0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την τοποθέτηση το Σεπτέμβρη μιας και είμαι στη διάθεση και θα ξεκινήσω την άδεια ανατροφής?Ποια μόρια παίρνουμε?
Την ιδια απορια. Πχ εισαι στη διαθεση και τοποθετεισαι σ ενα σχολειο. Παιρνεις την αδεια, τι μορια παιρνεις?Εχεις οργανικη σε ενα χωριο και παιρνεις εσωτερικη αποσπαση στην πολη, τι μορια παιρνειςΕισαι σε αποσπαση σε αλλο πυσπε,κατι συμβαινει και παιρνεις την αδεια, τι μορια παιρνεις?
Μεγάλη εξέλιξη αυτό, και δεν ξέρω κατα πόσο το γνωρίζει γενικά ο κόσμος......Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την άδεια ανατροφής μέσα στη χρονιά; πχ να την ξεκινήσει Μάρτιο μήνα; τότε τί γίνεται; μετράνε και οι μήνες του καλοκαιριού μέσα στο 9μηνο;ή διακόπτεται και συνεχίζεις τον Σεπτέμβρη;
εγώ ήξερα ότι δεν διακόπτεται (και δεν την διέκοψα και η ίδια, ούτε που ρώτησα.
Μετράνε κανονικά οι καλοκαιρινοι μηνες και μάλιστα αφαιρούνται απο τη διδακτική σου εμπειρια κανονικά όπως η υπόλοιπη άδεια. Διακόπτεται για συγκεκριμένους σοβαρους λόγους όπως ασθενεια και φυσικά μόλις συμπληρώσει το τέταρτο έτος. Για παραδειγμα η δικη μου αδεια τελειωνει μεσα αυγουστου οποτε θα ηταν προτιμοτερο να διακοπει 30 Ιουνιου να μη μετρησει ως αδεια το καλοκαιρι αλλα δε γινεται. Αν διακοπεί για σοβαρο λογο νομιζω οτι το υπολοιπο χάνεται.