0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paxos1 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 12:17:03 amΠαράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:13:49 pmΠαράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:50:50 pmξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.Λογικά έτσι είναι, 2,5 της χρονιάς συν 1, σύνολο 3,5 μόρια.Όμως συνεβη αυτό?.Είναι δυνατόν να μην τοποθετήθηκες έστω κ εικονικά κάπου?Περίεργο.Πέρσι στο νηπιαγωγείο μου "φαίνονταν" 2 ακόμη νηπιαγωγοί που τελούσαν σε άδεια ανατροφής.Για μένα, καλώς έπαιρναν τα πολλά μόρια του σχολείου μου.Σταμάτησε αυτό?....ΚΑΛΩΩΩΩΣ ?? Κάλλιστα!!!!Να υποθέσω ότι είσαι άνδρας?Επειδή εγώ είμαι γυναίκα και μητέρα και γνωρίζω τί τραβάνε οι γυναίκες το τονίζω οι γυναίκες για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είμαι υπέρ στο να παίρνουν τα μόρια.Μη σου πω ότι κανονικά θα έπρεπε να αυξήσουν και τα χρόνια της άδειας ανατροφής.Δεν είδα ποτέ κανέναν άντρα να παίρνει το παιδί και να πηγαίνει στο δυσπρόσιτο.Γυναίκες όμως είδα.Γνωστός μου έχοντας ήδη καθίσει μια χρονιά σπίτι με άδεια ανατροφής, χάρισε τη δεύτερη στο κράτος και γύρισε στη δουλειά του.Τόσο άντεξε.
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:13:49 pmΠαράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:50:50 pmξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.Λογικά έτσι είναι, 2,5 της χρονιάς συν 1, σύνολο 3,5 μόρια.Όμως συνεβη αυτό?.Είναι δυνατόν να μην τοποθετήθηκες έστω κ εικονικά κάπου?Περίεργο.Πέρσι στο νηπιαγωγείο μου "φαίνονταν" 2 ακόμη νηπιαγωγοί που τελούσαν σε άδεια ανατροφής.Για μένα, καλώς έπαιρναν τα πολλά μόρια του σχολείου μου.Σταμάτησε αυτό?....ΚΑΛΩΩΩΩΣ ??
Παράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:50:50 pmξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.Λογικά έτσι είναι, 2,5 της χρονιάς συν 1, σύνολο 3,5 μόρια.Όμως συνεβη αυτό?.Είναι δυνατόν να μην τοποθετήθηκες έστω κ εικονικά κάπου?Περίεργο.Πέρσι στο νηπιαγωγείο μου "φαίνονταν" 2 ακόμη νηπιαγωγοί που τελούσαν σε άδεια ανατροφής.Για μένα, καλώς έπαιρναν τα πολλά μόρια του σχολείου μου.Σταμάτησε αυτό?
ξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.
ο πατέρας τι άδεια δικαιείται για τη γέννηση του παιδιού; λίγες μέρες πριν-μετα;
το ερώτημα είναι αν μετράει εκπαιδευτική υπηρεσία. Λογικά αφού μετράνε και τα μόρια είναι εκπαιδευτική υπηρεσία αλλά αν γνωρίζει κάποιος που έχει πάρει άδεια ανατροφής τέκνου σίγουρα να μας πει.Ευχαριστώ.