0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να πουν και οι γυναίκες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, λες και αυτές δεν γεννήσανε, λες και αυτές δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσας. Αλλά που να χαρούν τέτοια μεγαλεία στον ιδιωτικό τομέα. Μην γκρινιάζετε λοιπόν. Αλλά ξέχασα. Ο δημόσιος υπάλληλος κουράζεται πιο πολύ από όλους και πρέπει να απολαμβάνει αυτών των αδειών....Ελπίζω να μην τα διαβάσουν αυτά που γράφετε
τρελά πουλάτε; πως θα πάρει γονεικη ο άλλος χωρίς να ξέρει που θα είναι το Σεπτέμβρη; δηλαδή άμα πάρω μετάθεση η αποσπαση σπίτι μου το Σεπτέμβρη γιατί να πάρω την άδεια αφού θα είμαι εκεί; αν είμαι Πελοπόννησο όμως και είμαι βορειοελλαδιτης ναι,θα την πάρωμην εξισωνετε τα πάντα προς τα κάτω. υπάρχει και το προς τα πάνω ξέρετε. μάθαμε την καραμέλα του ιδιωτικού τωρα. ο ιδιωτικός αν το πάμε έτσι δουλεύει στον τόπο του, ΕΓΏ ΟΧΙ
δυστυχώς έτσι που τα λες είναι... Μακάρι να εξισωθεί ο ιδιωτικός τομέας με αυτά που απολαμβάνει η Δημόσιος υπάλληλος, ειδικά σε αυτό το θέμα ρε παιδιά.Συνάδελφος έχει κάνει 3 παιδιά, ο Θεός να την έχει καλά, και μαζί με επαπειλούμενες κλπ έχει κάτσει 6 χρόνια σπίτι της με απολαβές να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Και την ίδια στιγμή η υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα τρέχει στη δουλειά της με την κοιλιά τούμπανο, και αφού γεννήσει επιστρέφει μέσα σε 2 μήνες πάλι πίσω. Για να μην αναφέρω που όταν επιστρέψει την έχουν μάλλον αντικαταστήσει και απολύσει....Εδώ δίνεις συνέντευξη για δουλειά, και αν αναφέρεις ότι δεν έχεις παιδιά ακόμα, σε κοιτάει με στραβό μάτι γιατί σου λέει εσύ θα μου φύγεις...Τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ να μην λέτε τι κρίμα που την άδεια δεν θα μπορώ να την πάρω από Σεπτέμβρη και θα πρέπει να την πάρω μέσα στο καλοκαίρι που έτσι κι αλλιώς κάθομαι, και κάτι τέτοια.... γιατί ακούγονται κάπως...
τι να πουν και οι γυναίκες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, λες και αυτές δεν γεννήσανε, λες και αυτές δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσας. Αλλά που να χαρούν τέτοια μεγαλεία στον ιδιωτικό τομέα.
Προσπάθησα να διαβάσω όσα μπόρεσα από τις προηγούμενες σελίδες αλλά εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες...μου ζήτησαν να στείλω τα δικαιολογητικά για την άδεια ανατροφής που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη....πιο συγκεκριμένα:1)ληξιαρχική πράξη γέννησης2)υπεύθυνη δήλωση ότι θα κάνω χρήση της άδειας εγω3)βεβαίωση εργοδότη ότι δεν έχει κάνει χρήση άδειας ο σύζυγος και δεν πρόκειται4)βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα που να λέει που εργάζεται ο σύζυγος και με ποιο καθεστώςΣωστά μέχρι στιγμής;Ρωτάω λοιπόν εγω...1)αν ο σύζυγος είναι δηλωμένος με μερική απασχόληση,τι γίνεται;τη δικαιούμαι την άδεια;2)σε περίπτωση που από το Σεπτέμβρη αλλάξει δουλειά και φαίνεται ότι έχει εταιρία στο όνομά του,τι γίνεται;θα γίνει διακοπή της άδειάς μου;Αυτά προς το παρόν....Ευχαριστώ πολύ...Κανείς;;;;