0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα παιδια! Ποιος μπορει να δωσει πληροφοριες για Δ΄ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ? Για σπιτια, αποστασεις, σχολεια,παιδικους....
Παράθεση από: mogli στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 03:22:23 pmΣχετικά με αργοσαρωνικό πληροφορίες διαμονής κάποιοοοοοοοοος; Όταν λες Αργοσαρωνικό; Ξέρεις συγκεκριμένο νησί; Γιατί Σπέτσες και Ύδρα διαφέρουν χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα!
Σχετικά με αργοσαρωνικό πληροφορίες διαμονής κάποιοοοοοοοοος;
χαιρεται χαιρεται!!!!!κρητηηηηηηηηηηη ξελογιαστρα φυσικα......ομορφα μερη...ρακη μεζεδακια χοροι....αλλα για φυσιολογικους ανθρωπους μονο ηρακλειο..οχι οτι στις αλλες περιοχες δεν μπορεις να εμφανιστεις αλλα οσο να το πεις ειναι πιο αγριοι...βεβαια πιο ζορικα γινονται τα πραγματα οσο προχωρας προς τη μεσοχωρα στα βουνα.....γαι το νομο ηρακλειου απο αγια βαρβαρα και περα πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω....και τα παιδια στα βουνα δεν παιζονται(μονο για οπλα ξερουν να μιλανε....χωρις υπερβολη)!!!!!επιπεδο 00000,μαμαδες 20 25 χρονων,μερικες ουτε υπογραφη δεν ξερουν να βαζουν.... το πολυ κια μπαμπαδες κατι αγριοφατσες 40αρηδες οι περισσοτεροι.....εγω εμενα ηρακλειο περασα τελεια και θελω να ξαναπαω....οι τιμες του γενικα σε ολα ειναι λιγο τσιμπημενες πως σε ολα τα νησια.....................αν πας με τα νερα τους τα καταφερνεις κια με τους κρητικους......
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 01:52:42 amχαιρεται χαιρεται!!!!!κρητηηηηηηηηηηη ξελογιαστρα φυσικα......ομορφα μερη...ρακη μεζεδακια χοροι....αλλα για φυσιολογικους ανθρωπους μονο ηρακλειο..οχι οτι στις αλλες περιοχες δεν μπορεις να εμφανιστεις αλλα οσο να το πεις ειναι πιο αγριοι...βεβαια πιο ζορικα γινονται τα πραγματα οσο προχωρας προς τη μεσοχωρα στα βουνα.....γαι το νομο ηρακλειου απο αγια βαρβαρα και περα πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω....και τα παιδια στα βουνα δεν παιζονται(μονο για οπλα ξερουν να μιλανε....χωρις υπερβολη)!!!!!επιπεδο 00000,μαμαδες 20 25 χρονων,μερικες ουτε υπογραφη δεν ξερουν να βαζουν.... το πολυ κια μπαμπαδες κατι αγριοφατσες 40αρηδες οι περισσοτεροι.....εγω εμενα ηρακλειο περασα τελεια και θελω να ξαναπαω....οι τιμες του γενικα σε ολα ειναι λιγο τσιμπημενες πως σε ολα τα νησια.....................αν πας με τα νερα τους τα καταφερνεις κια με τους κρητικους......Αυτά φαντάζομαι ισχύουν για τη δυτική Κρήτη, δηλαδή από νομό Ηρακλείου έως νομό Χανίων. Κι αυτό γιατί στην ανατολική Κρήτη, δηλαδή στο νομό Λασιθίου, είναι εντελώς, μα εντελώς, διαφορετικά τα πράγματα. Έχω καταγωγή από κει, πήγαινα συνήθως και τα καλοκαίρια για διακοπές, και πέρυσι πήγα πρώτη φορά χειμώνα ως αναπληρώτρια. Εκεί ούτε όπλα, ούτε αγριόφατσες, ούτε τζιπάρες με φιμέ τζάμια θα συναντήσεις ποτέ. Οι άνθρωποι φυσιολογικοί, απλοί, με τις οικογένειές τους, τα χόμπυ τους, τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες κ.τ.λ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι υπάρχουν πολλές θεατρικές ομάδες με ερασιτέχνες ηθοποιούς και αρκετοί σύλλογοι με φυσιολατρικό χαρακτήρα. Για να μη μιλήσω για τους χορούς και τη μουσική! Εγώ πέρασα μια χαρά, πολύ καλύτερα από άλλα μέρη στα οποία είχα πάει για αναπλήρωση και θέλω να ξαναπάω. Και το ίδιο λένε και πολλοί που ξέρω. Σημειωτέον: πάρα πολλοί είναι και οι μόνιμοι που διορίζονται εκεί και δε φεύγουν ποτέ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Χρειάζομαι, επειγόντως πληροφορίες για....μάλλον Γ΄Κυκλάδων. Αν έχω δυνατότητα επιλογής, τί να ..διαλέξω; Δεν έχω αυτοκίνητο και έχω μαζί μου και μόνη μου ένα δεκάχρονο αγόρι!!!! Πώς μπορώ να μεταφέρω κάποια πράγματά μας; Τέλος πάντων, ότι πληροφορίες έχετε στη μνήμη σας, είναι για μένα τώρα πολύ χρήσιμες. Ακόμη και αν κάνει πολύ κρύο ή υγρασία το χειμώνα, αν φυσάει πολύ, οι τιμές των ενοικίων;;;;;;;