0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AnnaO στις Ιουλίου 29, 2008, 02:07:28 pmΕχω μια απορία και παρακαλώ να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει. Αν όλα πάνε καλά το Σεπτέμβρη θα υπηρετήσω στο νομό Κυκλάδων ως νεοδιόριστη. Θα ήθελε να πάρω την οργανική μου στο νομό, αλλά του χρόνου θα ήθελα να είμαι με απόσπαση στην Αθήνα. Γίνεται αυτό και πότε θα πρέπει να κάνω την αίτηση για απόσπαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Και χωρις παρεξηγηση, πρωτα απο ολα! Ειμαι και γω νεοδιοριστη στον ιδιο κλαδο απο Σεπτεμβρη...Πώς υπολογιζεις οτι θα υπηρετησεις στις Κυκλαδες; Γιατι εγω πραγματικα, δεν ξερω για ποια περιοχη να ελπιζω!!!!!....
Εχω μια απορία και παρακαλώ να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει. Αν όλα πάνε καλά το Σεπτέμβρη θα υπηρετήσω στο νομό Κυκλάδων ως νεοδιόριστη. Θα ήθελε να πάρω την οργανική μου στο νομό, αλλά του χρόνου θα ήθελα να είμαι με απόσπαση στην Αθήνα. Γίνεται αυτό και πότε θα πρέπει να κάνω την αίτηση για απόσπαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 29, 2008, 02:31:41 pmΠαράθεση από: AnnaO στις Ιουλίου 29, 2008, 02:07:28 pmΕχω μια απορία και παρακαλώ να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει. Αν όλα πάνε καλά το Σεπτέμβρη θα υπηρετήσω στο νομό Κυκλάδων ως νεοδιόριστη. Θα ήθελε να πάρω την οργανική μου στο νομό, αλλά του χρόνου θα ήθελα να είμαι με απόσπαση στην Αθήνα. Γίνεται αυτό και πότε θα πρέπει να κάνω την αίτηση για απόσπαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Και χωρις παρεξηγηση, πρωτα απο ολα! Ειμαι και γω νεοδιοριστη στον ιδιο κλαδο απο Σεπτεμβρη...Πώς υπολογιζεις οτι θα υπηρετησεις στις Κυκλαδες; Γιατι εγω πραγματικα, δεν ξερω για ποια περιοχη να ελπιζω!!!!!.... Καταρχήν δεν το γνωρίζεις 100%. το μήνυμα της συναδέλφου λέει "αν όλα πάνε καλά"! Απλα αν εισαι από Κυκλάδες ή την έχεις δηλώσει 1η σου επιλογή για οποιοδήποτε λόγο και έχεις και καλή σειρά στον πίνακα πιθανολογείς ότι μάλλον θα είσαι εκεί. Ε, δεν θα την έχουν 1η επιλογή και 500 άτομα!Τώρα για να απαντήσω και στη συνάδελφο, βεβαίως μπορείς να πάρεις απόσπαση για Αθήνα. Αυτό θα γίνει την Άνοιξη προς τον Απρίλιο όπου θα κάνεις αίτηση για απόσπαση. Απαραίτητη προυπόθεση βεβαια, αν με το καλό τοποθετηθείς Α Κυκλάδων να υπηρετήσεις εκεί αυτό το χρόνο τώρα.
Ευχαριστώ. Ως γνωστόν ο νεοδιόριστος τοποθετείται κάπου προσωρινά. Θέλω να ρωτήσω αν θα πρέπει να κάνω ξεχωριστά αίτηση για να τοποθετηθώ στο ίδιο μέρος αλλά οριστικά δηλαδή να πάρω οργανική; Ή εννοείται ότι αφού τοποθετήθηκα προσωρινά σε ένα μέρος, και δεν ζήτησα μετάθεση, τότε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι επιθυμώ να παραμείνω στο ίδιο μέρος, άρα η τοποθέτησή μου από προσωρινή μετατρέπεται σε οριστική αυτόματα; Αν θέλει ξεχωριστή αίτηση , αυτή πότε γίνεται;
Και τι κάνω λοιπόν στην περίπτωση, που το Σεπτέμβριο θέλω να πάρω απόσπαση για Αθήνα;
το ρωτησα και σε αλλο θέμα αλλα θα ξερετε εσεις να μου εξηγησετε λιγο τι ειναι η οργανικη θεση?
Παράθεση από: teacher86 στις Ιουλίου 29, 2008, 07:22:27 pmτο ρωτησα και σε αλλο θέμα αλλα θα ξερετε εσεις να μου εξηγησετε λιγο τι ειναι η οργανικη θεση?Οργανική θέση σημαίνει ότι έχεις πάρει τη λεγόμενη οριστική τοποθέτηση σε ένα σχολείο, και αν δεν ζητήσεις εσύ μετάθεση ή απόσπαση θα είσαι από εκεί και πέρα συνέχεια σε αυτό το σχολείο.Αν δεν έχεις οργανική κάπου θα τοποθετηθείς προσωρινά σε λειτουργικό κενό (στην οργανική κάποιου άλλου δηλ που για λόγους απόσπασης ή άδειας κτλ δεν είναι εκεί) για μία χρονιά και την επόμενη χρονιά μπορεί να είσαι σε άλλο λειτουργικό κενό, άλλου σχολείου της ίδιας όμως περιοχής μετάθεσης.