0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι αλήθεια ότι ο σύζυγος μόνιμος εκπαιδευτικός δικαιείται 9μηνο ακόμα και όταν η σύζυγος δεν εργάζεται;ξέρω ότι αυτό δεν ίσχυε παλιά και έπρεπε απαραίτητα να εργάζεται η σύζυγος. Άλλαξε κάτι;
Μεγάλη εξέλιξη αυτό, και δεν ξέρω κατα πόσο το γνωρίζει γενικά ο κόσμος......Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την άδεια ανατροφής μέσα στη χρονιά; πχ να την ξεκινήσει Μάρτιο μήνα; τότε τί γίνεται; μετράνε και οι μήνες του καλοκαιριού μέσα στο 9μηνο;ή διακόπτεται και συνεχίζεις τον Σεπτέμβρη;
Αυτό που δεν εχω κατάλαβει είναι οτι αν εχεις δυο παιδιά πχ 1,5 και 2,5 ετων μπορείς να πάρεις συνεχόμενα 9+9 μηνες?
Από 21/11/2013 ο πατέρας εκπαιδευτικός μπορεί να κάνει χρήση της εννεάμηνης άδειας ανατροφής, ακόμη κι όταν η σύζυγός του δεν εργάζεται (Ν. 4210/2013, άρθρο 6, παρ. 2).
Καλησπέρα. Γέννησα δίδυμα 30/12/2010. Αν ζητήσω την 6μηνη άδεια ανατροφής που δικαιούμαι για το δεύτερο στις 1/9/2014, θα πάρω το σύνολο των 6 μηνών ή τους 4 μήνες που υπολείπονται έως τα μικρά μου να κλείσουν τα 4 χρόνια; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ποτέ δεν ξέρεις. Με την Τρόικα και τα μνημόνια έρχονται τα πάνω κάτω.Πάρτην τώρα όσο ισχύει γιατί του χρόνου δεν ξέρεις τι γίνεται