταν πηρα την αδεια μια γυναικα απο το γραφειο μου ειπε πως αν κολλησω καποιες αδειες γλυτωνω αυτες τις ημερες και παω απο Σεπτεμβρη.Μου ειπε πως ηταν κατι που εκαναν ολοι στην περιπτωση μου.Φυσικα εγω τοτε ημουν μεσα στην τρελη χαρα για ολα αυτα που δεν την ρωτησα για παραπανω λεπτομερειες .
Παράθεση από: gioagg στις Απριλίου 06, 2011, 06:45:03 pmΗ αληθεια ειναι πως οταν πηρα την αδεια μια γυναικα απο το γραφειο μου ειπε πως αν κολλησω καποιες αδειες γλυτωνω αυτες τις ημερες και παω απο Σεπτεμβρη.Μου ειπε πως ηταν κατι που εκαναν ολοι στην περιπτωση μου.Φυσικα εγω τοτε ημουν μεσα στην τρελη χαρα για ολα αυτα που δεν την ρωτησα για παραπανω λεπτομερειες .
Εγω ειχα αδεια ανατροφης περισυ μεχρι 21 Ιουνιου, 22 παρουσιαστηκα κανονικα στο σχολειο, και μαλιστα πηραν τηλ. απο τη διευθυνση και ζητησαν να μου μιλησουν, για να διαπιστωσουν αν οντως παρουσιαστηκα.