0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εφόσον έχεις αναλάβει στη δδε απόσπασης θα πάρεις μόρια απόσπασης.
Μία ερώτηση από συνάδελφο που γνώρισα σήμερα στα ΠΕΚ. Έχει διοριστεί εδώ και 3, νομίζω χρόνια, έχει κάνει 2 παιδιά και φέτος πρόκειται να πάρει άδεια ανατροφής, συνεπώς έχει πάει συνολικά περίπου 1 μήνα μόνο στο σχολείο. Της είπαν, λοιπόν, ότι, ακόμη και τώρα που περνάει ΠΕΚ δεν μπορεί να μονιμοποιηθεί, γιατί, δεν μπορεί να της κάνει την εισήγηση ο διευθυντής, λόγω του ότι δεν έχει κλείσει 6 μήνες στο σχολείο. Εγώ 1η φορά το ακούω, αλλά της είπα ότι θα το ψαξω. Μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Παράθεση από: karxarias29 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:49:18 amΜία ερώτηση από συνάδελφο που γνώρισα σήμερα στα ΠΕΚ. Έχει διοριστεί εδώ και 3, νομίζω χρόνια, έχει κάνει 2 παιδιά και φέτος πρόκειται να πάρει άδεια ανατροφής, συνεπώς έχει πάει συνολικά περίπου 1 μήνα μόνο στο σχολείο. Της είπαν, λοιπόν, ότι, ακόμη και τώρα που περνάει ΠΕΚ δεν μπορεί να μονιμοποιηθεί, γιατί, δεν μπορεί να της κάνει την εισήγηση ο διευθυντής, λόγω του ότι δεν έχει κλείσει 6 μήνες στο σχολείο. Εγώ 1η φορά το ακούω, αλλά της είπα ότι θα το ψαξω. Μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο;Ναι ισχύει. Θα μονιμοποιηθεί μόλις κλείσει 2 χρόνια παραμονής σε ενεργή υπηρεσία (γραφείο ή σχολείο δλδ).
παιδιά μια βοήθεια!η σύζυγος είναι άνεργη, και ο σύζυγος είναι μόνιμος εκπαιδευτικός. Αν η σύζυγος βρει δουλειά ας πουμε Νοέμβρη μήνα, μπορεί ο σύζυγος τότε να ζητήσει να πάρει αυτός άδεια ανατροφής;Θα την πάρει αμέσως τον Νοέμβρη; ή πρέπει να περιμένει το επόμενο έτος;τις εγκρίνουν αμέσως; ή μεσολαβεί αρκετό διάστημα;ευχαριστώ
διάβασα ότι έχεις περιθώρειο να την πάρεις πριν γίνει 4 ετών το παιδί. Αν όμως ενδιάμεσα προκύψει και 2ο παιδί τι γίνεται;χανεις την άδεια που είχες από το 1ο και μετράει μόνο για το 2ο?