0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, καλό θα ήταν να μην ακούγονται πληροφορίες αόριστες χωρίς τεκμηρίωση για την περιοχή. Περιμένουμε λοιπόν την τεκμηρίωση.
Η στέρθα είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης...εξωτικό νησάκι ανάμεσα σε Σύρο κ Μύκονο!!! Οκ, πλάκα κάνω...με τέτοια ζέστη...Προφανώς εννοεί στεριά ο/η συνάδελφος!
Παράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:03 pmΗ στέρθα είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης...εξωτικό νησάκι ανάμεσα σε Σύρο κ Μύκονο!!! Οκ, πλάκα κάνω...με τέτοια ζέστη...Προφανώς εννοεί στεριά ο/η συνάδελφος! χαχαχαχαχαχχα γελάω μόνη μου!!!
3 χρονιές στην Α Δωδεκανήσου που είναι μόνο το νησί της Ρόδου.
Παράθεση από: Giagia_Ekavi στις Ιουλίου 20, 2011, 12:29:02 pmΠαράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:03 pmΗ στέρθα είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης...εξωτικό νησάκι ανάμεσα σε Σύρο κ Μύκονο!!! Οκ, πλάκα κάνω...με τέτοια ζέστη...Προφανώς εννοεί στεριά ο/η συνάδελφος! χαχαχαχαχαχχα γελάω μόνη μου!!!Γιατι με κοροιδευετε;; Στερια εννοουσα!!!! Μην αγχωνεστε δεν ειναι καποιο νησακι με 10 κατοικους !!!!!!!!!!! Θα με ξανακοροιδεψετε αλλα μεχρι πριν 1-2 χρονια δε γνωριζα π.χ. τη Θυμαινα Ικαριας!
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 23, 2011, 02:28:58 pmΠαράθεση από: Giagia_Ekavi στις Ιουλίου 20, 2011, 12:29:02 pmΠαράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:03 pmΗ στέρθα είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης...εξωτικό νησάκι ανάμεσα σε Σύρο κ Μύκονο!!! Οκ, πλάκα κάνω...με τέτοια ζέστη...Προφανώς εννοεί στεριά ο/η συνάδελφος! χαχαχαχαχαχχα γελάω μόνη μου!!!Γιατι με κοροιδευετε;; Στερια εννοουσα!!!! Μην αγχωνεστε δεν ειναι καποιο νησακι με 10 κατοικους !!!!!!!!!!! Θα με ξανακοροιδεψετε αλλα μεχρι πριν 1-2 χρονια δε γνωριζα π.χ. τη Θυμαινα Ικαριας!Φαντάζομαι πως όποιος πάει εκεί θα θεωρείται κομάντο! Κάποια τόσο μικρά μέρη έπρεπε να δίνουν πολλά παραπάνω μόρια!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 23, 2011, 02:53:48 pmΠαράθεση από: moustard στις Ιουλίου 23, 2011, 02:28:58 pmΠαράθεση από: Giagia_Ekavi στις Ιουλίου 20, 2011, 12:29:02 pmΠαράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:03 pmΗ στέρθα είναι η καλύτερη περιοχή τοποθέτησης...εξωτικό νησάκι ανάμεσα σε Σύρο κ Μύκονο!!! Οκ, πλάκα κάνω...με τέτοια ζέστη...Προφανώς εννοεί στεριά ο/η συνάδελφος! χαχαχαχαχαχχα γελάω μόνη μου!!!Γιατι με κοροιδευετε;; Στερια εννοουσα!!!! Μην αγχωνεστε δεν ειναι καποιο νησακι με 10 κατοικους !!!!!!!!!!! Θα με ξανακοροιδεψετε αλλα μεχρι πριν 1-2 χρονια δε γνωριζα π.χ. τη Θυμαινα Ικαριας!Φαντάζομαι πως όποιος πάει εκεί θα θεωρείται κομάντο! Κάποια τόσο μικρά μέρη έπρεπε να δίνουν πολλά παραπάνω μόρια!με 300 εισαι ικανοποιημενη?
Μα τι λέμε τώρα; Άρχισαν πάλι οι αχαριστίες!! Εδώ ο άνθρωπος δεν γνώριζε ΚΑΝ το μέρος και του δόθηκε η ευκαιρία να το επισκεφτεί αλλά και να περάσει χειμώνα εκεί!! Τους χρωστάει και χρωστάει και σε μας που μας «έφαγε» τη θέση!! (heh) Σκεφτείτε το...