0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: quantum στις Ιουλίου 22, 2008, 03:06:03 pmΑλήθεια αυτός ο Ωρομισθιόπουλος που περιγράφεις θα γίνει αύριο καθηγητής? τι θα διδάξει στα παιδιά? αξιοπρέπεια? όταν ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του και ζητιανεύει για μια ώρα παραπάνω αντί να πάει σε κάποια εταιρία να δουλέψει?πολλοι θα το θελαμε να ειμαστε σε καποια εταιρεια, αλλα ειναι πολυτελεια για κατοικο επαρχιακης πολης.κ οχι, δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να μετακομισουν σε μεγαλα αστικα κεντρα.
Αλήθεια αυτός ο Ωρομισθιόπουλος που περιγράφεις θα γίνει αύριο καθηγητής? τι θα διδάξει στα παιδιά? αξιοπρέπεια? όταν ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του και ζητιανεύει για μια ώρα παραπάνω αντί να πάει σε κάποια εταιρία να δουλέψει?
ΜΑθηματικός?Ακόμη και στα φροντιστήρια ΑΕΠΠ κάνουν μαθηματικοί??? είναι δυνατόν??? έλεος...
Ναι εγώ προτιμάω να δουλεύω και όχι να κάθομαι μέχρι να μπω στο δημόσιο. Το ότι κάνω ΑΕΠΠ σε φροντιστήριο και είμαι μαθηματικός μάλλον σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου γιατί διαφορετικά θα με είχαν σχολάσει. Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά, δίνεις εξετάσεις κάθε μέρα και λύνεις τα καθημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται με τις ικανότητές σου και όχι δείχνοντας στους άλλους το αντίγραφο του πτυχίου σου λες και στη θέα του θα λύθουν όλα τα προβλήματα. Άσε που οι μισοί απόφοιτοι πληροφορικής σήμερα δεν έχουν ιδέα από πληροφορική και ο λόγος είναι ότι μπήκαν σε μια σχολή γιατί πίστευαν ότι θα βρουν εύκολα δουλειά χωρίς να τους αρέσει απαραίτητα αυτή η επιστήμη. Δουλεύω σε 2 φροντιστήρια και επειδή οι ώρες είναι πολλές έψαχναν και 2ο καθηγητή. Το πιστεύετε ότι δεν έβρισκαν? Κανείς δεν ερχόταν με αποτέλεσμα να πάρει τις ώρες ένας φίλος μου επίσης μαθηματικός ο οποίος έχει μεταπτυχιακό στην πληροφορική. Α ξέχασα να σας πω ήρθαν να διδάξουν και 2 "πληροφορικοί" με πτυχία και μεταπτυχιακά που το έπαιζαν επιστήμονες και σε 2 εβδομάδες είχαν φύγει.Παράθεση από: jetry στις Ιουλίου 22, 2008, 06:35:29 pmΜΑθηματικός?Ακόμη και στα φροντιστήρια ΑΕΠΠ κάνουν μαθηματικοί??? είναι δυνατόν??? έλεος...
Ναι εγώ προτιμάω να δουλεύω και όχι να κάθομαι μέχρι να μπω στο δημόσιο.
Το ότι κάνω ΑΕΠΠ σε φροντιστήριο και είμαι μαθηματικός μάλλον σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου γιατί διαφορετικά θα με είχαν σχολάσει.
Άσε που οι μισοί απόφοιτοι πληροφορικής σήμερα δεν έχουν ιδέα από πληροφορική και ο λόγος είναι ότι μπήκαν σε μια σχολή γιατί πίστευαν ότι θα βρουν εύκολα δουλειά χωρίς να τους αρέσει απαραίτητα αυτή η επιστήμη.
Δουλεύω σε 2 φροντιστήρια και επειδή οι ώρες είναι πολλές έψαχναν και 2ο καθηγητή. Το πιστεύετε ότι δεν έβρισκαν? Κανείς δεν ερχόταν με αποτέλεσμα να πάρει τις ώρες ένας φίλος μου επίσης μαθηματικός ο οποίος έχει μεταπτυχιακό στην πληροφορική. Α ξέχασα να σας πω ήρθαν να διδάξουν και 2 "πληροφορικοί" με πτυχία και μεταπτυχιακά που το έπαιζαν επιστήμονες και σε 2 εβδομάδες είχαν φύγει.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι καθόμαστε;Οι περισσότεροι κάνουν δυο και τρεις δουλειές.
Τον πρώτο χρόνο που σε προσέλαβαν (είτε σε αυτό το φροντιστήριο είτε αλλού) πιστεύεις ότι άξιζε να σε προσλάβουν; Με ποιο κριτήριο σε προσέλαβαν; Επειδή δεν είχαν άλλους;
ΠαράθεσηΆσε που οι μισοί απόφοιτοι πληροφορικής σήμερα δεν έχουν ιδέα από πληροφορική και ο λόγος είναι ότι μπήκαν σε μια σχολή γιατί πίστευαν ότι θα βρουν εύκολα δουλειά χωρίς να τους αρέσει απαραίτητα αυτή η επιστήμη.Μήπως θα έπρεπε να πουν το ίδιο οι μαθηματικοί για σένα;Τι θα έλεγες αν άκουγες ότι δεν έχεις ιδέα από Μαθηματικά και ότι βρήκες δουλειά σαν Πληροφορικός για να βρεις εύκολα δουλειά;
Χάρη τους κάνεις που είσαι σε 2; Μήπως τα λεφτά είναι λίγα; Μήπως για αυτό το λόγο έφυγαν και οι 2 πληροφορικοί;
Θα πω και γω μια αληθινή ιστορία..................
Τουλαχιστον ξερω τωρα που αρχισα ωρομισθια οτι κανεις δεν με κοροιδευει και δεν με εκμεταλευεται επειδη εχει τον παρα..
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 24, 2008, 12:43:22 pmΤουλαχιστον ξερω τωρα που αρχισα ωρομισθια οτι κανεις δεν με κοροιδευει και δεν με εκμεταλευεται επειδη εχει τον παρα..κατσε γιατι μου φαινεται δουλευομαστε τωρα...δεν κοροιδευει κανενας και δεν εκμεταλλευεται τους ωρομισθιους ; σας πληρωνουν οσο αξιζει η δουλεια σας και στην ωρα που πρεπει παντα ε; και γιατι λοιπον χαρακτηριζεται απο ολους τους φορεις η ωρομισθια ομηρια και αισχος και ζητειται η καταργηση της; αφου ειστε ευχαριστημενοι να την διατηρησουμε λοιπον...εγω θεωρω οτι η εκμεταλλευση απο ορισμενα φροντιστηριο δεν διαφερει σε τιποτα απο την εκμεταλλευση του υπουργειου...